- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
-secret- #63052 üzenetére
Én az ilyen műveleteket EaseUS Partition Master-rel (Free verzió) szoktam végbevinni és eddig egytől-egyig sikeres volt a művelet.
A végrehajtáshoz újraindítja a gépet és boot közben oldja meg a dolgokat (legalábbis, ha a C-t birizgálod)
1. D partíció méretét jobb oldalon csökkentsd le a kívánt mérettel
2. Az egész D partíciót told el jobbra (ezért csökkentettük a méretet, hogy ki tudd majd bővíteni a C-t)Fogadd el a változtatásokat, ekkor elkezd dolgozni és ha nincs átirányítva C-ről mappa D-re, akkor nem is fog újraindítást kérni. Ha végzett - nem 1-2 perc lesz a művelet, mivel adatokat is kell neki pakolgatni - akkor jöhet a C kibővítése a felszabadult hellyel.
Ja igen: minitool partition wizard is tud ilyet, de abból nekem fizetős verzió van, így nem tudom az ingyenes is jó-e hozzá, de szvsz. az is tudja ugyanezt
-
vlevi
nagyúr
válasz
-secret- #35211 üzenetére
A windows 8 startképernyője egyben keresés is, csak ez nem látszik rajta, ezért nem tudják sokan, hogy ott ilyen is van. Ha ott elkezdesz írni, akkor az keresés.
De nekem ez az állandó keresgélés is kicsit rfusztráló. Win7-ben alig kellett kutakodni bármi után. (tudom, kapok érte, de akkorisleírom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest