- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GEPESZ66 #66570 üzenetére
Itt a windows edition alatt neked nincs ott, hogy home/pro/enterprise?
Ehhez a laptopodon levo eredeti allomanynak semmi koze. Kivalasztod a nyelvet, architekura, sima/pro es hogy mire szeretned letrehozni, de toltsd le az exet es inditsd el es meglatod, ne felj, nem harap.
-
nucky30
tag
válasz
GEPESZ66 #66196 üzenetére
Én megvárom a felhasználók véleményét, bár ezt főleg azért teszem, mert nem túl acélos a gépem ( CerkaG530, 4GB ram ), és kíváncsi vagyok, hasonló vason hogyan fut majd, gyorsabban e mint a 8.1, bár ezt kétlem. Én nemrég váltottam 8.1-re Win7ről, és hihetetlen, mennyivel gyorsabb lett a gépem ... ha ezt egy picivel is képes lesz túlszárnyalni a 10, akkor váltok
Szerintem érdemes várni a véleményekre.
-
cog777
őstag
válasz
GEPESZ66 #65672 üzenetére
En biztosan kibovitenem! A netezes eleg memoriaigenyes. Chrome 6-800MB ures tabbal. + viruskeresonek is kell memoria.
Azt is vedd figyelembe hogy a Windows gyorsitotarnak felhasznal valamennyi memoriat is szoval meg kevesebb a fizikai memoria merete es elkezdi hasznalni a lapozofajlt ami eleg lassu muvelet.
-
Zotya84
őstag
válasz
GEPESZ66 #65627 üzenetére
Az M2N széria tudott érdekes dolgokat művelni. Jártam vele úgy, hogy 4 (1G) egyforma modult nem volt hajlandó kezelni, több gyártótól sem, de amikor mixeltem a gyártókat, úgy bármilyen felállásban működött jól.
Végül 2*2G lett a megoldás. Úgyhogy mennie kéne, csak nézd meg, nem kell-e BIOS-t frissítened rajta...
-
Borisz76
nagyúr
-
donmackó
addikt
-
válasz
GEPESZ66 #65147 üzenetére
Használhatod simán 4 Gb rammal a 32 bites rendszert de ezt a mondatodat "Ennek, csak annyi hátránya lesz, hogy kb. 3GB RAM-ot fog látni a gép, mert a videokártya 1GB-os?"
A videokártyának mi köze a rendszermemóriához?
Esetleg alaplapi, vagy olyan vga van a gépedben ami rendszermemóriát használ (hypermemory)? Ha nem akkor tök mindegy mennyi a VGA-d dedikált memója. Ha pedig az első eset áll fent akkor tényleg csak 3 Gb marad....... Akkor meg kár is rá 64 bites rendszer.
Most olvasom milyen videokarid van. Akkor megvan a 4 giga, ha akarod elmegy a 32 bites rendszer is, de ha van lehetőséged akkor érdemes 64 bitesre váltani! -
szabonagyur
félisten
válasz
GEPESZ66 #64555 üzenetére
Semmi extra, de az indexelésnek meg a frissítések telepítésének le kell futnia előbb vagy utóbb.
Amúgy meg a task manager kiírja, hogy mi használja.
Előző kérdésedre: 4GB nem ártana, mivel 2 van benne ezért is teker annyit a vinyó mivel a lapozófájlt használja a gép, a HDD meg gondolom amúgy sem túl gyors.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
GEPESZ66 #62954 üzenetére
Ez egy interaktív táblához program. A feleségemnek vann korábbi, WIN7-en létrehozott anyagai, benne GIF-fájlokkal.Ha WIN7 en nyitja meg ezeket, akkor semmi gond, viszont WIN8.1-en, a másik laptopon tömkremegy az anyag, a beépített GIF-fájlok miatt.
Nem értem, hogy mi okozhatja. -
zoltan6
addikt
válasz
GEPESZ66 #61919 üzenetére
én is használom,2-3 hete lefuttatom,elégedett vagyok vele.csak az a baj a jó programokkal elkezdik sokan használni aztán vérszemet kap a készítője. milyen jó volt régen például a daemon tools,az utorrent,winamp,és még sorolhatnám,ma meg már teleszórják eltávolithatatlan reklámmal,toolbarral,kémprogramokkal.miért jó ez a készítőjének?
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #58099 üzenetére
Nekem tönkrement az az SSHD-m, amin az eléretelepített Windows, és a Recovery partíció volt, így az egész ugrott. Beszereltem az új meghajtót, és feltelepítettem az apám OEM DVD-jéről a Windows 8.1-et. Nálam nem kért telepítő kulcsot, kiolvasta a BIOS-ból a beleégetett kódot. Minden további nélkül föltelepült, és simán aktiválható volt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #58030 üzenetére
Tudom, hogy nem vagy vele kisegítve, de én erre a gépre már nem költenék egy fillért sem (pláne nem egy 26 ezer forintos OEM Windows árát), amit majd egy következő masinán nem is fog tudni használni. DDR2-es memóriáért pláne nem fizetnék vagyonokat....
Javaslat: mindenképpen gépcsere (pontosabban alaplap + proci + 4 GB RAM), a régi holmikat meg megpróbálni eladni, amíg egyáltalán lehet... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #58027 üzenetére
Attól függ, mivel játszik. Manapság már a 2 GB memória nagyon kevésnek tűnik bármilyen célra, nem csak játékra. Tegyétek fel a Win8.1-et, használjátok a gépet a 2 gigával, és ha akadozik, döcög, akkor még mindig ráértek költeni rá. Ennyi memóriával viszont szerintem csak a 32 bites 8.1 jöhet számításba, ami viszont nem annyira jövő-kompatibilis.
szerk: pontosan milyen procis, milyen (DDR2-DDR3 ?) memóriás a jelenlegi gépe? Laptop vagy asztali gép?
-
bopeti98
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest