Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
válasz
Tournament #62764 üzenetére
Mármint hívni kell az MS-t ?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Tournament #60856 üzenetére
jaja, nagyon szar
más gépen meg vagy legacy módot használtam, vagy szerencsére még normális, működő BIOS van
velem nem tudták még megszerettetni ezt az új szart
Award BIOS, AMi BIOS, az működik, azt értem... -
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #60535 üzenetére
Ebben mi a meglepo? altalanos tamogatas mar vagy le jart vagy le is fog akkorra es a 8.1re a minimum hogy frissiteni kell.
-
MasterMark
titán
válasz
Tournament #60364 üzenetére
És ez valami titkos módszer, hogy privátba megy?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Tournament #60364 üzenetére
vissza is
-
bb.bocs
őstag
válasz
Tournament #60362 üzenetére
de hol? 8 ban manuálisan kerestem meg a 7 ben is . a 7ben ott van a 8.1 ben már nincsen... arra gondoltam a 7 bölkiszedem valahogy ( csak nem tudom az elérési utvonalat) és átrakom 8ba, majd onnan tallozom be kézzel ugyanazt ami a be megvan.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Tournament #60347 üzenetére
Ne ilyenen akadjunk fenn, bitekre pontosan is leírhattam volna, nem ez a lényeg.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
Tournament #60180 üzenetére
Na, igazából elnéztem, nem ep31-es alaplapom van, hanem p31-ds3l
Ebből az 1.1 rev, (megnéztem az alaplapon), aztán az f8-as bios van rajta, ami az utolsó előtti stabil. Az utolsó stabil bios, az csak e0 steppinget ad.Ebből következtetve, nem hiszem, hogy megoldható bios frissítéssel a dolog. Fogalmam sincs, miért nem jó amúgy akkor. Megpróbálom win10-et majd 21-én, elvileg akkor publikus iso-k is fenn lesznek. Hátha.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
Tournament #60169 üzenetére
32bitről vagyok most is.
Nekem az a fura, hogy még a telepítőig se jutok el a 64bitesnél, csakis a windows logóig.
A gond az, hogy ebből az alaplapból 3 verzió is van. Rev 1.0 rev 2.0 rev 2.1 és fogalmam sincs, hogy melyik van nekem, mert a dobozán ilyenről nem volt szó.
Aida kijelzi? -
ReSeTer
senior tag
válasz
Tournament #60167 üzenetére
ep31-d3sl, bios verziót nem tudom.
Egyébként vt-x -et nem tud a proci. Ez valami virtualizáció.
Ez ennyire elengedhetetlen? És ez az összes verzióra vonatkozik? Mert mintha a Core verzió nem támogatna valami hyper-x-et, és úgy hallottam, hogy annak kell ez a virtualizáció. -
válasz
Tournament #59850 üzenetére
Köszönöm segítséged. Minden jónak tűnik, de az utoljára telepített szoftvereket (NOKIA) leszedtem és helyreállt a rend.
-
trogerarc
csendes tag
válasz
Tournament #59846 üzenetére
na ez baj! akkor siman lehuzom a kabelt a vinyorol, ujratelepitem, majd visszadugom es jo lesz minden?
-
smallmer
őstag
válasz
Tournament #59677 üzenetére
Tehát akkor mégis van előnye
hogyan állítsam akkor be a bootot?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #59402 üzenetére
A kulcsos dolog azert nem ennyire egyszeru.
-
shaggy
aktív tag
válasz
Tournament #59378 üzenetére
Megnéztem az asus oldalát a támogatások közt és ott is csak win7 van mindenféle cucc.
Elég jó gyors ez a 8.1 nem szeretném visszarakni a 7-et, de ha nincs más mód hogy rendesen műkődnöm nekem minden akkor kénytelen leszek.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Tournament #59368 üzenetére
Felraktam, működik. Köszönöm a segítséget.
De akkor mi a búbánatnak van a media player, ha nem tud DVD filmet lejátszani? Ez egy tök elemi funkció...[ Szerkesztve ]
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Tournament #59368 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
MikiASD
tag
válasz
Tournament #59325 üzenetére
perfmon.exe és a svchost.exe (LocalSystemNetworkRestricted) eszik a legtöbbet amikor nincs megnyitva semmi de ezek folyamatosan 15 20% esznek a prociból és olyan 200mb ramot.. Ilyenkor mi a teendő?
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Tournament #59209 üzenetére
Feltelepítettem a core verziót beírtam a biosbolt kiolvasott kulcsot,de azt írja ezt a windows kiadást nem lehet aktiválni a megadott kulccsal.
Eredetileg sima 8.1 bing 64bites verzió volt fent. -
válasz
Tournament #59218 üzenetére
Ezért kérdeztem tőle én is, hogy egy átparticionálás miatt miért gyalulta le az egész rendszert.
Én új laposnál, ha van rajta oprendszer előszór készítek egy teljes lemezmenzést és utána esek neki.
Mondjuk, ha szét szeretném kapni a rendszer partíciót, hogy csináljak mellé adatnak is helyet, ezt megcsinálom a win alól is. -
Tournament
aktív tag
válasz
Tournament #59216 üzenetére
Hasonloan megy mint a PAE patch a Wim fájlt felmásolják a eszkőzre és elinditják a telepitést . Utána pedig csak a felhasználói dolgokat látjuk mikor átveszük . Az eszkőzőkőn rajta van a telepítő is . Ez viszont baj hogy leturják pedig mindenkinek van lemeze csak telepitő formába a meghajton valahol .
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
válasz
Tournament #59211 üzenetére
Tehat ezzel lehet nem Bing verzios windowst aktivani Bing kulccsal?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #59213 üzenetére
Na ez az amivel nem fognak szórakozni az emberek akik mondjuk ész nélkül letúrják a Bing kiadást, majd fel akarják rakni a Win7-et de driver hiányában vissza akarják rakni a Binget.
Én sem szórakoznék ezzel a csináld magadnak dologgal.
Köszi az infót, hasznos -
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #59211 üzenetére
Tehát akkor ez ilyen csináld magadnak dolog mint a WMC-s Win8.1 esetében? Mert ugyebár a Media Creation Tool illetve a korábbi, kulcs alapján letöltő hivatalos MS cuccok nem kezelik a Bing kiadás.t
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #59209 üzenetére
Kaphatok egy linket hozzá?
A WMC-t tudom, hogy így lehet de ugyebár ahhoz, hogy a WMC-t felrakd kell egy aktivált 8.1 Pro rendszer amit a kulccsal ki tudod egészíteni WMC-re.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz
Tournament #58682 üzenetére
Az a baj, hogy azt sem érted, miről van szó, és belevaú.
-
kraftxld
félisten
válasz
Tournament #58663 üzenetére
1, Ez nem hivatalos cucc, ki tudja mit bütyköl a Win-el.
2, Próbáltad is vagy csak bedobtad ide?
3, Ezt is olvastad? "However, at the time of writing this post, the tool has problem with downgrading to Windows 8 core from Windows 8 Pro."
4, Ha jól emlékszem ezt már egyszer próbáltam Win 8.1 alatt és nem nagyon működött, de nem mondom 100%-ra, mert régen volt. -
maestro87
őstag
válasz
Tournament #56107 üzenetére
Köszi, a programmal működik!
-
Rico45
őstag
válasz
Tournament #56102 üzenetére
Lehet az volt a hiba mikor a win 8-at telepítettem lehúztam a csatikat a win7-es hdd-ról? Ahogy te javaslod úgy lesz választható menü?Vagy csak boot állítással lehet váltani?
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #55878 üzenetére
De eddig kiírta 2 szolgáltató adatait is, pár napja kb. már nem mutat csak egyet, és ez kapcsolódhat az MSN.com újjá szerverzéséhez.
-
trufa12
addikt
válasz
Tournament #55671 üzenetére
Már nincs húzva a proci sem, a vga -sem, lefuttattam memtest-et, hibátlan .
A vga-ra rá engedtem a furmark burning testjét, meg mellette futott a prime95 proci tesztje , semmi gond.Aztán leállítottam a tesztet, a prime 95 maradt elindítottam egy kis bugyuta játékot meg mellette zene . és paff megfagyott az egész gép még resetre sem reagált.
Akkor rossz lehet a cpu? még biost is vissza tettem régebbit a lapra , meg volt clrmoss . minden.
-
trufa12
addikt
válasz
Tournament #55671 üzenetére
húzva de csak annyira amennyire a lap kényelmesnek találta .
Én egyedileg nem huzigáltam (max az asszonyt)
-.-.
És ezt nem régiben kezdte el, be is kaksiznék ha meghibásodott volna a proci .-- a semmitől .
bár mióta egy ilyen pc tisztító progit lenyomtam a torkán azóta nem fagyott ..... annak már pár órája .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Tournament #55673 üzenetére
Hát azt én is tudtam, hogy a WD = MSE, csak a verziószámon morfondíroztam, mert pont ilyen verzióval volt MSE is
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Tournament #55130 üzenetére
Udv. Megcsinaltam amit irtal, de igy sem engedi feltelepiteni a TuneUp 2014-et. Pedig uninstallaltam es a registrybol is kitoroltem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Tournament #54590 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
Tournament #54105 üzenetére
valahogy meg lehet nézni a gyorsaságot rajta ,vagy az írás olvasási sebességet?
-
Angel2014
addikt
válasz
Tournament #54098 üzenetére
Köszi!
Ezt akkor egyszerre írjam be igaz?A másik..... erre nem tudsz magyarázatot adni?
win 8.1 et szerettem volna telepíttetni egy barátom gépére usb én amit előkészítettem parancssorból rendszergazdaként diskpart,. select disk , clean , primari partition primary , stb....stb....
Mivel ez egy régebbi gép nincs a biosban uefi engedélyezése, csak legacyban indul el próbáltam leformázni fat32 re és ntfs re is de amikor indítom a bootot megjelenik a windows logo a 4db kocka és nem megy tovább ez miért lehet?De ugyan így megcsinálva nálam uefiben fat 32 re formázva simán indul.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Tournament #54072 üzenetére
Igen csak mint az általad belinkelt oldalon is írják mikor jön egy olyan MS update akkor megint lehet vacakolni vele. Persze aki evvel együtt tud élni az tegyen rá win 8-at. A win 8 VL verziók nem lesznek updatelve win8.1-re. Azokkal is el lehet lenni egy darabig.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54074 üzenetére
Mondom nekem a vicc, hogy a Win8 hiba nélkül megy rajta, a 8.1 meg nem jön be a telepítő nyelv választós része sem már, előbb szomorú szmájlival eldob és csak sajnálkozik... :/ Frissíteni sem tudok 8.1-re, de a 32 bit sem megy.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54072 üzenetére
Igen, de ha a chipsetet nem támogatja mit csinálsz vele? Nekem olyan gépem van ami támogatja a 8.1 X64-et is, de mivel az idióta laptop gyártó Sis chipsetet rakott bele a 8.1 azt nem szereti. Pedig amúgy 3GB DDR2, AMD HD kártya és Intel P8400-as proci van, kollégának ugyanilyen van csak más chipset és megy...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54059 üzenetére
Bár akinek meg van kulcsa le is tudja tölteni rendesen, akinek meg nincs le tud szedni nem VL kiadást, ahhoz van generic kulcs, a vége meg ugyanaz úgyis...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54048 üzenetére
Lehet átváltható de mivel a kollégának nincs kulcsa hozzá elég nehezen lesz belőle nem VL kiadás...
@(#54047) maestro87: mit kell ezen ki írni külön? A VL alapból nem érhető el nagyon otthoni felhasználásra, az meg, hogy torrenten mik vannak fent az más kérdés.... ennyi erővel miért nem hozod fel, hogy nincs leírás sehol a Embedded Industry kiadásról sem, pedig az is létező és "elérhető".
-
kenny123
addikt
válasz
Tournament #54054 üzenetére
Igen.
-
maestro87
őstag
válasz
Tournament #54048 üzenetére
Akkor át lehet állítani egy sorozatszám cserével?
szerk: Köszi, akkor kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
válasz
Tournament #53725 üzenetére
És aki már felrakta?
-
Thome
veterán
válasz
Tournament #53719 üzenetére
Pendriven van a telepítőm, s próbáltam onnan is, végeredmény ugyanez.
-
törölt tag
válasz
Tournament #53695 üzenetére
Hát azért mert az egyik fórumon azt írták - valakik, mert nem esélyes, hogy Microsoft álláspont lenne -, hogy megszűnik az IE, még nem fog bekövetkezni
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
Tournament #53531 üzenetére
Én is eredetileg úgy tudtam, h a havi frissítő kedden, ma 12.-én lesz az U2, viszont megjelent azóta pár cikk, h mégse adják még ki, ma csak vmi "kis frissítés" lesz. Vagy most , hogy van pontosan
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #53531 üzenetére
Hajjajj, remélem lesz benne még egy kikapcsoló gomb
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #53386 üzenetére
Perpillanat most írom kb. 100x-ra.
Igazából lemezről is max. 15 perc a telepítés.
De most már b.....a a csőröm, hogy a kütyüről miért nem megy.[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #53384 üzenetére
A kütyüre írás előtt vagy utána ?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Tournament #53083 üzenetére
Igen arra.
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52949 üzenetére
Nos, a " no-execute memory protect " eddig is engedélyezve volt.
A " virtualizáciot technologia " is. De telepítés előtt majd kikapcsolom akkor.Most felteszem újra a "pendire" a cuccost.
Ezzel a beállítással.
Ezt is el kéne találni melyik lesz jó.[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52949 üzenetére
Köszi, megnézem !
Csak közben F1-t néztem.
Ezek nem saját beállítások a képeken!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz
Tournament #52948 üzenetére
a CPU-d tudja a technologiát az nem lehet akadály max ez no execute memory protect ha kivan kapcsolva
esetleg kapcsold ki a virtualizáciot technologia-t ugyan ott telepités előtt
[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52946 üzenetére
A lap stimmel és a 3 kép a BIOS-ról.
A BIOS-ban gyakorlatilag csak tiltás és engedélyezés lehetséges.
Tuning az nuku. Igaz én soha nem húztam semmit. -
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52944 üzenetére
A CPU-t csak itt, / ami az első képen van / lehet babrálni.
Engedélyezni vagy sem. -
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52941 üzenetére
-
TheProb
veterán
válasz
Tournament #52938 üzenetére
ha nincs secure boot akkor nyílván nincs mi gátolja a telepítést...
Akkor meg marad az mbt
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52920 üzenetére
Ja, és amióta létezik a 8.1, azóta az van fent.
Csak eddig lemezről tettem fel mindig.
Csak kaptam ezt a 8GB-s kütyüt és gondoltam kipróbálom.
Eddig sikertelenül.Neked is köszi az eddigi segítséget !
[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52919 üzenetére
Ezzel a rufussal csináltam én is. de, csak ntsf-ben írja meg.
az én biosom az más milyen. abban nem lehet turkálni-kavarni.
bios a legutolsó van rajta.Addig eljutottam, hogy bootol...na !
De mint a lemeznél, hogy nyomj meg egy billentyűt, utána csak a kék logót
mutatja és annyi. sehova tovább.[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz
Tournament #52919 üzenetére
NX, XD and XN
ha nincs bekapvcsolva
http://www.techulator.com/resources/6372-How-enable-NX-or-XD-option-BIOS-install-Windows-8-RP.aspx
felse megy illetve bese bootolhttp://www.digital-daily.com/motherboard/gigabyte-8n-sli-royal/index4.htm
itt a válasz bekell kapcsolni és menni fog inkább kerestem egy linket ahol vannak képek igy látod is mit keres
[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
válasz
Tournament #52917 üzenetére
Szia !
DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267)
32 bites.
Rufussal.
MBR particiós séma BIOS vagy UEFI-s.
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
válasz
Tournament #52785 üzenetére
2hetes volt. Csak sima 8.1 volt, nem 8.1.1 gondolom mert ugye volt egy ~840MB méretű frissítés is, az nem települt fel, többször is próbáltam. És bizony most is elérhető mind a 3.
-
moklys1
aktív tag
válasz
Tournament #52709 üzenetére
na ettől a ponttól kezdve részletesebben kérem
-
King Unique
titán
válasz
Tournament #52705 üzenetére
Remélem én is, mert a csak desktop only használati mód, azért visszalépés lenne...
Bizakodom, hogy lesz Metróra használatára normális opció is, nem csak a kihízott Start menüből indítgatva az appokat, v a registry buhera, mert egyik sem az igazi.(#52707) szabonagyur : pedig Win9 sikere az átlag userek körében pont attól fog függni, mennyire fog Win7-re hasonlítani.
Kapásból az új hibrid Start menü kapcsán is kíváncsi leszek, mennyire fogja elnyerni a tetszést, v nem...
[ Szerkesztve ]
-
rita7107
aktív tag
válasz
Tournament #52636 üzenetére
A fiamnak az asphalt 8.
Az én koromban az ember már nem nagyon játszik max. sudoku+2048.
-
King Unique
titán
válasz
Tournament #52660 üzenetére
Akkor van, elhiszem. És hogyan kell aktiválni
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Tournament #52596 üzenetére
Erre én is gondoltam, hogy lehet így szerezni párszáz terabájtot, de biztos van valami host-limit.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tournament #52594 üzenetére
Gmailos címmel megy nálam a OneDrive.
-
cattus
addikt
válasz
Tournament #52594 üzenetére
Ez nem igaz. MS fióknak bármilyen e-mail címet meg lehet adni és menni fog minden szolgáltatás.
-
khirill
aktív tag
válasz
Tournament #48680 üzenetére
azt természetesen próbáltam már...
-
ricsi99
addikt
válasz
Tournament #48587 üzenetére
Thx
Müxik. -
Zotya84
őstag
válasz
Tournament #48587 üzenetére
Ebben csak az a jópofa, hogy a 2919355 itt is csak 690MB (64-es), és majd leszed hozzá még utána egy ~150MB-os frissítést, ami ugyanezen az azonosítón érkezik. Viszont ha WU-ról jön, akkor egy, emlékeim szerint ~800MB-os filet szed le...
-
Criton
veterán
válasz
Tournament #48463 üzenetére
Hát én pont ma reggel néztem, és akkor nekem még nem ajánlotta fel a Windows a 8.1 update-et.
-
djdaniel
senior tag
válasz
Tournament #48416 üzenetére
tiszta.
egyébként jó pár hónapja használom, eddig nem volt vele problémám. -
Spancho
senior tag
válasz
Tournament #48181 üzenetére
Köszönöm.
Erre voltam kíváncsi -
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #48156 üzenetére
Valamiért mégsem megy a kollégának. Bár tény nem tudjuk, hogy ezen kívül hogy ez a típus MSDN kiadás e legalább vagy, hogy lett
aktiválva. -
Raga
senior tag
válasz
Tournament #48108 üzenetére
Sziasztok!
Én azt vettem észre, hogy mióta feltettem a tegnapi frissítéseket laggol a World of Tanks!
Előtte sosem csinálta.
Megnéztem a telepített frissítések listáját, de én ott nem látom az általad emltett KB2949621 frissítést.
Ötlet? -
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #48110 üzenetére
Hmmm ez jó szívás. Nem tudom minek kellett ezt a sok hülyeséget belerakni, pedig előtte jó volt..
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #48108 üzenetére
Nagyon örülök neki, naprakész rendeszerem van mindig, kedden felraktam az a kb 5db-ot meg az update1-et és azóta ilyen.
-
vigyori78
őstag
válasz
Tournament #48016 üzenetére
Ez így igaz win8 ,8.1 -ben sem zárta be a kéz, és most az X sem .
Marad az Alt+F4 -
törölt tag
válasz
Tournament #47647 üzenetére
azt hogy?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Tournament #47536 üzenetére
,,With the last set of future updates - which may not necessarily come with the next Windows 8.1 Update 1 - Microsoft teased that Universal Windows applications will fit into windows rather than having everything as a full-screen experience.
What's more the start menu will return with the same list of programs and search bar at the bottom. Upon clicking the Start Button users will pop open the familiar menu with a new set of additional app and live tiles.
Similar to the Windows Phone 8.1 interface, this new section of live updating tiles will sit right next to the old Start Menu to include constantly updating information of stocks and the weather.Microsoft didn't mention exactly when these elements will return to Windows 8.1, but we can expect them to be pushed into the operating system in future update."
Szóval szép és jó, de lehet, hogy nem lesz még benne az új Start Menü az április 8.ai update-ben, lehet, hogy még várni kell rá.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Tournament #47517 üzenetére
Időzóna miatt mi kicsit előrébb járunk, Amerika nyugati részén most reggel 10 óra van, szóval még simán benne vannak az április 2.-ában.
-
nyunyu
félisten
válasz
Tournament #46944 üzenetére
Office 2010 siman mukodik rearm lejarta utan is.
Csak minden inditasnal kiirja, hogy nincs aktivalva, meg piros az alkalmazas fejlece. -
micafighter
nagyúr
válasz
Tournament #46791 üzenetére
Megjött a válasz köszönöm
-
micafighter
nagyúr
-
pusihusi
addikt
válasz
Tournament #46791 üzenetére
Mért kellene várni szépen működik.
-
westlake
félisten
válasz
Tournament #46780 üzenetére
Honnan tudod, hogy pontosan milyen update-ek lesznek az MSDN-es ISO-kban?
"ezzeket irtam bele a hivatalos lemezembe én is"
Ha te írtad bele, akkor nem lehet hivatalos. -
micafighter
nagyúr
válasz
Akkor ha valaki felrakja azt a 8.1.1-et, akkor lesz olyan GA update, ami neki nem lesz fent? Ezeket nem is fogja letölteni és felrakni a Win Update utólag?
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz
De ez hivatalosan nem áprilisban jelenik ?
-
samgar
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz
Tournament #46724 üzenetére
Ha muszáj a java, egy normális virusirto + emet + Malwarebytes Anti Exploit. Mivel elég sok kártevő épül a jávára, a legjobb ha fel se tesszük. Ez vonatkozik egyébként az adobe readerre is.
-
pusihusi
addikt
válasz
Tournament #46664 üzenetére
Igen gyárira!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Tournament #46660 üzenetére
Igen, erre céloztam én is, sajnos ez van
-
pusihusi
addikt
válasz
Tournament #46660 üzenetére
Megy a Magyar verzió is, nálam gond nélkül! Más A MS. álláspontja amit már az előbb leírtam!!! Kérdezzetek rá levélben telefonon, de ha úgy telepítitek ahogy fentebb írtam akkor minden jó! Akkor kell reklamálni ha nem bírja valaki beaktiválni, addig nincs miről beszélni!
-
micafighter
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Tournament #46634 üzenetére
VL 8.1 Pro MSDN. Ez akkor nem fog kódot kérni a telepítésnél és a 8 Pro kódokkal aktiválgathatom a gépeket?
-
törölt tag
válasz
Tournament #46632 üzenetére
Def key? Default? MSDN 8.1 Pro-m van, ott nincs megadva semmi.
"vagy a telepítőbe raksz egy EI.CFG-t és nem kér kodot"
Erre nem nagyon idő sajnos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)