- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
< CyberBob > #38966 üzenetére
Köszi. kipróbálom!
-
StLui
veterán
válasz
< CyberBob > #38934 üzenetére
Komolyan meglepett mindíg, hogy tényleg van aki ilyeneket állítgat, de ez nem csak most, régen is, telefonoknál is, azt sem tudom mi milyen színű ezekből, pedig rengeteget ülök gép előtt.
-
King Unique
titán
válasz
< CyberBob > #38791 üzenetére
Amúgy lehet tényleg az, mert megfigyeltem, h elég hamar lezavarta, újraindítás előtt-után se játszotta végig az "xx% kész" procedúrát, sőt táehely sem csökkent az ilyenkor megszokottan, lehet csak "csere" volt.
(#38828) gb4400 : nálam is dettó uez a helyzet Skype-al, igaz én tisztán felrakott 8.1-et jelenleg még VHD-n próbálgatom, szakik nem tudtak rá magyarázatot adni, lehetséges okként VHD-t említették, de ha másnál normál körülmények közt is előjön hasonló hiba, akkor vsz más az oka...
-
King Unique
titán
válasz
< CyberBob > #38766 üzenetére
Én úgy tudom, h addig lehet váltani 8.1, nem hiszem, h sima 8-as támogatása megszűnne 2 év múlva
, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
TRob1
veterán
válasz
< CyberBob > #38355 üzenetére
Sose bízz ingyenes vírusirtóban aminek van fizetős változata is.
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz
< CyberBob > #38031 üzenetére
egyszerű, tömör,és lényegretörő
ám, apropó.. máshonnan. tán tuc valamit
. akkor dobhatnál linket privibe
-
Bodor
veterán
válasz
< CyberBob > #37247 üzenetére
$49.99
-
szabeska
addikt
válasz
< CyberBob > #37247 üzenetére
koszi
-
vlevi
nagyúr
válasz
< CyberBob > #37074 üzenetére
Én is így gondolom
De már azt is mondtam, hogy az lett volna a méglegjobb, ha a start képernő a desktop helyén lenne. Akkor az élő csempék átvehették volna a minialkalmazások feladatát. Úgy lett volna valami értelme. -
törölt tag
válasz
< CyberBob > #36814 üzenetére
Hát a dupla ablak nálam ennyi: Win+E
Anno talán itt a fórumon volt róla párbeszéd, hogy ki melyiket szereti, és voltak akik azt mondták gyorsabban dolgoznak az intézővel - és ez még a Windows 8 előtt volt jóval, lehet még csak a Vista létezett.
Más: Akinek esetleg gondja lenne a 8033-as eseményazonosítójú hibával - felébreszti a gépet hajnalban -, több megoldás is létezik, én ezt választottam:
Alapból a felébresztés engedélyezve van.
Az eszközelőben, a hálózati kártyánál kell megvonni az engedélyt.
újraindítást nem igényel, és remélhetőleg nyugodt alvás lesz a gépnek is meg a gazdájának is
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #36769 üzenetére
10 éve csak Windows intézőt/ fájlkezelőt használok, a TC-t pedig egyáltalán nem. Ez megszokás és hit kérdése, no meg azé, hogy az egyik ingyenes a másik nem, az egyik a Windows szerves része a másik pedig egy plusz program amit megint csak telepíteni kell. Így azért volt alkalmam szépen figyelemmel kísérni a beépített fájlkezelő folyamatos fejlődését, mely nekem az XP-s időkben is kielégítette azon igényeimet amit egy fájlkezelőtől elvártam. Vistától aztán meglódult a dolog, a Windows 8-ban lévő pedig príma, intelligens dinamikus szalag menüje van, tud mountolni is, kell ennél több?
Böngészőnél, a Windows 8-cal érkező IE 10 számomra ideális, van benne ActiveX szűrés, TPL, Latpass, Ghostery (ezt nem használom), WOT, Norton IDS. Ha pedig a kiegészítőket helyezem még inkább előtérbe nekem a Chrome a választásom.
[ Módosította: proci985 ]
-
n@p@lm
őstag
válasz
< CyberBob > #36778 üzenetére
köszi, megnézem.
-
fPApi
őstag
válasz
< CyberBob > #36772 üzenetére
Épp ez az! Amíg nem lehet megoldani, addig nálam úgy van beállítva, hogy minden legyen asztali, és ne is lássam soha a csempés felületet. Így mégis lehet mit kezdeni a kettősséggel (el lehet tüntetni).
-
fPApi
őstag
válasz
< CyberBob > #36765 üzenetére
Nekem a "vegyes felvágottal" van bajom: azaz hol asztali, hol csempés. Ha meg tudnám oldani, hogy mindig a csempés legyen elöl, akkor jól megfelelne az is, de amíg egy csempésről elindított asztali program bezárása után az asztali felületre (és nem a csempésre) tér vissza, addig maradok a tiszta asztali felületnél.
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #36751 üzenetére
Nekik nem lesz jó, majd a 8.1 sem mert nincs benne olyan funkció, hogy Windows Store letiltás, Modern UI kigyomlálás
A Windows start gomb, meg szemükben szemfényvesztés csupán, mert nem a klasszikus Start menüt hozza elő, így jön vagy marad a "jól bevált" harmadik féltől származó ingyenes vagy fizetős alternatíva
(#36754) nolika: oké, értem a két monitoros dolog akceptálható is, nekem gépenként egy monitorom van, így ezt nem is vitatom. Anno első W8 telepítéskor még nekem is felcsusszant megszokásból az Adobe Reader, de december 31-e óta W8-on nincs fent, mivel nekem tökéletesen megfelel a Modern UI-s verzió is, számomra olyan mint egy teljes képernyős bármilyen PDF olvasó. Windows 7-en az Adobe cuccát használom.
-
válasz
< CyberBob > #36708 üzenetére
Köszi szépen. Van még esetleg ezen kívül is? Egyébként szimpatikus proginak tűnik.
-
RMZ250
senior tag
válasz
< CyberBob > #36477 üzenetére
Értem
-
RMZ250
senior tag
válasz
< CyberBob > #36471 üzenetére
A 8.1-re minek
Abba eleve benne van a Start menü.
-
STC Speed
őstag
válasz
Köszi a válaszokat!
-
fPApi
őstag
válasz
+1
-
@matthew@
őstag
válasz
< CyberBob > #36453 üzenetére
Rendben, akkor még pár WU-et végigvárok hátha felteszi, Win7 anno feltett mindent csak későbbi frissítési folyamat során
Amúgy azt h tudom beállítani h ha törölni szeretnék vmit és a delete gombot használom, akkor megkérdezze h tuti törlöm?
-
pushalias
addikt
válasz
< CyberBob > #36416 üzenetére
„de már a három évenkénti főverzió váltás is probléma lehet nem csak az otthoni hozzá nem értő felhasználóknak hanem a céges / vállalati rendszergazdáknak is”
Lol.
-
pushalias
addikt
válasz
< CyberBob > #36396 üzenetére
A W8 a Vistát megelőzte. A W7-et nehéz lesz. Te az eladások volumenével jöttél (vö. még: kétmilliárd légy nem tévedhet), gondoltam, ha már demagógia, adjunk neki, és hasonlítsuk össze egy közismerten sikeresnek számító rendszer elterjedtségével.
"az MS erőlteti az ilyen sűrű Win kiadásokat"
A W 8.1 az első egy éven belül érkező „új” kiadás, de valójában ez is csak egy major upgrade. Eddig a többé-kevésbé 3 éves ciklus működött, de pl. a Vistára több, mint 5 évet kellett várni. A kiadások (valójában mostantól kezdve csak major upgrade-ek kiadásának) sűrítése csak mostantól várható, és a piaci nyomás következménye. Vagy jó lesz, vagy nem, majd elválik. De ha te már tudsz levonni következtetést...
Ha van cég, ami erőlteti a sűrű kiadásokat, nos bocsánat, éppen az imént kaptam a fejemre, hogy az ő rendszerüket ne emlegessem.
-
negyedes
addikt
válasz
< CyberBob > #36389 üzenetére
xp-vist-win7-nel sokkal nagyobbak voltak a kulombsegek mint a win7-win8 kozott. aki tavaly vett win7et miert vegyen iden win8at?
-
pushalias
addikt
válasz
< CyberBob > #36389 üzenetére
Az elmúlt kevesebb, mint egy év alatt több W8 licence fogyott, mint 10 év alatt Mac OS X.
Ha én is szakértő lennék, mint te, akkor mindenképpen tudnék okosakat mondani ennek kapcsán a pénztárnál visszajelző többségről. Tuti!
-
pushalias
addikt
válasz
< CyberBob > #36387 üzenetére
Egyszer megnézném, milyen lenne, ha a Microsoft (vagy bármelyik más hasonló cég) csak egy napig minden ilyen szakértő véleményére adna.
-
pushalias
addikt
válasz
< CyberBob > #36383 üzenetére
(#36383) < CyberBob >
„Akinek eddig sem kellett a start menü azt csak bosszantja a start gomb.”
Még ha bármi összefüggés lenne W8 óta a kettő között, megérteném.
-
szabeska
addikt
válasz
< CyberBob > #36383 üzenetére
Ámen. Lelki szemeim előtt látom, hogyan árasztják majd el az internetet a start gombot eltüntető szoftverek.
-
tibizje
tag
válasz
< CyberBob > #35742 üzenetére
A Windowst a Microsoft oldaláról töltöttem le. Köszönöm szépen
-
tibizje
tag
válasz
< CyberBob > #35738 üzenetére
Köszönöm
És ezzel jó lesz a Windows?
-
BenJoe80
senior tag
válasz
< CyberBob > #35623 üzenetére
CyberBob és jakos73 koszi a segítséget!
-
BenJoe80
senior tag
válasz
< CyberBob > #35621 üzenetére
Remélem egyre gondolunk. Az illető el van veszve a Windows 8 új rendszereben (hozza van szokva a Windows XP, Vista, 7 rendszerekhez) és ezt kéne kiküszöbölni.
Az általad említett programok közül melyik megbízható, stabil ill. hol található/tölthető le?
-
cigam
titán
válasz
< CyberBob > #35536 üzenetére
Csak 1 dolog esetében van értelme, ha detektálja a becsapós oldalakat. Egyébként milyen pluszt tesz hozzá az alap ssl csatorna biztonságához?
-
lordmark
tag
válasz
< CyberBob > #35524 üzenetére
Gyakorlatilag is sikerült vele. Köszi a tippet!
-
pushalias
addikt
válasz
< CyberBob > #35513 üzenetére
„Vagy várd meg a pár hét múlva megjelenő hivatalos javító csomagot”
Ha a W8.1-re gondolsz, az október 18.
-
Kékes525
félisten
válasz
< CyberBob > #35446 üzenetére
Egyetértek.
-
Kékes525
félisten
válasz
< CyberBob > #35442 üzenetére
A lényegét nem értitek, a hitelesség nem számítástechnika, az politika.
Ott nem számít, hogy számítástechnikailag igazatok van. -
Psychonaut
veterán
válasz
< CyberBob > #35146 üzenetére
Pont ezt mondtam, hogy összesen lát 4GB-ot. Ez RAM+VRAM együtt.
-
tlac
nagyúr
válasz
< CyberBob > #30941 üzenetére
Frissítés: Mary Jo Foley, a ZDNet bloggere belsős forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy nem csak a boot-to-desktop, de a Start menü visszakapcsolásának lehetőségét sem zárja ki a Microsoft.
ez tök jó lenne
-
válasz
< CyberBob > #28174 üzenetére
Így van, ráadásul sajnos az ország frekventált területein kívül jó ha 1-4Mbit-es hálózatok vannak, de vannak, ahol még ennél is rosszabb a helyzet. Ezeken a területeken már most is rémálom lefrissíteni egy OS-t.
(Az eddig kiadott frissítések verdesik az 1GB-t)
Nyilván erről nem az MS tehet, de annyit azért megtehetne, hogy SP csomagokat kiad időnként(mondjuk én erősen kétlem, hogy ne jönne SP idővel, de majd kiderül)pzstm
Ez az infó honnan származik? -
Ice&Lime
veterán
válasz
< CyberBob > #28123 üzenetére
tényleg jó alkalmazásnak tűnik, majd tesztelnem kell.
köszi!
te használod? -
válasz
< CyberBob > #28085 üzenetére
Noigen. Az egyetlen dolog, amire fejlettebb lejátszót + kodeket tennék fel, az a 3D.
-
old-dog
aktív tag
válasz
< CyberBob > #27715 üzenetére
Persze semmi problémám azzal a felhasználóval aki PC-n használja a Win8-at. Számomra pedig csak egy alternatíva marad a Win7 mellett.
-
@matthew@
őstag
válasz
< CyberBob > #27404 üzenetére
Köszi a helpet!
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #27354 üzenetére
Arra aztan varhat, egyreszt ha jol tudom w9 minimum meg 6 ev, meg nagy valoszinuseggel ott mar desktop se lesz
-
Psychonaut
veterán
válasz
Nekem az az érzésem, hogy a 7 XP-hez hasonló kort fog megérni (vagyis 10+ évvel megjelenés után is használni fogják sokan), nem várnak annyira sokan a 9-re.
-
masholnap
senior tag
válasz
szerintem nincs értelme magas áron tartani az otthoni windówzokat. ámerikában úgyis megveszik a géppel, a keleti piacon viszont kurvára nem fognak tízezreket kiadni érte. szerintem lesz még win8 akciő, csak esetleg más konstrukcióban, pl. termékkapcsolással, amilyen volt is tavaly
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
< CyberBob > #27166 üzenetére
Látom nem vagy képes egybefüggően kezelni több hozzászólást, így nincs sok értelme a beszélgetésnek.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
< CyberBob > #27151 üzenetére
Jó, ebben az esetben minek használsz nyolcast? Ha nem használod, akkor minek vagy itt?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
< CyberBob > #27137 üzenetére
Volt előtte kérdés, miért nem veszel róla tudomást? Többen is kérdeztük tőled.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
< CyberBob > #27115 üzenetére
Én tartalom fogyasztó is és előállító is vagyok. Munkára is használom és szórakozásra is a gépet.
Mi a zavaró a metro és a desktop közötti váltásban? Átpattintok egy pillanatra a win gombbal a metrora, látom a levelezést, az üzenetküldőt, a naptáramat, skydrivet... Azonnal látom mivel mi a helyzet, onnan elindítom a programomat, esetleg tolok egy keresést (rögtön tudok keresni fájlokban, beállításokban ÉS levelezésben, térképen, skydriven is!!!)
Közben pedig az asztalt ugyanúgy használom, mint régen, minden funkciója megmaradt, és ugyanúgy működik.
A 8 csak a start menüt cserélte le, az lett jobb, amúgy minden régi funkció benne van. Amúgy a gépen is teljesen jól használható és kezelhető a metro. Nem kell hozzá tapogatni sem. Egérrel és billentyűzettel.funkcionalitásban miben lett kevesebb? Ezt kérlek áruld el!
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
< CyberBob > #27120 üzenetére
Mindennek alapból fenn van a régi asztali verziója. Nevezz meg kérlek egy konkrét dolgot. Ne csigázz minket.
Mondd! -
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #27120 üzenetére
Igen értem mire célzol, de konkrét példát is tudsz mondani? (mármint a start "menüt" leszámítva)
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #27115 üzenetére
Mi az az eszkoz, ami w8 desktopon nincs, de w7 desktopon van?
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #27112 üzenetére
Szoval akkor ujfennt ott tartunk, hogy vannak a megvilagosult hagyomanzosstartmenusemberkek aki _hasznalhatova_ tettek (mert akkor ugye amugy nem?) az os-t
es vannak azok, akik megmagyarazhatatlan modon valljak, hogy igen is van letjogosultsaga pc-n a metronak. azonban az eladasi listak ezt a tabort erositik.
Amugy meg sosem allitottam, hogy a metro mindenre jo, nyogodtan vissza lehet tekerni a forum logot.
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #27092 üzenetére
En nem igazan ertem, hogy lehet valamit annyira utalni, hogy meg egy masodpercre se hajlando latni. Miven a metro szekalt kisiskolas korodban, vagy osszetorte a faberzsetojasod?
Mert ugye normal esetben ha valaki nem akarja hasznalni az kb 2-3 mpig latja mig a desktopra bok. Errereagaltam poenosan.
danke
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #27066 üzenetére
Remelem te is megkonnyebultel, hogy erre rakontraztal... ... huhh... Kezdenek bonyolodni a dolgok
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #27046 üzenetére
Igazad van, még jó, hogy egy pillanatra sem látod a kezdőképernyőt, mert még a végén kiugrana a képernyőből és elvágná a torkod.... rotfl
-
szpal17
őstag
válasz
< CyberBob > #27056 üzenetére
Sikerült nagy nehezen leszedni az előzőt, de kellett hozzá egy uninstaller program is...
Szóval feltelepítettem a Startitback-et, de szintén hasonló problémával küzd mint az előző. Pl. a telepítés előtt felment a Silverlight program frissítésként, majd felment a Startitback és a minden program fül alatt van egy üres silverlight mappa, parancsikon nélkül...
-
szpal17
őstag
válasz
< CyberBob > #27056 üzenetére
Igen, igen...most fogom kipróbálni...meglátjuk. Egyelőre nem bírom leszedni a classic shell-t...
-
szpal17
őstag
válasz
< CyberBob > #27046 üzenetére
Mennyire működik jól az első program? A nagy gépemre felkerült a classic shell nevezetű program, de egy pár hibába sajnos beleütköztem.
Pl. nem képes összeszedni a feltelepített programokat a menüjében....üresként jelzi a feltelepített programok mappáját és csak akkor képes az indítóikont belerakni amikor a tulajdonosi jogokat megpiszkálom az ikonokban...nem értem miért amikor rendszergazda vagyok a gépen, de állítólag semmi írási jogom nincs ezekhez az ikonokhoz.Szóval a kérdés, hogy ha felteszem akkor a korábbi programok is megjelennek a Start menüben rendesen?
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #26975 üzenetére
Ja Windows 7 alatt nekem is fent, ha kijön a 12-es stabil szerintem megy 8-asra is. Ingyenes és hát nagyon jó
-
vadkörte
addikt
válasz
< CyberBob > #26455 üzenetére
Én is így döntöttem, csak megvárom a ~100% W8 kompatibilis TrueCrypt-et, a jelenlegi 7.01 még W7. Nem szeretném elbacarintani a belakott gépet
Milyen meglepetésekre gondolsz?
-
kispx
addikt
válasz
< CyberBob > #23772 üzenetére
Az nem épp egy kiegészítő védelem az MSE mellé
De +1 (a helyére) -
PlayMax
nagyúr
válasz
< CyberBob > #23714 üzenetére
Sztem is,kb. ez olyan mint a XP és Win7 közt volt a Vista..
-
válasz
< CyberBob > #23012 üzenetére
Mellesleg webes felületen 300 MB, desktop klienssel meg 2048 MB a limit.
Részemről ritka amikor nagyobb fájlok feltöltésére kényszerülök, ha meg nagyon muszáj, feldarabolom (ahogy tettem a legutóbbi ritka alkalommal).
Szóval engem nem érint, ettől függetlenül a méretkorlát hatalmas hiba! -
Psychonaut
veterán
válasz
< CyberBob > #23012 üzenetére
Mondjuk azt csendben jegeyzzük meg, hogy akinek régóta van Microsoft accountja, annak a Skydrive is 25GB, ráadásul nem is kell a fél világot meghívni, hogy annyi legyen a tárhely.
-
TRob1
veterán
válasz
< CyberBob > #22976 üzenetére
"Így az ilyen kijelentéseknek semmi értelme nincs."
Mint ahogy az ilyen "teszteknek" sem amik alkalmanként felbukkannak, más-más "eredményeket" produkálva. Persze aki nem először lát/olvas ilyet, az nem is cserél meg fikáz rögtön (nem rád gondolok, ez csak általánosság)
Amúgy meg mégis van értelme az ilyen kijelentéseknek, mert ha annyira xar lenne mint amennyire nem az, akkor azért csak-csak akadna némi gond ennél vagy annál (nem, senki sem csak PH-t olvassa, van bőven jobbra-balra kattintás is
- persze jószerivel azért csak ésszel)
-
TRob1
veterán
válasz
< CyberBob > #22974 üzenetére
Na mer az Eset aztán fantasztikusan teljesített... ráadásul tapasztalatból tudom hogy xar (meg persze tele van a net is "panaszosokkal"), ráadásul az alább linkelt oldalon is pont kiemelik az Esetet (1-2 másik mellett), hogy már ő is bukott ugyanígy.
Az MSE-t meg már 2 éve használom, nincs semmi gondom - meg a környezetemben sem senkinek -, nem is fogom lecserélni ilyen baromságok miatt (még szerencse hogy ahány "lista", annyi féle eredmény) -
evilskati
aktív tag
válasz
< CyberBob > #22622 üzenetére
Végülis nem hangzik rosszul, mondjuk én meg vagyok elégedve a Modern UI-val. A keresés a fő funkció, ami nélkül nem tudnék meglenni. Köszönöm a válaszod
-
evilskati
aktív tag
válasz
< CyberBob > #22611 üzenetére
Csak kíváncsiságból, nem trollkodásból, de miben tud többet?
szabeska: Nekem is 4870-em van, és a legutolsó win7-es driver van fennt. Win7 kompatibilitásban telepítettem, és úgy is futtatom a CCC-t, eddig semmi gond nem volt vele.
-
grunge
addikt
válasz
< CyberBob > #22611 üzenetére
Értem, köszi a felvilágosítást!
A lapjukon látott video és a kis erőforrásigény miatt ki is probálo ma trial-t. Danke!
-
XZoli
aktív tag
válasz
< CyberBob > #22534 üzenetére
nem egész 1000Ft, megéri, ha nem hagynak fel fejlesztésével
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #22534 üzenetére
Igen, az a legprofibb, de nem is csoda, a WindowBlinds-et az Iconpackagert és társait fejlesztő Stardock áll mögötte. Szerintem az lehet közülük a legkevésbé problémás.
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #22454 üzenetére
...
...jó inkább menj pihenni
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #22409 üzenetére
Ez egy forum, leírom a véleményem. Nyilván a "metrot fikázós" véleményeket le lehet írni, akkor a másik irányt is? Nemde?
"Nem gyűlölöm ... és nem is zavar a metro .. felesleges kacat ami még ronda is" - Érdekes, a "kacat" és "ronda" jelzőkből nekem az jön le, hogy rühelled, de nekem mindegy azt csinálsz amit akarz, s ez a tény jelenleg amúgy is irreleváns, mármint az, hogy szereted vagy sem
365 kattintás... nemond? a 100dik után biztos izomlázad lehet, az utolsó ötven pedig maga lehet a kín.
Nem kekeckedésből, de azért ez már kicsit boszorkányüldözésnek tűnik.
Egyébként meg kíváncsi lennék, hogy a sima start menu esetében mennyi a fölösleges kattintás. Ilyen olyan legördülő menük etc."A "mindenféle hekkekkel" kifejezést sem értem mivel semmilyen rendszerszintű módosítás sem történik, csak egy "mezei" alkalmazás van telepítve."
Jó, tőlem hívhatjuk "semmihasznaprogrammnak" is, vagy "merevlemeztárhelyfoglalóprogramnak" is.
Másfelől mindenki úgy rácuppant az ilyen izékre(cask lusta vagyok kiírni a fenti két lehetőséget), mint gyöngytyúk a takonyra, szóval röhögőförcsöt kapnék, ha valamelyik agyas kihasználná a helyzetet és megtoldaná az exe-t pár vírussal.
-
Notebook2012
tag
válasz
< CyberBob > #22390 üzenetére
Köszönöm!
-
Onderon
senior tag
válasz
< CyberBob > #22411 üzenetére
Virtual CloneDrive jól működik win 8 alatt? csak mert ahogy nézem 1.5 éve nem volt frissítve.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
< CyberBob > #22416 üzenetére
Igen rájöttem,mellesleg jobb mint a D.Tools.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
< CyberBob > #22411 üzenetére
Nem lemezt szeretnék írni,hanem vírtuális meghajtóként szeretném előhozni. Ez a program arra is alkalmas?
Melyiket töltsem le,a legelsőt? "AnyDVD & AnyDVD HD?"
-
NZKK
tag
válasz
< CyberBob > #22390 üzenetére
Furcsa, hogy hogy lehet valamit ennyire gyűlölni, hogy mindenféle hekkekkel elérem, hogy nehogy még egy fél percig is lássam, míg a "desktop" csempére kapcsolok.
Ha valaki ezt egyszer elmagyarázza nekem...
-
gipszw
csendes tag
válasz
< CyberBob > #22231 üzenetére
köszi az ötletet de ezzelis akad mit az elözö 2-vel
-
PlayMax
nagyúr
válasz
< CyberBob > #22081 üzenetére
"Márpedig az MS-nek eddig se és ezután sem érdeke letiltani az ilyen-olyan megoldásokat (azt ugye senki sem gondolja komolyan, hogy nem tudná kiszűrni ha akarná)."
Én biztos vagyok benne,hogy ilyeneket nem nagyon tudnak kiszűrni,manapság már mindenre van megoldás! Ezekkel ellentétben a kalóz szoftverek sajnos sokkal biztonságosabbak és kevésbé macerásak az eredetikkel ellentétben. Ilyen világot élünk,és sokan úgy vannak vele miért is fizetnének azért,ami ingyen van és sokkal egyszerűbb is kezelni.
-
slice14
veterán
válasz
< CyberBob > #22081 üzenetére
Na de január 31 után jön az ilyen módon aktivált w8-ak kiszűrése.
-
Steady74
addikt
válasz
< CyberBob > #22078 üzenetére
-
HXY
addikt
válasz
< CyberBob > #21988 üzenetére
Egyszerű:
Érzékel a rendszer érintőképernyőt?
a) igen
-> a rendszer az új Metro felületet aktiválja, kikapcsolja a klasszikus start menüt, de a vezérlőpultban opcionálisan vissza lehet állítanib) nem
-> a rendszer letiltja az új Metro felületet, bekapcsolja a klasszikus start menüt, de a vezérlőpultban opcionálisan le lehet tiltaniSzerintem ez így lenne normális!
-
xxSanchez
őstag
válasz
< CyberBob > #21795 üzenetére
Én egy olyan frissítésnek örülnék, hogy ha jobb klikket nyomok egy fájlra SkyDrive mappán belül akkor van olyan opció, hogy "Megnyitás webböngészőben". Elképesztően sok időt takarítanék meg vele...
-
TA68
őstag
válasz
< CyberBob > #21574 üzenetére
Az érintő képernyő filmeken marha jól néz ki, de a valóságban egy 24 colos monitoron dolgozva, 15-20 perc után garantáltan leszakad az ember keze. Lassan nem lesz külön számítógép, hanem bele kerül az is a monitorba, de az egér, mint beviteli eszköz garantáltan maradni fog! Hülye hasonlat, de a hangszórót sem sikerült a mai napig kiváltani semmivel, pedig rengeteg próbálkozás volt rá.
-
válasz
< CyberBob > #21602 üzenetére
Errort dob,nemmegy fel sajnos
Az Aero-t örömmel hallom -
somogyib
őstag
válasz
"laptopnál is kényelmetlen vagy szimplán nem életszerű a tapicskolás"
Nálunk otthon a gyerekek részéről elég életszerű a tapicskolás.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Ez lesz majd a jó Windows 8-al pár hónapon belül: [link]
-
Bodor
veterán
válasz
< CyberBob > #21525 üzenetére
Nálam nem igazán akar menni...
-
válasz
< CyberBob > #21043 üzenetére
Az, hogy ha nem kompatibilis módban futtatom a telepítőt, akkor felrakja, de élsímítástól kezde, vsync semmit nem tudok állítani. Ha így indítom, akkor nagyon sok menüm van a ccc-ben. Ha csak felrakom, kb. 3 menüm van, amiben semmit nem tudok beállítani. Ez a baj. És mindegy hogy 12-6. vagy 12-10. Semmit nem érnek nekem.
-
xxSanchez
őstag
válasz
< CyberBob > #21015 üzenetére
ESET +1, nekem is ő van fennt és semmi lassulást nem tapasztalok.
-
Kernel
nagyúr
válasz
< CyberBob > #20665 üzenetére
Vannak ilyen "by design" korlátozások, amit a Microsoft úgy gondol, hogy direkt és csakazértis. Aminek logikus okára vagy rájövünk egyszer, vagy nincs is logikus oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest