- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
daimonion #54211 üzenetére
Pedig azt állítottad először (pontosabban az MS állította, te csak belinkelted). Mert az első általad belinkelt oldalon nincs olyan információ ami kitérne a VL licencre. Ezt csak egy az apró betűs részben jól eldugott Feltételek link formájában közlik, amit én is csak most vettem észre, hogy az egy link, mert szinte megegyezik a link színe a többi szöveg színével (köszönjük MS!) és valószínűleg premete sem vette észre elsőnek. De neked is elsőnek a "Feltételek" linket kellett volna belinkelned a félreértések elkerülése végett.
Mellesleg a magánszemélyes szöveget is jól eldugták a gyakori kérdésekbe amit a legtöbb ember csak végső elkeseredettségében szokott elolvasni.
Szóval itt a hiba a Microsoft félrevezető címeiben és leírásaiban van, mert azt veszi alapul, hogy egy magánszemély sem használ vállalati OS-eket, pedig erre ellenpélda premete is, ahogy írta ő is VL licencet használ...
Szerintem a témát lezárhatjuk. -
premete
veterán
válasz
daimonion #54195 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen verziót használsz, a hazugság attól még hazugság marad, nem lehet bármelyik windows változathoz még pénzért sem megvenni, mert a hozzáadási lehetőség hiányzik eleve.
Hogy a Microsoft valótlanságot állít, azt már megszoktuk, akármekkora windows-fan is vagy, ezt el kellene ismerned; az a TÉNY, hogy hazugságot terjesztesz, ezzel az erővel azt is tényként ideírhatnád, hogy a Föld lapos.
Ez nem is érdekelne annyira, lehet van valami picipuha vallás, azt illene tiszteletben tartanom, abban hiszel, amiben akarsz, de a topik többi látogatóját ne akard becsapni, nem lehet minden windows 8 változathoz WMC-t hozzáadni. -
quailstorm
félisten
válasz
daimonion #53630 üzenetére
Jó engem meg nem érdekel mit gondolsz.
NOD2 óta használom (2005-6), reklámot NEM NÉZEK. Eddig működött. Ami működik ahhoz ragaszkodok, azt szeretem. PONT VÉGE.Egyébként ezt úgy mondod mintha nem volna Kaspersky mondjuk egy Formula 1 autón (Ferrari)
Mindenki ott reklámoz ahol akar.
-
-
nbware
senior tag
válasz
daimonion #53348 üzenetére
igazából nem tudom, szerintem az a bajuk, hogy már megszokták és az agyuk nehezen szokja az újat.
szerintem meg épp hogy sokkal jobb, hogy nincsen qrva start menü, semmi értelme nem volt, ami keresek, az ott van, elkezdem beírni és megjelenik, meg mutatja, mi az amit telepítettem legutoljára. Szerintem sokkal jobb az élet start menü nélkül, csak hát sokan lusták tanulni az újat és a megszokás meg nagy úr -
Sanya
nagyúr
-
Kephamos
addikt
válasz
daimonion #53046 üzenetére
"Csernus doki jól megélne belőled...Miérrt akarod megvenni ha tudod hogy trágya ?"
Teljes mértékig biztos lehetsz benne, hogy nem passzióból szeretném megvásárolni.
"ha a PH-n a win8.1 topicban trágyázod a rendszert akkor bónuszpontot kaphatsz ?"
Jah, bocs, nem tudtam, hogy ez a rajongói topik.Lehetséges, hogy belőled élne meg jól az általad kitalált üzleti modell szerint? És igen, írásjel elé nem rakunk szóközt.
Remélem minden kérdésedre kielégítő választ adtam. Köszönöm szépen. Leülök magamtól is.mod.:
Petyyyyy: Sajnos jelenleg nincs más alternatíva. -
vlevi
nagyúr
válasz
daimonion #52987 üzenetére
Igen, a tiéd, az lehet, hogy ilyen. És így, hogy már pontosan tudjuk, hogy mi van benne, és mi nincs, így már jó.
Viszont te is tudod, hogy millióféle integrált telepítő kering a neten, amibe gigaegadriverpakkot beletákolnak kodekpakkkókányolással, na, azoktól mentsen meg az ég.Win7-hez, lehet, hogy nem is lenne rossz csinálni egy ilyen telepítőt, mert ott már az SP1 óta is 200 körül járnak a frissítések. Habár, persze, aki 4-5 évente telepít újra egy windowst, annak lehet, hogy nem éri meg ezzel foglalkozni, de akinek ez a munkája, az valóban rengeteg időt tud spórolni egy ilyen egyszerű húzással.
-
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz
daimonion #52142 üzenetére
Növelem a sebességet, ha kell állítom hozzá az időzítést is + adok feszt de azt is csak ha kell. Most 2 különböző modul van, egy 4GB-s Kingmax és egy 2GB Hynix. Mind2 1333MHz CL9 1,5V alapból, de 2 érték különbözött, az automatikusan átállt a gyengébbre. Még annyi ötletem van, hogy csak a 4GB-s modullal megnézem.
-
King Unique
titán
válasz
daimonion #52017 üzenetére
Így van, csak hozzáállás kérdése és tényleg nem kell ezt nagyon tanulgatni, mert eleve, ha nem szándékozol Metrót annyira használni, az a pár megkerülő kattintás, amivel asztalra el, v inkább vissza jutsz, meg könnyen memorizálható.
És tényleg ne a fiatal, főleg itteni IT-s gárda sírjon már annyira, ha még idősebb generációnak is azért csak összejön, kivételek persze akadhatnak mind2 oldalon.(#52016) szabonagyur: így van, ennyi erővel van olyan céges progi, ami meg XP-re lett írva, akkor mi van...nem hogy W8, de még W7-en se fog nyilván menni...
Illetve, ha majd megjelenik a W9, pontosan a kezdeti időszakban azzal is lesz vsz probléma xy driver/ program / játék kompatibilitása terén...(#52020) trickyy : szerintem először csak a fentebb említett módokon egy próbát tegyél vele, ismerkedj, szokd egy kicsit a rendszert.
8.1-ben asztalon természetesen ott a vezérlőpult, de 8-cal ellentétében már Gépházból is vissza lehet rá menni közvetlenül, start menüt meg fel tudsz rakni magadnak könnyen. -
trickyy
senior tag
válasz
daimonion #52017 üzenetére
Így már értem.
Elgondolkozom rajta. Az volt a bajom amúgy vele, hogy nem találtam logikusnak a dolgokat, először egy vezérlőpultot sem találtam meg anno, hiányzott nagyon a start menü, ez a csempés dolog meg egyáltalán nem tetszett, kicsit olyan érzés volt, mintha egy tablet-et használnék..
-
nonsen5e
veterán
válasz
daimonion #51978 üzenetére
Telepítéshez még annyit, hogy win 7-re tényleg minden drivert egyesével kellett telepítgetni, meg egyéb .net verziókat, miegymást. Pont múlt héten telepítettem újra a gépemen a 8-at, (igaz pendrive + ssd kombóval) de az fdisk utáni 7. percben már a kezdőképernyőn voltam, a 10. percre minden drivert felismert magának, a 20. percre pedig már a Diabloban mészároltam.
-
Djuree
félisten
válasz
daimonion #51978 üzenetére
én ezt pont fordítva gondolom. nekem a win7 egyből használható, a win8.1 meg még tiszta bug, egy hozzá való driver telepítése után alig tudtam indulásra birni a wint. plusz alig van rá még program.
lehet jó a win8.1, de még mindig jobb a 7, majd talán fél év múlva megint próbálkozok.trickyy: ne válts, meg fogod bánni. semmi nem olyan a 8-ban mint a 7-ben, lassabb is sztem. majd fél év múlva.
-
CirrMee
addikt
válasz
daimonion #51806 üzenetére
Ha tényleg ki van kapcsolva, akkor simán le lehet törölni.
Viszont az nem minősül kikapcsolásnak, ha csak kiválasztod az energia gazdálkodásnál, hogy ne használja, konzolt rendszergizda módban indítva kell kilőni a "powercfg -h off" paranccsal, utána törölhető a fájl. -
-
arn
félisten
válasz
daimonion #41291 üzenetére
en nyitott vagyok minden ujra, ami jo - szerinted miert hisztiznek az emberek? egy jo feluletet nem kell magyarazni, sot ha igazan jo, akkor intuitiv is. ezt csak raeroltetik az emberekre, mert ez van, ezt kell szeretni. ha egy monopolhelyzetben levo cegrol lenne szo, akkora buko lenne, mint a haz.
desktopra mobiluit tervezni - mekkora otlet. vajon miert nem csinalt senki ilyet? most mentik a menthetot - de szvsz ez keves lesz. ha lenne egy kis sutnivalojuk, pl megkerdezhetne telepitesnel, hogy mire akarod hasznalni, es arra konfigolja a feluletet.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
daimonion #40344 üzenetére
Tényleg, miért nem?
De természetesen vannak enyhén szólva buta felhasználók - na és????? 2013-at írunk, és a világ, de különösen Magyarország élenjár az analfabéta diplomások számában.
És nyilván vannak olyan felhasználók is, akik szándékosan hagynak figyelmen kívül funkcióbeli hiányosságokat, amire pedig külön felhívják a figyelmüket. Ezek még rosszabbak, mint az előző kategória egyébként...
De ugyanúgy vannak gátlástalan Microsoft bérencek is, akik az inkvizíció szent tüzén égve sem ismernék el, hogy a gazdájuk rendszere nem lett tökéletes. -
bakos1
tag
válasz
daimonion #39924 üzenetére
Igen IE11. a Biztonsági beállitásokat néztem de nem találtam semmi olyat, ami rendelles lett volna.Csak a tiltott helyeknél nincs engedve a fájl letöltés.Minden alapra állitva, és nem jó. A telepítő fájlokat nem engedi.a rar-t zip-t leszedi.De pl: a Chrome-t se engedi.Virust szedtem össze?
-
törölt tag
-
kkdesign
senior tag
válasz
daimonion #39241 üzenetére
Azért kell pont játékkor visszavenni a teljesítményt, mert laptopról van szó, és szeretném még ha pár évig laptop maradna, mert azért valamivel jobbat tesz a gépnek az, ha max 65-70 fokon duruzsol, mint hadszóljon minden játék ultra grafikán, szerencsétlen laptop meg tojássütőként funkcionál
szóval szeretem inkább a biztonságosabb játékost játszani
nem mellesleg akkor nem is kell annyira hűtenie és csendesebb is. Lehet butus vagyok de én így szoktam játszani vele. Már újra is telepítettem és most ott a beállítás nekem is. Tippem az lesz, hogy valami Dell specifikus sz*r tett keresztbe, most nem tettem már fel olyat, megy a szekér anélkül is.
-
törölt tag
válasz
daimonion #39025 üzenetére
Félreérthető volt , amit írtál. Nem sokkal utána egy másik fórumozó is így érthette, mert egy kiló vigyorgó, meg hajlongó smiley-val reagált rá.
Másrészt gondolj bele, mi lenne ha odamennék valakihez, és elnézést kernék tőle, hogy vele ellentétben én normális vagyok. Elég szarul érezné magát. -
törölt tag
válasz
daimonion #39000 üzenetére
Kedves daimonion!
A szavaidban rejlő enyhe szarkazmus azt sugallja, hogy feltételezed, mindenkinél jól kellene működie a 8.1-nek, ha mindent jól csinált. Pedig ez nem így van. A 8.1 sajnos teljesen szűz 8-asra felfrissítve is hibázik sok embernél. Akkor is, ha minden tökéletesen lett végrehajtva. Neked szerencséd van, hogy pont olyan hardverek vannak a gépedben, amikkel semmi gond nincs. Olyan nagy hibák nálam sem voltak, de mégis előfordultak. A legtöbb baj a METRO-s appokkal és az áruházzal volt.
Te örülhetsz, hogy nálad minden OK. De ez sokaknál nincs így. -
King Unique
titán
válasz
daimonion #38415 üzenetére
Én meg úgy tudom jó esetben a 2 egy és ugyanaz, legalábbis nálam telepítéskor megadott kulcsot, ahogy net lett auto beaktiválta, a termék azonosítónál meg eleve más számkód szerepel, v mire gondoltok?
Igaz most megnéztem Speccy progiban, ott más 25 karakteres számkód szerepel, "sorozatszám" néven.... -
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest