Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Magisk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz
szabonagyur #65995 üzenetére
ok
köszönöm -
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
notin szeretném újrarakni a windowst
gondolom itt is van az, hogyha bent hagyom a winyot, akkor arra is települ valami igaz?
bár mondjuk nem tervezem kivenni a notiból a winyót, csak érdeklődés szinten mondom rákérdezekköszönöm
-
kungzi
veterán
válasz
szallasi007 #60904 üzenetére
nem értetted a problémám na mindegy
azért köszi
-
kungzi
veterán
üdv
win 8.1 van a gépemen.
van egy upc-s 120-s netem és egy digi 50/30(feltöltés miatt! Wifi-n csatlakozok rá) Ha lejár a hűségem a UPC-nél váltok digi 500/100-ra, de addig is szeretnék valamit megcsinálni, amihez segítséget szeretnék kérni.
A lényeg a következő: van egy tp-link wdr3600 routerem. A notiról osztok meg filmet a tv-re utp-n keresztül. Megszeretném azt oldani, hogy ne kelljen a digi-s nethez letiltanom az ethernet portot, mert csak így tudok a wifi-re rácsatlakozni, de ekkor a film megosztás szünetel, mivel tiltva van a port. Az otthoni hálózat topikba egy olyan lehetőséget mondtak, hogy a upc-s net kapcsolat Metric-jét növeljem 300-ra, így nem kell tiltanom az lan portot, mert a kisebb Metric értékű wifi-s kapcsolatról megy majd a net. Na ezt be is állítottam, de még se megy a wifi-ről a net, hanem továbbra is upc-s megy.Tudnátok nekem ebben segíteni? Valami megoldás jó lenne. Előre is köszi
-
kungzi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #60580 üzenetére
a képen látszik, hogy ethernet, nem wifi
de köszi, ez megoldotta a problémám
-
kungzi
veterán
válasz
szabonagyur #60578 üzenetére
Nem tudom miért zavar, csak zavar
-
kungzi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #60575 üzenetére
de ez nem wifi csatlakozás lenne, hanem lan-os
ez a wifi-m neve, de most a gépen ki van kapcsolva a wifi és lan-s kapcsolat átvette a nevét
-
kungzi
veterán
üdv
Ezt a KuNgZi_2.4Ghz-t hogy tudnám átírni, mert nem ez lenne a neve, valami miatt ezt írta be, de ez így nem jó?
Valaki tudna segíteni?
előre is köszi
-
kungzi
veterán
üdv
windows 8.1 van a notin
azt be lehet valahogy állítani, hogy ha kiválasztom a tv-n a hdmi-t, akkor a noti automatikusan a tv-t adja meg hangkiadó eszköznek? valahogy sehogy se sikerül, mindig a vezérlőpultban kell átállítanomköszi előre is
-
kungzi
veterán
válasz
micafighter #41393 üzenetére
Asus M5A97 Evo R2.0 - dobozán win 8.1 támogatás
Hangkártya egy Asus win 8 driverrel
eddig cs: source, cs: go, Battlefield 4-el csinálta, mediaplayer classic-al
-
kungzi
veterán
hali
kellene segítség
win 8.1 64bit pro van fent a gépen. Azt csinálja, hogy random elmegy a hang. Film nézés, játék közbe stb. Film nézésnél ha megállítom a filmet és elindítom, akkor megint van hang, de játéknál ha elmegy, akkor kész, nem jön vissza. Hangkártya fel van telepítve. Mi lehet a gond? Komolyan bepipulok és felrakom a win 7-t
-
kungzi
veterán
Win 8.1-t érdemes uefi boot-ban telepíteni?
-
kungzi
veterán
hogy tudom beállítani, hogy egyből az asztalra ugorjon, mikor belép a rendszer?
-
kungzi
veterán
válasz
Black Plague #34824 üzenetére
megvolt, és most már nincs fagyás
tehát az alapbeállítás van most
franc se érti ezt a technikát
-
kungzi
veterán
válasz
Black Plague #34819 üzenetére
most visszaállítottam mindent gyári beállításra, azóta nem volt gond
de, hogy mi a fene volt vele, de még nem mondok rá áment, estig meglátjuk
-
kungzi
veterán
a chipset driver amúgy mit frissít?
azt hol tudom megnézni, hogy most milyen chipset driver van fent?
mert most leszedtem a legújabbat a lapomhoz win8 64bit-hez
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz
Partyface007 #34801 üzenetére
és ezt hogy? pedig az energiagazdálkodásnál soha van beállítva az alvó és képernyő-kikapcsoláshoz
-
kungzi
veterán
sziasztok
van egy nagy gondom
windows 8 64bit van a gépen, konfigom az adatlapomnál
a lényeg, hogy ha kikapcsolom a monitort és mondjuk 20 percig nem csinálok semmit a géppel, akkor egyszerűen lefagy és kész. Semmi kékhalál semmi, csak a bekapcsológomb hosszan nyomásával tudom kikapcsolni, reset se működik. Mi a rák ez? Egyszerűen nem értem.
Ha használom a gépet, akkor semmi fagyás, sose, még kékhalál se, de ha nem csinálok vele semmit kb 20 percig megfagy.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
sziasztok srácok
van egy kis gondom, vagyis nem is kicsi, mert olyan ideges vagyok már, hogy mindjárt beleb@szok valamit ebbe a gépbe
na szóval, az AMD FX topicban már kérdeztem, de nem lett meg a megoldás, hátha valaki itt tud nekem segíteni. Szóval a lényeg, hogy win7 volt fent a gépen, az adatlapomon lévő konfig szépen ment, mikor nem volt terhelés, akkor szépen visszavette a feszt és a sebességet, de mióta felraktam a win8-t, azóta nem veszi vissza. Szóval 7/24-be megy a gép 4GHz-en és 1.26V-n, ami egy kicsit luxus. Asus lapom van, mint ahogy látszik is, és offsettel van állítva a tuning és a fesz. Csináltam CMOS-t és alap bios visszaállítást, akkor jól kezelte a feszt a rendszer, de ahogy beállítom a sebességet és a feszt, mindig azon megy. Semmi máshoz nem nyúlok, csak ehhez a két dologhoz.
Kérlek segítsetek légyszi
Előre is köszönöm
Üdv
-
kungzi
veterán
ebbe valaki segítsen már
proci: FX8120
felraktam a win 8 pro-t és most nem veszi le a feszt a rendszert, semmit nem állítottam rajta a win7 óta és az szépen visszavette mindig
na ez miért van? most fixen megy folyamatosan 1.25V-n 4GHz-en
offset-n van megadva a fesz(Asus lapnál, csak így veszi vissza a feszt), tehát állítania kellene magától és a cnq is be van kapcsolva
-
kungzi
veterán
köszi, közben eszembe jutott nekem is hogyan csináltam meg anno
de köszi azért
-
kungzi
veterán
hali
most visszaraktam a win8 pro-t a 8.1 után, hogy is lehet azt megcsinálni, hogy mikor bebootol a gép ne a metro felület jöjjön be, hanem az asztal?
-
kungzi
veterán
hali
szerintetek érdemes felrakni a 8 pro helyett a 8.1 preview-t?
-
kungzi
veterán
hali
most használok először win8-t
az lenne a kérdésem, hogy feltettem pár játékot és a parancsikonok csak a metro felületen vannak. Nem lehet valahogy az asztalra is kitenni őket?
Előre is köszi a segítséget
-
kungzi
veterán
királyok vagytok thx
-
kungzi
veterán
ha sokáig magára hagyom a gépet, akkor hibernálja magát. Ezt hol is lehet kikapcsolni?
-
kungzi
veterán
sziasztok
a windows 8 Professional-nek elég egy 60GB-os SSD? Csak a rendszer lenne rajta, most win 7 van fent
-
kungzi
veterán
akkor amit a DreamSpark-ban kaptam serial, az a telepítéshez van, vagy azzal már aktiválva is lesz a rendszer? annyira nem értek hozzá, mert eddig nem éltem ilyen megoldással
-
kungzi
veterán
válasz
Krissz5435 #12024 üzenetére
akkor az lesz
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jövedelem
- Rendszergazda topic
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)