Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
marcusa #41352 üzenetére
A Kép megjelenítése opció nem erre van, hanem ha valahol nel jelenik meg egy beillesztett kép megfelelően, akkor megpróbálja megjeleníteni.
Amit te akarsz, az asszem megoldható úgy, hogy felhúzod a képet a lapokhoz, vagy egy kicsit feljebb (mobilról vagyok, most nem tudom leellenőrizni - na, jól be is előztek).
-
marcusa
addikt
válasz
marcusa #41266 üzenetére
Arra gondolok, hogy ha ide betesznek egy teljes print screen-t, akkor kicsik a betűk, és nehéz elolvasni, ilyenkor meg lehetne nyitni a képet nagyban, de nálam inaktív ez a lehetőség:
Van akinél aktív? Mit kellene ahhoz beállítani hogy meg tudjam nézni ezeket a kis képeket nagyban? Köszi -
törölt tag
-
bolyhos bari
tag
válasz
marcusa #40916 üzenetére
Szia!
De rossz lehet! Nem vagyok egy guru, nekem nem is volt ilyen gondom (W8.1), de én az Ashampoo Photo Commander 9-et használtm a háttérkép beállításához, nem tudom, amiatt lett-e jó, lehet-e köze hozzá egyáltalán. Itt már leírtam a linket és némi infót. Érdemes olyan e-mail-címmel regisztrálnod, amivel nem zavarnak a reklámajánlatok.
Ez egy képnéző progi. Vagy ikonnal indítod vagy duplakatt egy képen (ha ez az alapértelmezett képnéződ), majd a megjelenített képen jobb katt > Háttérképként alkalmazni, itt 4 módból választhatsz. Egy másik módszer, ha a programban az előnézeti képen kattintasz ugyanígy.
JPG-vel csinálja? Próbáld ki, hogy konvertálod BMP-be, PNG-be vagy mentés másként és úgy más formátumba. Nincs más ötletem. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest