- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Buster17 #66613 üzenetére
Igen. Ha csak ráfrissitesz a mostani rendszeredre,akkor igen. és főleg ha minden kompatibilis vele,akkor minden fog működni gond nélkül. és ahogy az előttem lévő irja,. max a virusirtóból kellesz keresned, aminek már csinaltak win 10 támogatást. mint pl. az ESS 8-nak
-
-
törölt tag
válasz
Buster17 #66609 üzenetére
Hali.
Semmi. Innen szedd le a rendszerednek megfelelő Windows media cration tool -t aminek a segitségével tudsz frissiteni win 10-re, és amivel ugyszint utana tiszta telepítést is tudsz csinalni.
-
karlkani
aktív tag
-
karlkani
aktív tag
-
King Unique
titán
válasz
Buster17 #39879 üzenetére
Hogy legyen mit nyomkodni !
De szerintem teljesen jó, jobb klikk és elérsz róla mindent, + metro maga is afféle start menü.Most mi a szitu , azt mondtad 8-asra kéne vmi, mert egyesek - idősebb korosztály - számára macerás kikapcsolni, arra mondtam Oblityle. Akkor most még se kell, v 8.1-re upgrdaelted, v mi van
(#39878) Kezdő Balázs: VirtualBox topik
Rakás leírás van róla (google...) [link], bár használatához + erőforrás kell, pörgeti lemezt,procit is. Ha notidon alapban akad win 8.1, vsz azért mert hw-esen kicsit gyenge... -
-
bepken
veterán
válasz
Buster17 #39802 üzenetére
nem tudom, Te hol nézed, de nálam a "Fényképek" alkalmazással tökéletesen működik a léptetés (van jobbra-balra nyíl két oldalt, jobb-balra nyíl a billentyűzeten, sőt még egér görgővel is gyönyörűen lépteti)
most fogtam fel, hogy Te a 8.0-ról beszélsz...ezer bocsi, azt hiszem, késő van már
(#39801) Tsebacsi! lényeg, hogy viszonylag "olcsón" megúsztad. egy kis izgalom meg sosem árt!
-
King Unique
titán
válasz
Buster17 #38329 üzenetére
Paraméter adatok alapján kicsit karcsú hozzá...meg más kérdés, h elindul, elfut rajta, meg megint más, h akadásmentes használatot biztosít több folyamat futtatásánál, mert ezen szerintem max netezni lehetni.
Esetleg vmi win7 starter netbook-ra optimalizált verzió kéne (de az hivatalosan csak előtelepített), win8-ból nincs ilyen karcsú úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest