- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prabhu
senior tag
Akkor meg oprend-ről leszedni egy telepítőt és azt aktiválni a kulccsal Win alól.
Így is eredeti lesz és még a valószínűleg hosszú felfrissítgetési időt is megússza. Mások is használják itt az onnan lekapott telepítőket időspórolás szempontjából és ott tuti át lehet lépni a kódkérést. -
-
Milyen masik ISO-t? Update nelkul?
Sima win 8.1 kulcsom van (pro nelkul), es az iso ellenorizve van. Kb. 5-6 napja toltottem le a ceges msdn-rol.
Es USB-rol tettem fel.Elkepzelheto, hogy valami hiba tortent telepiteskor, amit nem irt ki?
Illetve az zavar leginkabb, hogy a frissitesi folyamat (kozel ket ora) vegen szol, hogy nem jo valami, es utana tovabbi masfel oraig szarozik, ami kozben ugye nincs gepem.
Es persze nem azt szedi le, amivel gond van, hanem az osszeset.Attol tartok, hogy ujra felrakva is ezt csinalna, igy valami logot lenne jo nezni, ami megmondja, hogy a 138 kozul melyik az, amit nem tud feltenni, es miert.
Letezik ilyen log windows-ban?
-
Köszönöm!
Én is olvastam valahol, hogy a Win7 csak 6-ik genig megy fel, 7.gentől meg win10 kell. A 8.1 2023 januárig támogatott, új funkciókat nem kap csak biztonsági frissítést. A win10 meg folyamatosan változik eldugdosgatják a dolgokat máshová... Akkor kell szereznem Win8.1 licencet és mehet a buli
-
DS39
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
Írtam korábban is a megoldást csak nem figyelsz... Win gomb + p megnyom és ott kitudod kapcsolni a kiterjesztést, stb... Amúgy ez a monitoros dolog meg nagyon nem alap, nem annyira mint te gondolod. Elsődleges monitoron megy a játék és kész, ettől alapabbnak minek kéne lennie?
A 3 monitor Nvidia esetében sem egyszerűbb....
DP port meg kötelező rá, nvidia nem is rak minden kártyára, főleg alsó kategóriában. De amúgy ha az emberek vásárlás előtt tájékozódnának egyszerűbb lenne mindenki élete...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Chrome
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest