Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Az nem elég, próbáltam.
King Unique: igen, a BIOS-ban kellett átállítani, hogy ne UEFI boot legyen és ne is UEFI and Legacy hanem csak Legacy. Így sikerült feltennem, de mondanom se kell, felesleges volt vele szenvedni, mert nekem nem jött be az új OS.
Marad az x64-es W7.Köszönöm a válaszokat!
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem tudom feltelepíteni a Windows 8.1 - et.
Boot után a telepítés elkezdése előtt ezt kapom (partíció kiválasztásánál): "A Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz. Az EFI-alapú rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepíthető."
Hiába formázom az SSD-t, nem engedi rá telepíteni. Valahol olvastam, hogy Windows alól parancssori megoldása van a problémának, de ahhoz üresnek kell lennie a meghajtónak, viszont csak egy SSD és egy adat merevlemez van a gépben.
Ez esetben mi a megoldás, mert feltételezem erre is van?Írták még, hogy AHCI módban indítsam a telepítést, de ezt nem tudom hol lehet beállítani. A SATA vezérlő AHCI módban van jelenleg.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest