-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Nagyon egyszerű a dolog. W 8.1-et használok, de teljesen olyan kezelni, mint a W 7. Ha nem tetszenek a csempék, nem kell használni. Én 99% Desktop módban használom a gépet. Egyből oda bootol a gép, csak akkor jön elő csembe ha én akarom. Start menüre meg vannak programok, amik jobbak, mint a W7es gyári start menü.
Tehát ha megnéznéd a gépemet, észre se vennéd, hogy nem Win 7 van rajta, hanem 8.1. daimonion kolegának igaza van.
-
daimonion
senior tag
Nekem meg az a véleményem hogy nem akarásnak nyögés a vége.Az egész előző irományodból csak úgy süt az hogy még a fáradságot sem vetted arra hogy RENDESEN bekonfiguráltad volna a 8.1-et vagy az hogy legalább megismerd..Ha mindezt megteszed akkor máris tudhattad volna hogy nem kell a startképernyö ha nem akarod egyből megkapod az asztalt és huss már Win7 csak jóval gyorsabb stabilabb..
A "csempés dolgokról meg annyit hogy meg lehet szokni meg ugye ha utánaolvastál volna a dolognak amit kétlek akkor megint ott tartunk hogy simán kikerülhető a csempés felület ha nem akarod nem használod.
Nem értem hogy lassan 6 hónapja a 8.1 is kinnt van és még vannak emberek akik a startképernyön és a csempéken hisztiznek még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest