Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
válasz
bolyhos bari #41276 üzenetére
Köszi az infót, de még mindig a StartIsBackPlus az etalon. Ritkán használom a start menüt de akkor nagyon jól jön.
-
TRob1
veterán
válasz
bolyhos bari #41279 üzenetére
Jah, neem, csak kb. annyira kívánom a Start menüt mint a hátamra egy púpot.
-
TRob1
veterán
válasz
bolyhos bari #41276 üzenetére
Szólj ha fizetnek is érte, akkor talán kipróbálom.
Amúgy köszönjük az infót.
-
bolyhos bari
tag
válasz
bolyhos bari #41195 üzenetére
Időtúllépés, elnézést!
Most néztem, és van egy wmv formátumú HD-m is, azzal is pont ezt csinálja. Eddig minden avi filmet lejátszott rendesen, bár nem is volt sok, csak 1-2-t néztem. Még nem volt időm beleásni magam a filmnézésbe.
Szerk.:
Ne aggódj, majd belejössz!
Lehet, hogy meg kell válnom a kedvenc filmnézős progimtól? Bárkinek bármi ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bolyhos bari #41195 üzenetére
Szia
Még mindig nem tudok írni.
Nem tudom, lehet win7 kompatibilis módban kellene felrakni a programot. Nem használok ffdshow-t, mert aimp3 és mpc-hc-t használok zene/filmre.
-
válasz
bolyhos bari #41193 üzenetére
Társírsd hozzá, a fájlt a programhoz. Legalább le is tudja játszani a program az mkv-t?
-
TheProb
veterán
válasz
bolyhos bari #41129 üzenetére
secure boot bármikor kapcsolható, először nekem is írta a jobb alsó sarokban azt a szart, utána beállítottam bios-ban a SB-t és eltünt.
-
TheProb
veterán
válasz
bolyhos bari #41078 üzenetére
Az a nem biztonságos üzenet általában megszűnik ha bios-ban bekapcsolod a secure boot-ot.
Erről a particiós dologról még nem is hallottam, én ezt is simán oda raktam ahova akartam. Telepítőben mindig a haladó beállításokat vagy miket választom, ott tudok törölni, formázni, stb., stb.Más: Én arra lennék kíváncsi, hogy UEFI-s verzió nem okozhat-e rendszer gondokat? Különösképp arra gondolok, hogy az ATI driverek az istenért se akarnak vagy települni ("nem támogatott rendszer" vagy ilyesmi idióta winfosos üzenet) vagy 0fps van. Anno mikor win7-es uefi-t próbáltam akkor hangot nem tudtam rá vatászolni
-
bon
őstag
válasz
bolyhos bari #39796 üzenetére
Magától végzi a töredezetség mentesítést, testreszabni a beállításokat meg úgy lehet, hogy pl. beírod a keresőbe a töredezettség szót
-
bolyhos bari
tag
válasz
bolyhos bari #39607 üzenetére
Valaki tud megoldást erre?
-
karlkani
aktív tag
válasz
bolyhos bari #39309 üzenetére
Jobb klikk a start gombon, majd kiválasztod a Fájlkezelő-t. A megjelenő ablakban jobb klikk a Dokumentumok-ra, Tulajdonságok. Kiválasztod a Hely fület, majd beírod annak a mappának az elérési útját, amit használni szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)