- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
-secret- #63052 üzenetére
Én az ilyen műveleteket EaseUS Partition Master-rel (Free verzió) szoktam végbevinni és eddig egytől-egyig sikeres volt a művelet.
A végrehajtáshoz újraindítja a gépet és boot közben oldja meg a dolgokat (legalábbis, ha a C-t birizgálod)
1. D partíció méretét jobb oldalon csökkentsd le a kívánt mérettel
2. Az egész D partíciót told el jobbra (ezért csökkentettük a méretet, hogy ki tudd majd bővíteni a C-t)Fogadd el a változtatásokat, ekkor elkezd dolgozni és ha nincs átirányítva C-ről mappa D-re, akkor nem is fog újraindítást kérni. Ha végzett - nem 1-2 perc lesz a művelet, mivel adatokat is kell neki pakolgatni - akkor jöhet a C kibővítése a felszabadult hellyel.
Ja igen: minitool partition wizard is tud ilyet, de abból nekem fizetős verzió van, így nem tudom az ingyenes is jó-e hozzá, de szvsz. az is tudja ugyanezt
-
vlevi
nagyúr
válasz
-secret- #35211 üzenetére
A windows 8 startképernyője egyben keresés is, csak ez nem látszik rajta, ezért nem tudják sokan, hogy ott ilyen is van. Ha ott elkezdesz írni, akkor az keresés.
De nekem ez az állandó keresgélés is kicsit rfusztráló. Win7-ben alig kellett kutakodni bármi után. (tudom, kapok érte, de akkorisleírom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged