Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Dolphine #41297 üzenetére
a másodikra már megadták a választ, az első meg, Eszközök, mappa beállításai, nézet fül ott van oprendszer védett fájlainak elrejtése mellől kiveszed a pipát, leokézod, akkor látszik az Installer mappa.
szerk. W7-ről vagyok, 8-on a Nézet alatt keresd meg, mert látom a képeden hogy nincs eszközök a felső sorban.
de túl sokat nem nyersz az a patchcache törléssel sem, max 1-200 mb-ot. szerintem keletkeztek rendszervisszaállítási pontok, az foglal helyet.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Engedélyezve van, hogy lehessen látni a rejtett mappát, de akkor sincs!
A lemezkarbantartónál nincs olyan lehetőség, hogy a rendszerfileokat is nézze át, csak a törlése!
A CCCleaner lát közel 1,5 GB anyagot, ami szerinte felesleges, de egyszer még XP alatt befürödtem az CCCleanerrel, úgyhogy inkább nem törölném ész nélkül!
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Nagyon egyszerű a dolog. W 8.1-et használok, de teljesen olyan kezelni, mint a W 7. Ha nem tetszenek a csempék, nem kell használni. Én 99% Desktop módban használom a gépet. Egyből oda bootol a gép, csak akkor jön elő csembe ha én akarom. Start menüre meg vannak programok, amik jobbak, mint a W7es gyári start menü.
Tehát ha megnéznéd a gépemet, észre se vennéd, hogy nem Win 7 van rajta, hanem 8.1. daimonion kolegának igaza van.
-
arn
félisten
válasz
daimonion #41291 üzenetére
en nyitott vagyok minden ujra, ami jo - szerinted miert hisztiznek az emberek? egy jo feluletet nem kell magyarazni, sot ha igazan jo, akkor intuitiv is. ezt csak raeroltetik az emberekre, mert ez van, ezt kell szeretni. ha egy monopolhelyzetben levo cegrol lenne szo, akkora buko lenne, mint a haz.
desktopra mobiluit tervezni - mekkora otlet. vajon miert nem csinalt senki ilyet? most mentik a menthetot - de szvsz ez keves lesz. ha lenne egy kis sutnivalojuk, pl megkerdezhetne telepitesnel, hogy mire akarod hasznalni, es arra konfigolja a feluletet.
-
BéHGT
senior tag
Most már csak az érdekel, hogy most miért Win8 van, és nem 8.1? A "startmenü" rész sincs sehol az asztalon, eddig az is volt. Valamint az, hogy 35 perce írja, hogy 84 frissítés letöltése (850MB)... És persze elkészült 0KB, 0%. Ez miért van?
[ Szerkesztve ]
-
-
daimonion
senior tag
Nekem meg az a véleményem hogy nem akarásnak nyögés a vége.Az egész előző irományodból csak úgy süt az hogy még a fáradságot sem vetted arra hogy RENDESEN bekonfiguráltad volna a 8.1-et vagy az hogy legalább megismerd..Ha mindezt megteszed akkor máris tudhattad volna hogy nem kell a startképernyö ha nem akarod egyből megkapod az asztalt és huss már Win7 csak jóval gyorsabb stabilabb..
A "csempés dolgokról meg annyit hogy meg lehet szokni meg ugye ha utánaolvastál volna a dolognak amit kétlek akkor megint ott tartunk hogy simán kikerülhető a csempés felület ha nem akarod nem használod.
Nem értem hogy lassan 6 hónapja a 8.1 is kinnt van és még vannak emberek akik a startképernyön és a csempéken hisztiznek még mindig -
arn
félisten
meg csak egy oraja ismerkedem a 8.1es winnel. ez egy grafikus munkaallomas - van ertelme kinlodni vele, vagy inkabb win7? nekem ugy tunik, mintha osszekevertek volna a desktopot a tablettel (mert hogy az most meno). illetve a desktop resz mintha vmi megturt dolog lenne a hatterben, pedig valahol ennek koszonhetik a poziciojukat az aktualis eraban is.
ps: nyomkodom a fancy bazi gombokat a 27es monitoron, aztan vmi csempeken fut, vmi meg atugral desktopra. vicc ez az egesz... meg mindig. a win8as reviewkbol kapasbol lejott, hogy ez semmit sem er, de azt hittem, hogy jobb lesz a helyzet. ez egy zavaros katyvasz, el kellene donteni, hogy mobil oshez csinalunk feluletet vagy desktophoz. egy seggel nem lehet ket lovat megulni. x eve korabban ugyanez volt a windows mobilenal, csak ott meg desktopot akartak mobilon.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz
bolyhos bari #41276 üzenetére
Köszi az infót, de még mindig a StartIsBackPlus az etalon. Ritkán használom a start menüt de akkor nagyon jól jön.
-
TRob1
veterán
válasz
bolyhos bari #41279 üzenetére
Jah, neem, csak kb. annyira kívánom a Start menüt mint a hátamra egy púpot.
-
Mardel
őstag
Mivel tud többet mint az ingyenes classic shell? [link]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A mai nap folyamán frissítettem a Win8-at, az összes elérhető frissítés fel van téve, viszont a C: meghajtóról így eltűnt 10 GIGA! Hova töltötte le a Win a frissítéseket és ezeket el lehet távolítani? Úgy értem, hogy magát a fileokat?Előre is köszönöm a választ!
-
TRob1
veterán
válasz
bolyhos bari #41276 üzenetére
Szólj ha fizetnek is érte, akkor talán kipróbálom.
Amúgy köszönjük az infót.
-
bolyhos bari
tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit: Start Menu X Pro 5.02 Holnap reggel 9-ig ingyen adják. Kipróbáltam, működik.
-
BéHGT
senior tag
Ha Win 7-el vettem a gépet, de már frissítettem azóta 8.1-re, hogy tudom újrarakni úgy, hogy nincs hozzá telepítő lemez?
-
Sziasztok,
Szerintetek érdemes Windows 7-ről, Windows 8-ra váltanom?
Konfig az adatlapomon.
Illetve, itt is van 30 napos próbaverzió, hogy ha nem tetszik, akkor nem veszem meg és maradok Windows 7-en? Ha igen, akkor ezt hogy tudom letölteni?
Még a bétáról kaptam értesítést, amit feltettem virtuális gépre, de akkor még nem győzött meg. Gondoltam élesben tesztelem inkább...
Köszi! -
Gorneck
legenda
-
vagabor
aktív tag
sziasztok, win7-t használok de szeretnék upgradelni 8-ra, mi ennek a legegyszerűbb módja? Próbáltam az upgrade assistant nevű progit, de itt (UK) azt írja hogy nincs elérhető netes verzió, amit nehezen hiszek.
Most akkor meg kell vegyem a lemezt és format c vagy hogy van ez? köszi előre is. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
micafighter #41267 üzenetére
-
besaints
tag
Céges notebookomon Windows 8 Enterprise (64-bit) van. Szeretnék 8.1-es frissítést, de a Store-ban nem látom.
Azt hallottam, hogy az Enterprise frissítését nem lehet a Store-ból megejteni. Még mindig ez a friss információ? Ez miért van? Hogyan kell akkor frissíteni?
(Ezt csak a céges rendszergazda tudja megcsinálni? Konkrétan mit kell neki csinálnia, nem biztos, hogy képben van, vagy hogy túl sok szabad ideje lenne és nagyon szeretné, hogy ilyen frissítések miatt zaklassam..)
Köszönöm előre a válaszokat.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Oppenheimer #41265 üzenetére
Be kell állítani a metrós nézetben. Ha egérrel vagy, akkor képernyő jobb oldalán húzogatod, feljön az oldalsó menü, ott fogaskerék. Ha metros alkalmazásban vagy, ez mindig felhozza az alkalmazás beállításait. Lesz egy olyan lehetőség hogy minden elérhető offline, vagy vmi ilyesmi lesz a neve. Bekapcsolod, és mindent letölt a gépre a skydrivebol, amint felkerül oda vmi.
-
marcusa
addikt
Sziasztok! IE11-ben ha mondjuk itt a fórumban beszúrnak egy képet, és jobb egérrel ráklikkelek, akkor van egy olyan lehetőség, hogy kép megjelenítése, hogy meg tudjam nézni kinagyítva, de az nálam bármelyik képre kattintok, inaktív, tehát nem tudom megnézni nagyban a beszúrt képeket. Van erre valamilyen beállítás? Köszi
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
micafighter #41264 üzenetére
Köszönöm. Arra nem válaszoltál, hogyha asztali gépről, vagy mobilból felkerül skydriveba egy új fájl, akkor ha fellépek netre a notebookkal, letölti a notebookra úgy, hogy offline is elérhető legyen? Ez lenne a legfontosabb számomra az egészben. Erre nincs beállítási lehetőség a metrós nézetben.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Oppenheimer #41259 üzenetére
Skydrive-ot metró felületből tudod állítani, vagy a gépházból. Az asztali alkalmazást el kell felejteni, Win 8.1ben integrálva van a Skydrive. Jobb alsó sarokban sajnos nem fog ikont mutatni..
Metro felületben skydrive app-ban be lehet állítani h mindent töltsön le a gépre. Ha valamit a gépen a skydrive mappába másolsz, automatikusan szinkronizálja felhőbe, ha van internet kapcsolat. Ha offline másolsz oda valamit, akkor egyből syncel mikor netet kap.Skydrive pro pedig teljesen más. Üzleti célra szánt program. Szintén el kell felejteni.
Jó amúgy az új IE, adj neki egy kis időt. Ha online fiókod van, hozzá kapcsolja a könyvjelzőidet. Vagyis újratelepítéskor egyből ott lesz minden könyvjelződ.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz
Oppenheimer #41262 üzenetére
Csak a flashnek koze sincs a bongeszohoz, a flash meg alapbol egy .... youtube-on elofordulnak anomaliak barmelyik bongeszovel.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Win 8.1-t érdemes uefi boot-ban telepíteni?
-
DS39
nagyúr
válasz
Oppenheimer #41259 üzenetére
első: IE-n belül - internet beállítások - nyelvek. ott hozzáadod a magyart, akkor szerintem jó lesz.
-
Oppenheimer
nagyúr
Kedves topiklakók!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok.
Első: angol nyelven használom a Windows, most is angol nyelvű 8.1-et telepítettem a notebookomra. Windows 8-on az asztali gépen chrome-ot használtam és ott nem volt ezzel gond, de most akarok egy esélyt adni az IE11-nek. Hogy lehet beállítani, hogy a helyesírás ellenőrzés magyar legyen?
Második: Retek skydrive! Asztali gépen (win 8-on) az asztali alkalmazást felttem, és a tálca job oldalán ott volt a skydrive ikonja, ami mindig faszán jelezte, hogy mikor syncel épp a felhővel. Be lehetett állítani mely mappán belül tevékenykedjen, és amit oda beraktam az fel is került magától a tárhelyre.
Felraktam a 8.1-es notimra is az asztali skydrive appot. Azt hittem itt is úgy fog működni mint win 8-on, de nem. Itt már skydrive pro lett a neve, és nem látom mindig a tálca jobb oldalán az ikonját. Nem is ez a probléma, hanem az, hogy itt már beállítani sem tudtam, hogy melyik mappába synceljen (ez csak a kisebbik gond), és hogy ne csak mutassa az intézőben, hogy ott van valami, hanem töltse is le! Ha nincs netem, akkor gyakorlatilag üres a skydrive mappám... Mit kezdjek ezzel?Köszönöm.
szerk: második elég nagy user error volt, csak annyi lenne a dolgom, hogy jobb klikk, és make available offline. De ha az asztali gépen módosítok egy fájlt, majd előveszem a notim (és van netem), akkor frissülni fog ez a fájl magától?
És a másik kérdésem: nem lehetne valahogy az offline elérhetőséget alapértelmezetté tenni? Ha telefonomról, vagy asztali gépről felkerül egy új fájl a tárhelyre, akkor gondolom az nem lesz elérhető offline ezen a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Az USB-re nincs valami hack, hogy működjön 1000 Hzen az egerem? Mert ez a 200 Hz picit sovány.
-
Dolphine
addikt
válasz
King Unique #41254 üzenetére
Ha már frissítés...
Van egy több mint 1 hónapos Win8 a gépen, minden rendben, az Update ki van kapcsolva. Ahogy olvasgatom a fórumot, látom, hogy nem szerencsés, néha frissíteni kellene. Nálam 86 fontos frissítést jelez az Update. Van valamilyen sorrend, hogy ezeket hogy érdemes telepíteni? Úgy értem, hogy először Biztonsági frissítés, vagy Rendszerfrissítés, vagy a Win megoldja ezt magától?
Köszönöm előre is a választ!U.i.: Van okom aggódni amiatt, hogyha frissítek ilyen sokat (86 file) összeomlik az egész rendszer és kezdhetem elölről?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
King Unique #41252 üzenetére
Jah, én ezt a keddes dolgot nem tudtam.
Csak rá rá frissítek mikor eszembe jut és semmi... Ehh, gondoltam, hogy nem ehhez vagyunk szoktatva, mint windows felhasználók.
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Srácok, a windows 8 olyan jól sikerült, hogy hetek óta egy fia frissítés se jött ki rá? Vagy esetleg ki vannak szűrve az "ügyeskedők" ?
-
pincehely
addikt
Sziasztok!
A következő a bibi. Van nekem egy kép mappám a D: meghajtón. Mivel semmiképp sem szerettem volna, hogy valaki törölje ezért megvontam minden jogosultságot magamtól. Azt tudom, hogy aki esetleg törölné, az azt sem tudja, hogy ez mi fán terem. (Mivel kérdezek, lehet én se.)
Ez eddig oké, viszont most elhárult a veszély, de hiába adok jogosultságot magamnak a gyökérmappához, ez a jog nem megy le alsóbb szintekig, magyarul, ahhoz hogy meg tudjam tekinteni a képeket egyenként kell olvasási jogkört adnom nekik.
Ez több ezer db filenál nem is olyan nagy buli.Nincs valami módszer arra, hogy ezt tömegesen hajtsam végre?
-
Domaaaa
tag
Sziasztok! Egy rövid kérdésem lenne: játékokhoz windows 7 vagy windows 8 a megfelelőbb?mondták nekem hogy inkább már a windows 8,de azon viszont sok játék nem fut el ha jól tudom(pl saints row),szóval ti mit ajánlotok?
-
StLui
veterán
Egy 1920x1200-as felbontású új monitort használok. nem igazán tetszett, főleg böngészőben, a chrome-ot használom, a betűk kinézete, egyszerűen nem volt éles. Most vettem észre, hogy elkezdtem kutakodni a chrome beállításokban, hogy van olyan, hogy Chrome újraindítás win8 nézetben, és mintha csak most váltott volna natív felbontásra, mindjárt nagyítanom is kellett, és borotva élesek lettek az eddigiekhez képest a betűk. Asztali nézetben ezt nem is tudom elérni? Nem olyan fontos, csak meglepett a dolog.
Egyvalami zavar így, hogy mindig nagyítgatnom kell az oldalakat, már ahol még nem tettem ezt meg.
[ Szerkesztve ]
-
cog777
senior tag
Sziasztok!
Van egy problemam a Surface Pro 2-vel, Win 8.1.
Fejlesztunk egy szoftvert amit ezen a tableten is hasznalunk. Ket masik Win 7-et futtato erintokepernyos szamitogepen mukodik az erinto kepernyon a huzd es ejtsd modszer, kiveve a fent emlitett tabletet. Ha egerrel vegzed a drag and drop-ot akkor rendben mukodik, ha az ujjaddal akkor nem!
Peldaul megnyitva az IE-t egerrel ki tudsz vontatni egy kepet, de az ujjaddal nem! Remelem valamilyen beallitassal / registry kulccsal lehet orvosolni ezt!
Elore is koszonom az otleteket!!!!
Bocsanat hogy ide is beirom nem csak a Surface Pro topic-ba, de remelem valaki tud informalni hogy asztali Win 8.1-en hogyan mukodik az erinto kepernyos huzd es ejtsd modszer! (Azaz ujjaddal is mukodik-e)
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Tudok erre egy jó kis programot: http://www.netlimiter.com/. Van belőle ingyenes verzió is. Látod az adatforgalom használatot folyamatokra bontva, tudod korlátozni stb.
Azt nem tudom egyébként, hogy offline fiókkal mennyi adatforgalom megy a háttérbe. Szerintem egyszerübb előbb a fentebbi alkalmazást kipróbálni, mielőtt tüzfalba mindent letiltasz. Windows tüzfalban is meg lehet egyébként oldani, hogy létrehozol egy tüzfal profilt, ahol sok minden le van tiltva, és akkor ez tökéletes arra, amikor mobilnetezel. Ha az alkalmazás nem tetszik, akkor leírom hogy kell win tüzfalba profilt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Isti2
aktív tag
válasz
King Unique #41233 üzenetére
akkor az tökéletes lesz, ha tudok váltani a kétféle fiók között.
Virágbolti lesz??? -
King Unique
titán
Be persze, lehet helyi (offline) és MS online fiók közt váltani bármikor.
De ha van egy jól működő, belakott oprendszered, nem feltétlenül éri meg 8.1-re váltani
, legjobb feltenni másik partícióra dualbootba, v VHD bootba .
Egyébként van hozzá serial, megvetted, v virágbolti lesz? -
Isti2
aktív tag
válasz
King Unique #41231 üzenetére
jelenleg a win7-en avast megy.
gondolom ideiglenesen bekapcsolható valahogy ha az áruházból szednék le valamit?
frissítéseket meg az elején pár appot tuti leszednék, csak aztán más ne menjen a háttérben semmi, frissítéseket is kézzel csinálom most a 7-en is, nem auto megy.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha 8.1-et tennék a gépre, de sajnos csak mobilnetem van korlátozott adatforgalommal, ki tudok-e minden háttérben történő online szinkront, frissítést, letöltést, fiókot meg minden egyebet kapcsolni? Azaz tudom-e offline fiókkal teljesértékűen használni a rendszert? -
xxSanchez
őstag
válasz
samgar #41227 üzenetére
Egy normál felhasználónak szinte semmi, egyáltalán nem számít, hogy 8 vagy 8 Pro-ról van-e szó. A néhány legnagyobb különbség, hogy a 8 Pro támogatja a VHD-ről való bootolást, Hyper-V-t, BitLocker-t, illetve a Group Policy-t.
-
samgar
őstag
Nagy vonalakban mi a kulonbseg a windows 8 es a pro kozott?
-
celeron
senior tag
Üdv!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy feltettem egy elég terjedelmes programot (~10 GB), és az alkalmazáslistámat telerakta a program összetevőivel (tehát több oldalon keresztül csak azok a mappák, meg fájlok találhatóak), kérdésem hogyan tudnám ezeket onnan eltűntetni? -
HUNNIA1920
őstag
Az nem elég, próbáltam.
King Unique: igen, a BIOS-ban kellett átállítani, hogy ne UEFI boot legyen és ne is UEFI and Legacy hanem csak Legacy. Így sikerült feltennem, de mondanom se kell, felesleges volt vele szenvedni, mert nekem nem jött be az új OS.
Marad az x64-es W7.Köszönöm a válaszokat!
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Frissen feltelpített Windows 8.1 Enterprise(64bit)-en miket érdemes állítani?
Alap dolgok igazából megvannak.(Driverek,programok melyekre szükségem van,digitális aláírás kikapcsolva,stb...)
Gondolok itt arra,hogy azt valahogy be lehet állítani,hogy amikor bekapcsolom a gépet ne a csempés felület fogadjon hanem egyből az asztal?
A start menüből sem tudom elérni a programokat...Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
HUNNIA1920 #41217 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom, anno win 8 telepítésénél, csak simán UEFI bootot kellett kikapcsolnom, akkor felment, majd telepítés után visszakapcsoltam és nem volt gond.
-
pcgamer01
senior tag
Erre valaki?
(#41141) -
Buster17
addikt
Hali!
Szeretnék a windows áruházból venni egy játékot, de a fő MS profilomon nincs egyenleg, de a pót fiókomon van.
A kérdés az, hogy ha a gépen belépek a pót fiókba és megveszem az adott játékot, letöltöm a gépre (meg telefonra) akkor tudok-e játszani vele ha visszalépek a főprofilomba?[ Szerkesztve ]
-
bon
őstag
válasz
HUNNIA1920 #41217 üzenetére
Töröld a partíciót az ssd-ről.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem tudom feltelepíteni a Windows 8.1 - et.
Boot után a telepítés elkezdése előtt ezt kapom (partíció kiválasztásánál): "A Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz. Az EFI-alapú rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepíthető."
Hiába formázom az SSD-t, nem engedi rá telepíteni. Valahol olvastam, hogy Windows alól parancssori megoldása van a problémának, de ahhoz üresnek kell lennie a meghajtónak, viszont csak egy SSD és egy adat merevlemez van a gépben.
Ez esetben mi a megoldás, mert feltételezem erre is van?Írták még, hogy AHCI módban indítsam a telepítést, de ezt nem tudom hol lehet beállítani. A SATA vezérlő AHCI módban van jelenleg.
Köszönöm!
-
-
bon
őstag
válasz
andronymus #41213 üzenetére
Én valami mára tippelnék, ha a leírtakat szerkesztetted registryben az nem kavarhatott be ennyire.
-
válasz
andronymus #41209 üzenetére
Nálam az eredeti 8 tegnap döglött meg hogy reinstall lesz belőle. Utoljára ilyet XP alatt láttam. 7-et használok már laptopon és asztalin is. Nem vág szét tőle az ideg legalább.
-
bon
őstag
válasz
andronymus #41209 üzenetére
8.1-el jársz jobban.
-
andronymus
tag
Sziasztok!
Véleményetek szeretném kérni Win 8.1-ről.
Nekem most az van fenn de sokszor így megfagy a rendszer és 10mp után kezd el újra működni meg két monitorom van és a 2-es számú monitoron nem mindig tudom mozgatni az ablakokat vagy egyszerűen nem kapcsol ki a gép stb...Sok ilyen bosszantó hibával találkoztam és nem tudom, hogy azért van mert turkáltam néhol a registrybe pl.: "Ez a gép"-ben eltüntettem a asztal és egyéb ilyen ikonokat + csökkentett módott be állítottam indulásnál kérdezzen rá.
Lényeg érdemes fenn hagynom a 8.1-et és újra rakni vagy win 8-al járok jobban ?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Linux kezdőknek
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...