- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
westlake #69988 üzenetére
Ha csak sima 8.1-et írt a rendszernél, akkor számít simának (a korábbi win-ekből indulok ki, nem tudom ennél hogy van)?
Na, lehet hogy jobban járok, ha inkább letöltöm a frissített csomagot. Ez pont nem jutott eszembe, pedig akkor telepíteni sem kellene külön a frissítést.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
westlake #69371 üzenetére
Még azt is mondanám hogy oké, nálam van a baj ha nem látnám az összes itthoni Windows 7-es gépen ugyanezt a jelenséget.
Oké a gép valóban nem egy erőmű de ez nem magyarázat. A feladatkezelőben folyamatos 50%-os CPU terhelés van és minimális wifi kommunikáció. Ha valamelyik ki lenne maxolva akkor nem panaszkodnék mert tudnám hogy mi miatt várok (és ugyanez a jelenség a Windows 7-es konfigokon is -azokat már pont emiatt nem is frissítem). -
choco01
addikt
válasz
westlake #69366 üzenetére
Köszönöm, csinálom!
És az nem probléma hogy az SSD partíciói milyenek?
Ezt találtam googleval: "Új Windows 8.1 telepítésekor, aktivált UEFI mellett automatikusan GPT partíciót készít a rendszer, és három részre osztja a rendszertárolót." ha jól emlékszem ilyenek már most is vannak, gondolom a 10-es rendszer miatt, de akkor gondolom jónak kell lennie.
-
choco01
addikt
válasz
westlake #69364 üzenetére
Köszönöm, eddig ilyennel még nem találkoztam, próbálkoztam, nem ment, ezért kérdeztem itt.
Windows 7 USB DVD tool-al tettem rá az MSDN-es 64 bites képfájlt.
Ennyit csináltam csak.Akkor melyik programmal tegyem rá, hogy GPT módban jöjjön létre?
C meg D meghajtó van az SSD-n, és a D-nek kell megmaradni, azon vannak a mentések.
Vagy akkor csak az a megoldás maradt hogy a C meghajtót GPT-re kovertálni?
Vagy a pendriveval kell mókolni? -
mzso
veterán
válasz
westlake #69256 üzenetére
De nem megy sehogy, megpusztult és kész. Már mindent kipróbáltam. Nem mentem semmire.
Ha érdekel megnézheted a vergődésemet a telefon témájában."Te csinálsz a bolhából elefántot. Egy hardver driver-ét nem lehet végérvényesen tönkretenni. Ha hibás egy driver, akkor el lehet távolítani. Az eszközkezelőben ott a funkció rá."
Mindenki olyan okosnak hiszi magát, aztán folyton kiderül, hogy nincs igazuk...
Szerinted nem oldottam volna meg rég ha olyan egyszerű lenne? -
mzso
veterán
válasz
westlake #69250 üzenetére
Már nem tudtál mibe belekötni?
Mindig ugyanazt találja meg amivel probléma van... De mindegy is, akár a windows update-ben akár kézzel próbálok drivert telepíteni, sehogy nem működik most már az MTP. Az windows update simán elpusztította...Ezek után meg végképp nem fogom automatára tenni ezt a fost.
-
olloczky
senior tag
válasz
westlake #69112 üzenetére
A GNS3 nevű programot szeretném feltenni. Az kiírja telepítés előtt hogy kell a microsoft universal c runtime, és átirányít erre az oldalra. Itt előfeltétel ez a frissítés. Aminek meg a fent említett csomag az előfeltétele. De ahogy a c runtime-nál, úgy ennél is azt írja ki a telepítő (.msu) hogy: A frissítés nem érvényes erre a számítógépre. Pedig a 64 bites verziót szedtem le.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
westlake #69030 üzenetére
Ahogy rámyegyek egyből kiírja ezt indítanám a kicsomagolást.
Ha CMD-be bemásolom az elérési utat fájlnevet és /NCRC mögé írom elkezdi kitömíretin majd egyik driver elején másiknak 80%-nál hibát dob és megáll...
4 Driverrel próbáltam, jó drivereket szedtem le, AMD keresővel majd Sapphire oldaláról is megpróbáltam most, de egyikkel sem megy ezt írja ki
Nem értem, agyvérzést kapok ettől, több gépet telepítettem haveroknak stb ezzel a driverrel 1:1-ben semmi gond nem volt
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
westlake #67836 üzenetére
Szerintem meg az nem természetes, ha valakinek ez a természetes. Ha ilyen agresszívan tolja a felhasználóknak a frissítést a Microsoft, az minden, csak nem szimpatikus. Ezt már ahhoz tudnám hasonlítani, mintha az utcán jönnének oda hozzám, hogy de vegyem már meg, amit árulnak, mert higgyem el, hogy az jó nekem. Még akkor is, ha a frissítés - egyelőre - ingyenes. Szóval a direkt marketinget inkább hanyagoljuk már az operációs rendszer üzletágban...
-
Anubris
őstag
válasz
westlake #66892 üzenetére
Vállalat az enyém, a cég székhelye az otthonomban van bejegyezve, amúgy a gépek nem itt hanem egy másik üzletben vannak használva, de eddig ebből még sosem volt gond. Ez a konkrét példány amit frissíteni akartam meg laptop, szóval azt bárhol használhatom.
Az összeget nem tudom most megmondani neked, de majd megkérdezem az informatikust.
-
-
-
válasz
westlake #66880 üzenetére
A win10-nél került köztudatba, hogy a windows hallagatózik, ettől függetlenül bőven volt telemetria a korábbi kiadásokban is, nem a mostani frissítésekkel érkezett. 2012-ben publikálta teljes nyíltsággal a M$, hogy milyen típusú adataik vannak - kb az modern app-ikonok elrendezésétől kezdve minden
ill [link]
-
King Unique
titán
válasz
westlake #66039 üzenetére
igen, az logikus.
Viszont ez megint nem volt megfelelően lekommunikálva, mert az emberek fejében az a tudat él, hogy ezután abszolút nem lesz új Windows és lényegében a mostani ingyenes váltási lehetőséget figyelembe véve, a jövőben sem kell érte fizetni. Mert, ha ugye lejár a támogatás, akkor kénytelen vagy váltani és ha pénzt kérnek az újért, akkor fizetni is.
Aszem lesznek itt majd meglepetések, ez a 29. és a híráradat, pontosítások is érdekesek lesznek.Tudom, hogy nem lenne értelme, az MS sem szeretetintézmény, nem ingyenkonyha...viszont több topikban nekem estek emiatt, hogy a Windows maga a jövőben már nem termel pénzt, csak a szolgáltatásai stb.
-
King Unique
titán
válasz
westlake #66037 üzenetére
Aha, tehát megint egy kis marketingmaszlag....attól, hogy nem számozzák tovább, lényegében ugyanúgy lesz új Windows és továbbra is kell érte fizetni, nem lesz a 10-es alapból örökké ingyenes, ahogyan azt sokan hiszik + full nyílt forrás, full ingyenes, OS/ frissítés áráért MS már nem kér pénzt, csak a szolgáltatásokra alapoz stb., ja....
Bár nincs hivatalosan megerősítve, de logikusan végiggondolva, vsz ez állhat a háttérben. Kösz az infót. -
válasz
westlake #66029 üzenetére
Meglássuk. A windows 7-et sztem szándékosan süllyesztették mostohagyerek-sorba, pedig az üzleti szféra sztem még 90+%-ban ezt használja, vagy egyenesen XP-t. Véletlen vajon, hogy 4éve nem voltak képesek egy szerencsétlen SP2-t kiadni hozzá?? (Valszleg már nem is fognak, lévén a mainstream supportnak vége).
-
donmackó
addikt
válasz
westlake #64457 üzenetére
És ha bírok szerezni egy másik vinyót ami szintén 1 Tb-os akkor a jelenlegi/belakott 8.1-et át lehet menteni valahogy? Természetesen win 7 nélkül. Max kezdeném avval hogy a win 7 kötetet összezsugorítom amekkorára engedi, majd azt hozzá adom a 8.1-hez. Azt átjátszanám valami módon a másik vinyóra, és ott a fennmaradó üres területet is hozzá adnám. Ez járható út? Esetleg egy kis instrukció is jól jönne.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
westlake #60463 üzenetére
Hál isten,lekopogom,nálam nincs ilyengond.
De egyébként igaz ,a windows mindíg tud meglepetést okozni.
Win 7 esnél volt nekem olyan,hogy a hdd is volt vagy 3 könytár a windowsból pedig akkor lehúztam a meghajtót és úgy telepítettem,azóta sem módosítottam semmit sem,hál isten win 8.1 en nincs ilyen.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
westlake #60449 üzenetére
Anno,nekem is ezt mondták még mikor windows 7 esem volt így is tettem telepítésnél lehúztam a hdd ről a kábelt,aztán most hogy windows 8.1 et telíptettem,kérdeztem és azt mondták,jól néznénk ki ha a mai világban le kéne húzni a kábeleket,pláne ha több hdd is van a gépben,mnos úgy telepítettem a win 8.1,hogy semmit sem húztam le és lás csodát semmi gáz így a hdd t is egyből látta a gép,és nem történt adatvesztés.
-
dannyl
addikt
válasz
westlake #46719 üzenetére
A szövegből nem derül ki számomra, hogy hol is a megoldás. Ráadásul a TunnelTap azt írja, hogy "hálózati kábel nincs bedugva". Ráadásul mi az a tunneltap? Virtuális kártya? Eddig nem hallottam róla, nem is mahináltam ilyennel. Bár most használok először win 8.1-et. Ez előtt win 8 volt fent. Annál nem tapasztaltam ilyet.
Most látom csak, hogy ITT is látni... -
khorvat
senior tag
válasz
westlake #39619 üzenetére
Kiszedi az onnan is, mint a vihar!
Érdekes módon, mikor még a letöltendő fájl linkjére állok ott karakter helyesen mutatja pontokkal a fájl nevét de kattintás után a letöltő sor már elbarmolva hozza!
Leszedem a logitech driver progiját az nekem nagyon gyanús, de nélküle is fennáll a hiba -
Pacee87
aktív tag
-
Pacee87
aktív tag
válasz
westlake #39615 üzenetére
MSI K9N4 sli az alaplap, Nvidia alapú a hálókártya. A neten sem mondanak többet róla.
Ha valaki veszi a fáradságot arra, hogy megnéz egy képet az alaplapról, megköszönném, ha megmondaná, hogy hol tudnék alaplapi ventilátort (és milyet) venni hozzá. A méretnek stimmelnie kell, különben a videókártya útban lesz!
-
khorvat
senior tag
válasz
westlake #39617 üzenetére
Jah igen azt még nem írtam oda, de minden fájlal ezt csinálja legyen az egy libreoffice letöltés vagy bármi más. Az összes .exe vagy .zip vagy bármilyen kiterjesztés előtti "pont" karakter "aláhúzás" karakterré alakul át!
Ez alapján minden site kompatibilis listás kéne legyen, szal nem ez lesz itt a célra vezető megoldás.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
westlake #39611 üzenetére
Nem tudtam, hogy itt mindenki Windows programozó, és ha két (+ a többi...) különböző periférián ilyen hibákba futok, amiket akaratom ellenére sem szabadna tudnom előhozni (frissen telepített) rendszer alatt és ezt megemlítem, hogy így nem frankó, akkor égetem magam előttetek. Ugyanakkor, ha jól rémlik nem siettetek a segítségemre megoldásokkal... Ellenben én voltam szíves leírni a megoldást arra az esetre, ha valaki hasonló problémába ütközne. No de nem kötözködni jöttem ide. Béke veletek!
Egyébként ha XP-n és Win 7-en nem fordult elő ilyen ugyanezzel a hardverrel akkor mégis miből ered a probléma??
-
Tournament
aktív tag
válasz
westlake #39554 üzenetére
vedd a tavalyi HP 655
szeriat bios frisités luxus ugy adják el és szará fagyot még w7el is a gép
mert linuxal ment csak , updateltem leguljabb biosra és még a w8.1 is megy azota rajta
kiderült hogy a bios anyira elavult volt rajta linuxon kivül mást nem támogatot meg xp-n
az azért gáz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest