- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz marcusa #32357 üzenetére
Note app-nak nincs parancsikonja. Start screen, one note app.Ez van.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bolyhos bari
tag
válasz marcusa #40916 üzenetére
Szia!
De rossz lehet! Nem vagyok egy guru, nekem nem is volt ilyen gondom (W8.1), de én az Ashampoo Photo Commander 9-et használtm a háttérkép beállításához, nem tudom, amiatt lett-e jó, lehet-e köze hozzá egyáltalán. Itt már leírtam a linket és némi infót. Érdemes olyan e-mail-címmel regisztrálnod, amivel nem zavarnak a reklámajánlatok.
Ez egy képnéző progi. Vagy ikonnal indítod vagy duplakatt egy képen (ha ez az alapértelmezett képnéződ), majd a megjelenített képen jobb katt > Háttérképként alkalmazni, itt 4 módból választhatsz. Egy másik módszer, ha a programban az előnézeti képen kattintasz ugyanígy.
JPG-vel csinálja? Próbáld ki, hogy konvertálod BMP-be, PNG-be vagy mentés másként és úgy más formátumba. Nincs más ötletem. Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #41266 üzenetére
Arra gondolok, hogy ha ide betesznek egy teljes print screen-t, akkor kicsik a betűk, és nehéz elolvasni, ilyenkor meg lehetne nyitni a képet nagyban, de nálam inaktív ez a lehetőség:
Van akinél aktív? Mit kellene ahhoz beállítani hogy meg tudjam nézni ezeket a kis képeket nagyban? Köszi:-)
-
nagyúr
válasz marcusa #41352 üzenetére
Mert mikor a képet feltöltöd, akkor van egy olyan, hogy a kép beillesztése. Belinkeli és tudod is nagyítani.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
cattus
addikt
válasz marcusa #41352 üzenetére
A Kép megjelenítése opció nem erre van, hanem ha valahol nel jelenik meg egy beillesztett kép megfelelően, akkor megpróbálja megjeleníteni.
Amit te akarsz, az asszem megoldható úgy, hogy felhúzod a képet a lapokhoz, vagy egy kicsit feljebb (mobilról vagyok, most nem tudom leellenőrizni - na, jól be is előztek).
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest