Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothpali97
csendes tag
válasz
tothpali97
üzenetére
köszi a segítséget srácok!
-
tothpali97
csendes tag
válasz
tothpali97
üzenetére
a viedókártyámat felismerte egyből! avval nincs gont van net meg minden akkro csináljak egy windows updatet és lesz hang?
-
xxSanchez
őstag
válasz
tothpali97
üzenetére
Próbáld meg kompatibilitási módba telepíteni.
-
szasanyi
félisten
válasz
xxSanchez
üzenetére
Persze már STEAM van, meg ott (egyelőre) egy játék, amivel gyorsan kipróbáltam a rendszert. Persze előtte ment egy 3DMark (2013) is próbaképpen, de jónak tűnik.

Ahogy olvasom valszeg semmire sem kell nekem és eltávolítható, de javíts ki ha tévednék és rosszul értettem volva azt, amikbe ott beleolvastam. -
semetka
őstag
Win8-nál milyen drivereket érdemes felrakni? Asus oldalon csak VGA, LAN , WLAN, BT driverek vannak. Chipset-tel meg audio-val mi van ilyenkor?
-
xxSanchez
őstag
válasz
tothpali97
üzenetére
Írj egy kicsit több infót, milyen hangkártyád van és melyik drivert próbáltad meg telepíteni? Kompatibilitási móddal is lehet próbálkozni, de előtte inkább utána kéne nézni, hogy nincs-e már abból a driverből újabb verzió.
-
tothpali97
csendes tag
Sziasztok ma feltettem a windows 8 at a gépemre és leszedtem a szükséges hang drivert feltelepítésnél pedig kiirja h a win 8 nem kompatibilis a hangkártyámmal mi a megoldás?
-
szasanyi
félisten
válasz
xxSanchez
üzenetére
Ahha!
Bár érdekes, mert parancssorból le tudtam futtatni csak éppen az eredmény nem látható sehol.Még 1 kérdés, ha szabad: mit keres a telepített programok listájában az AMD Dual-Core Optimizer?
Nem hinném, hogy a VGA miatt más meg nemigen van semmi a gépemben, ami AMD. Mit csinál ez? -
tomp
félisten
Tud valaki olyan alkalmazást amivel megy a Google Hangouts? ICQ-nál Talk-ot írnak de az nyugdíjba megy/ment.
-
mitya98
csendes tag
Megvan végre gépem!

Holnap lesz összerakatva gépem csak azt nem tudom, hogy windows 7 vagy 8 vagy 8.1 legyen rajta?
A windows 8 vagy 8.1-en futnak azok a játékok amik windows 7-en?
Szerintetek?(legfontosabb számomra,hogy a régebbi és mostani játékokkal ne legyen kompatibilitási probléma és a teljesítmény játékok alatt is számít) -
p87
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Ezt kell megcsinálni és azonnal tölt a chrome.
-
zsamiatt
őstag
A gyári mail app miért nem jeleniti meg a digitális aláirással rendelkező levél tartalmát?
-
szasanyi
félisten
No, végül eldöntöttem és települt a Win 8.1 mely nem tűnik rossznak, azért még vegyesek a tapasztalatok. Az, hogy a nagyon beharangozott START menü nem az igazából is START menü, most hagyjuk... de ami iagazán bosszant az az, hogy a Chrome megnyitása után üres lap fogad és csak 3-4 sec múlva tölti be a kezdőlapot. Nem tudja vki ez miért van, illetve lehet-e ez orvosolni?

Ugyanezzel a konfiggal, ugyanezzel a verziójú Chrome-mal és ugyanezzel a kezdőlappal (PH! egyébként) Win7 alatt nem volt ilyen, megnyitottam és azonnal megjelent. -
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
Hát mivel az alapból nem rendes Win8.1 lehet azért nem tudsz frissíteni.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik
üzenetére
Néhány merevlemezhez kell driver, amelyet a partícionálásnál lehet megadni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Üdv. Nem értem, az MS miért nem gondolt még arra, hogy Pl. a Windows gomb+Touchpad-en olyan gesztus ami érintő képernyőn való használhatóak, ugyan úgy ezzel a kombinációval touchpaddel is olyan jó lenne.?
Pl. ha bepöccintek egyet a touchpad bal széléről, eközben nyomnám a Windows gombot, akkor váltana alkalmazást.Ötlet valakinek teszik/értelme mennyi van?

-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik
üzenetére
Ha Windows 8-ról szeretnél 8.1-re frissíteni akkor miért nem az áruházon keresztül frissítesz? ISO fájlt pedig a frissítési segéddel tudsz letölteni, így pedig tiszta telepítést is csinálhatsz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
.
-
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik
üzenetére
Most mi a gond pontosan?
-
800.henrik
senior tag
Letöltöttem a drivert, azt írja, hogy nem jó, de a hdd-t látja.... MIÉRT NEM LEHET TELEPÍTENI????

-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik
üzenetére
Ha jelenleg Windows 7-et futtatsz akkor használd a Frissítési segédet, ha Windows 8-ról szeretnél 8.1-re frissíteni, akkor pedig telepítsd fel az összes elérhető frissítést és írd be ezt a böngésződbe: ms-windows-store:windowsUpgrade
-
DS39
nagyúr
válasz
800.henrik
üzenetére
hát ezek szerint.. bár nem tudom hogy próbáltad, lemezről bootolva? ha windows alól indítod el a 64 bites telepítőt, majd az újraindul, lehet jó lesz.
xxSanchez: vagy VMware Player. azzal még hw-es virtualizáció nélkül is menni fog.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ezt te döntöd el, hogy szükséged van-e rá. A Windows 8.1 egy ingyenes frissítés 8-hoz, semmivel nem lesz tőle rosszabb a rendszer. Amik Windows 7 vagy 8-on mentek azoknak a 99%-a 8.1-en is hibátlan, csak gördülékenyebbek és gyorsabbak. Ha nem vagy benne biztos, hogy tetszeni fog neked a rendszer akkor próbáld ki VirtualBox-ba..
-
DS39
nagyúr
válasz
800.henrik
üzenetére
szedj le egy csak 64 bites telepítőt.
-
Woodslave
félisten
kérdés még hogy szükséges/kell-e a 8.1? Játszogatok, netezek stb. Eddig ódzkodtam..
-
webdeejay
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a terjedelmes választ. Azért kérdeztem, mert akkor ledúrom a teljes vinyót, ha már az egyetemtől is ingyen van a win8. Nem akartam pofára esni, hogy átteszek mindent, és pár hónap múlva amikor újrahúznám recovery-ből, elveszik minden, így inkább ezzel kezdem.

-
RawrRr
tag
Hello!
A BatteryCare nevű programnak van valamilyen gyakorlati haszna is 8.1 alatt? -
baloghbalint
tag
Köszi a válaszokat

-
xxSanchez
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Control panel > Appearance and Personalisation > Display > Let me choose one scaling level for all my displays > Medium 125%
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Win 8.1 alatt vagyok és a legtöbb program ami elindul mosottnak tűnik. Az helyrehozza a dolgot, ha bepipálom a Disable Display Scaling On High DPI Settings opciót, de picit idegesítő minden új telepítésnél pipálgatni.Meg lehet valahogy csinálni, hogy ez legyen az alapbeállítás ?
-
semetka
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Had tekerje, bírja az

-
xxSanchez
őstag
válasz
baloghbalint
üzenetére

Crack szó viszont itt tiltólistán van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
King Unique
titán
válasz
semetka
üzenetére
Akkor bővítsd és Virtualboxban próbáld ki, az a legbiztonságosabb megoldás, de arra készülj fel, h ilyen két combos rendszer egyidejú használata azért procit, vinyót is tekerni fogja rendesen...

(#42440) tejszi199803: inkább A nagy Vírusirtó topic lakóitól kérdezd.

Vsz lehet , ha kivételekhez adod, de már maga kérdés se a leg...
, másrészt vannak Defendernél sokkal jobban konfigurálható AV-k is, amik ráadásul sokkal jobbak védelem terén is. 
-
baloghbalint
tag
helló azt szeretném kérdezni hogy win 8.1-ben a windows defendernek lehet kivételeket megadni hogy a cracket ne törölje ki mindíg ?
és ha lehet akkor hogyan ?
Köszi
-
semetka
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a segítséget. Egyik szomszédom laposán nyomkodtam és mondom kipróbálom én is. 4GB RAM-om van, de nem ártana venni bele még 4-et. Nem egy nagy összeg.
-
King Unique
titán
válasz
semetka
üzenetére
Nehezen, mert akkor 7-est legyalulja (max ha azt utána újrarakod), ajánlott ha előtte vmi progival ( pl. a fentebb említett Macrium) csinálsz egy teljes rendszermentést külső adathordozóra és majd később arról visszaállítod...Ezért javasoltam a külön partíciós, v virtuális rendszeres futtatást.

virtualbox-ban 4 GB RAM, ahogy látom adatlapodon 2 rendszernek meg kicsit kevés lesz, talán, ha egyik 32 bites, akkor szűkösen elég lehet.(#42439) semetka : jó, de kellő körültekintéssel, mert ha csak úgy ráengeded a belakott 7-esre és nem tetszik, + csak próbaverziód van, amit utána le kell szedni (ha csak nem virágbolti
), akkor eredetit lehet újra kell rakni...szal a bevált, jól beállított rendszert nem érdemes így elcseszni
Vinyódon nincs 20-40 GB szabad hely egy önálló partícióhoz, mert arra tenni lenne ésszerű a
8-ast -
semetka
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem upgrade lesz. Valami trial-t akarok. Nem külön partícióra akarom hanem oda ahol a win7 is van. Win8 lemez be, telepítésnél c meghajtó formáz és megy rá a 8. Ha nem tetszik akkor ugyanígy visszatenni a 7-et. Ez megoldható?
-
Rederik
tag
Sziasztok,
nekem csak az lenne a kérdésem, hogy Windows 8/8.1-nél is megvan az a jellemző HDMI-s csatlakoztatás esetén, hogyha a gépre HDMI-n csatlakoztatott eszközt (TV vagy pl erősítő) bekapcsolom, akkor csinál egy képfrissítést? S azonnal érzékeli az eszközt?
Win7-nél ez engem marhára zavar, ha valamit csinálok a gépen, s közben bekapcsolom a TV-t, akkor elmegy a monitoron a képem 1-2 másodpercre, majd visszajön.
Megjegyzés: nem azzal van a bajom, hogy a progik átvándorolnak az asztalok közt, hanem, hogy nem tudom az auto HDMi detection-t manual-ra állítani. Új windows-nál lehet?
Köszönöm
-
King Unique
titán
válasz
semetka
üzenetére
Milyen win 8 telepítőd van, megvetted, v vmi trial (pl. a 90 napos Enterprise), esetleg upgradeln akarsz 7-ről

Ha külön partícióra rakod, akkor "kipróbálás után", arról a részről és boot menüből értelemszerűen nem lesz gond, de ha 7-esre akarod ráhúzni, az már problémásabb...
Ott van Virtualbox / VMVare megoldás is, ha van gépedben kellő erőforrás (RAM, CPU).
aztán youtube-on rakás video is fent van 8-asról, ha kirakod teljes képernyőre, majdnem olyan, mintha te kattintgatnál benne...persze ez csak lecsekkolni jó.
-
semetka
őstag
Sziasztok!
Win8-at akarom kipróbálni. Vissza tudom tenni a 7-est utánna ha akarom?
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Még mindig talány a win 8.1. Egyik gép /MSI lap AMD FX proc ATI vga / csont nélkül felmegy a win 8.1 IDE DVD ről!!.
Másik gép /ABIT AN8-SLI AMD FX proc 8800 GT vga / A win 7 csont nélkül települ. A win8.1 :
- Ha IDE DVD ről telepitem elhasal mielőtt meghajtót lehetne választani / hiányos illesztőprogram miatt/
- Ha SATA DVD ről telepitem végigmegy , az első újrainditás után - AZ eszközök előkészitése -Felkészülés és itt megáll , és vége.
- Ha felrakom a win7 et és uppgradelem win 8.1 re akkor is működik!Mi lehet a baja??
üdv
-
-
bandus
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
persze, egyértelmű. teszünk is egy próbát vele, hátha megszokják. az érintőképernyő miatt talán egyszerűbb is lesz a dolog.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Ha windows 8.1-et telepítek UEFI-vel laptopra akkor kell valamit állítanom az ssd miatt vagy azt màr vàgja a wim?? -
isizakhi03
tag
válasz
micafighter
üzenetére
köszi szépen, ez nekem is hasznos volt.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Az van.
-
micafighter
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Bios-ba nézd meg, hogy az van e az első helyen.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ha f8 at nyomkodom boot-kor és a boot menüben kiválasztom az első lehetőséget akkor egyből indul a gép.
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Semmi sem ébresztheti fel a gépet elvileg. Eszközkezelőben letiltottam az ébresztést minden HW-nél.
Már hibernálásnál lehet tudni, hogy normálisan le fog-e állni, ugyanis néha szinte azonnal lekapcsol, nem várja meg míg az adatok kiíródnak a HDD-re. -
micafighter
nagyúr
válasz
JamesHolden
üzenetére
Egyik gépem konfigja majdnem ugyanilyen
egy vga-val több csak..Win 8 gyorsabb valamivel a Win 7nél, minden tekintetben. Jóval gyorsabb boot, a rendszer is picit fürgébb. A játékok is nagyobb FPS-el futnak mint Win7-en. (bár ez téged nem érint gondolom).
Gondoltam egyuttal összeszedek mindent egy helyre:
A windows 8 és 8.1 verziói:
Windows 8 Core / Windows 8 Pro / Windows 8 Enterprise.
Nem véletlen a sorrend, balról jobbra egyre több funkciót tudnak. Pl a Pro-ban több minden van, mint a Core-ban. Enterprise-ban van a legtöbb dolog, viszont 1-2 dolgot meg kihagytak belőle.
A verziók közötti különbséget látni a wiki-s táblából: [link]. Ez alapján a Home Premium megfelelője a Core. (sok helyen a Windows 8 Core-nál a Core jelzést elhagyják. Ha nincs odaírva, hogy Pro, vagy Enterprise, akkor a Core verzióról van szó ! (vagy általánosságban a windows 8 oprendszerről)
Mindegyikből van N és VL verzió.
VL-t gyártók használják, minket felhasználókat nem érint. Volume License-t jelent egyébként, és a lényege, hogy egy VL kóddal több ilyen VL Windows aktiválható. Tehát ha gyártósoron készül 5ezer gép naponta, akkor azt ne egyesével, külön-külön, egyedi kódokkal aktiválják, hanem egy kóddal aktiválni tudják az összeset.
Az "N" jelzés pedig azt jelenti, hogy az adott Windows 8 Core / Pro/Enterprise Windows Media Player nélküli, tehát az N verzió a WMP-vel kevesebb, mint az "N" jelölés nélküli OPrendszer.
Windows 8 RT -> ARM processzorokra van, nem fut az asztali gépeken, és a legnagyobb problémája talán az a Win 8 RT-nek, hogy a hagyományos alkalmazások nem futnak rajta, csak metró appok. RT egyébként a RunTime röviditése.
Windows 8 Core/Pro/Enterprise RTM -> ez teljesen más mint az RT. RTM a Release To Manufacturers-nek a rövidítése. Ez igazából ugyanaz, mint amit a boltokban is vesz az ember Windows. RTM-et a szoftver kereskedelmi megjelenése előtt 1-2 hónappal szokta a Microsoft a gyártóknak adni, hogy szoftvereket tudjanak rajta tesztelni, illetve előre tudják telepíteni, hogy mire megjelenik a kereskedelmi forgalomban az új Windows, addigra legyen nekik kész előtelepített gép vele.
Windows 8 Preview (=előzetes kiadás) Ez még jóval a hivatalos megjelenés előtti, "béta", tehát még nem végleges verzió.
-
válasz
webdeejay
üzenetére
"...és vissza kell állítani a Windowst a recovery lemezzel vagy a partícióval, akkor a felosztás is el fog veszni, és ezzel az összes adat, ami a leválasztás utáni másik partíción volt?"
Remek kérdés, sokan beleesnek ebbe hibába. Az előtelepített gépek beépített recovery funkciói használata esetén, amikor teljes recovery-t eszközölsz, akkor minden esetben az alapállapotot állítják vissza, azaz ha egy partíció volt (mert sok gyártó a meghajtó teljes kapacitását rendszerpartíciónak foglalja le a nagy eszével), akkor hiába osztottad fel azt, akkor is ledarál mindent és újra egy partíció lesz, minden adat elveszik.Ezt elkerülendő, miután felosztod a meghajtót, utána egy külső backup/restore progival (pl az ingyenes Macrium Reflct Free kiválóan alkalmas erre) kell/célszerű készíteni egy mentést, de úgy, hogy a W8 összes segédpartícióját(kivéve driver/recovery partíció) mented együtt a rendszerpartícióval. Ebből a mentésből teljes bedőlés esetén is visszaállítható a rendszer és csak az, mivel a korábban létrehozott adatpartíciót nem bántja.
Megjegyzés: gyártónként változik, hogy a beépített recovery funkció milyen mértékben konfigurálható, így vannak olyan recovery üzemmódok, amelyek nem bántanak más partíciókat és ritkán a teljes recovery is vigyáz más partíciókra, de ez 10-ből 9 esetben nem így van.
-
->Raizen<-
veterán
Én ezt nem értem. Miért jó hogy uefi boot-os a rendszer? Sajnos úgy lett a win8 feltelepítve. A fast bootot kilőttem meg az asus screen logót. Nincs hatása. Fekete a kép a win zászló meg a kör után, majd egy idő után fogja magát a gép újra indítja magát és akkor már behozza a win 8-at. Ez mi a sz@r?
Default bios beállításokkal se tölt be a win 8.1. Jó pár másodperc után resizi magát a gép és akkor már bejön. Vagy ilyenkor amikor fekete a képernyő nyomok egy resetet akkor is mindig betölt. De power gombbal 1. indításra sosem. WTF?
-
törölt tag
Üdv!
Az mitől lehet, hogy kb 5-ből egyszer a win 8.1 nem hibernál normálisan, hanem rögtön leáll és utána újraindul?
-
webdeejay
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy laptop, amin gyárilag előre van telepítve a Win8, és van rajta 1-2 felesleges program. Ha letörlöm ezeket a programokat(tudom mire valóak, és tényleg nem kellenek), illetve felosztom a partíciót utólag egy partícionáló programmal, és vissza kell állítani a Windowst a recovery lemezzel vagy a partícióval, akkor a felosztás is el fog veszni, és ezzel az összes adat, ami a leválasztás utáni másik partíción volt?
Köszi!
-
válasz
szepsy
üzenetére
SSDOK - leelenőriz minden fontos beállítást és a TRIM-t is.
(A DisableDeleteNotify csak azt határozza meg, hogy az OS küldi vagy sem a TRIM parancsot (HDD-k esetén is 0), de a TRIM parancs nem mindig "ér célba", mert az éppen használt IDE/AHCI/RAID driver nem továbbítja azt)
Szinte borítékolható, hogy nálad is driver gond van. -
SFAkos
aktív tag
Elég érdekes problémám lenne. Napi jelenség már, hogy nem hoz be bizonyos honlapokat a gép amit pár percel előtte még igen. Pl most éppen ezeket: facebook,motorsportál,filefeltöltő, racedepartment.com. Tehát van benne külföldi, magyar, minden. Net van, mert wifin telefonon ha most beírom ezeket ugyanúgy megnyitja, valamint vannak oldalak amiket most behoz, lásd erről a gépről írok... Csak az újraindítás segít ilyenkor. Win 8.1. Mi az isten lehet ez????
Szerk: Chrome-ot használok, de IE-ben sem nyílnak ezek meg ilyenkor. Ilyet én még nem láttam...
-
válasz
micafighter
üzenetére
Lehet, hogy rossz a szemem, de nem latom. :$
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos nincs még a topicnak téma összefoglalója, így muszáj megkérdeznem. Sosem használtam még Win8-at, de mivel upgradelem a konfigomat, elgondolkoztam, hogy ezt fogom használni a Win7 helyett.
Kérdésem, hogy sebességben van e különbség a két oprendszer között? Jelzem, csak multimédia célra használom a gépem (film, net, office). Eddig Win7 32bit Home volt fentA konfigom
- Gigabyte GA-MA69G-S3H
- AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ / Cooler Master Hyper TX2
- 2x Kingston DDR-2 2GB /800 ValueRAM (KTH-XW4400C6/2G)
- PIONEER DVR-112D
- Kingston SSDNow V300 120GB
- WD 500GB 7200rpm 32MB SATA2
- FSP ATX-350PNFA Win8-nak csak 4 verziója van? 8.1, 8.1 N, 8.1 Pro, 8.1 Pro N
Nincs a Win7 Home Editionhöz hasonló butítottabb verziója? -
rayoliviero
veterán
válasz
isizakhi03
üzenetére
En ma toltottem 7870-hez 8.1-es drivert. 13.11 talan.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Lejjebb ugyanerről írtam, de egy embert leszámítva a kutyát nem érdekelte. Egy rakat kártyához nincs normális driver...
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Erre valaki? [link]
-
isizakhi03
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Oké köszi szépen !
-
tomp
félisten
Van egy olyan folyamat, hogy "svchost.exe (LocalSystemNetworkRestricted)" Szereti a procit 30-40%-on pörgetni a gép indulásakor 5-10percig ami miatt zúg a hűtés mint a bolond. Ezt mi okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Win8-hoz nem kellett...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, másrészt vannak Defendernél sokkal jobban konfigurálható AV-k is, amik ráadásul sokkal jobbak védelem terén is.
Vinyódon nincs 20-40 GB szabad hely egy önálló partícióhoz, mert arra tenni lenne ésszerű a