- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Vistás link a wmpshare.exe deaktiválására, sztem win7 alatt is így kell kilőni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Laccoss
addikt
-
7Heads Drago
veterán
Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Felügyeleti eszközök/Számitógép kezelés/Lemezkezelés alatt megtalálod a vinyódat. A még nem használt vinyó területét kell particiónálnod. Ez után már látja a bármely fájlkezelő progi is.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
nagyúr
Nem win 7 téma.
Ez billentyűzet függő. Konkrétan nem tudom megmondani, de nekem is van ilyen bill. kombináció, amit ha 2-3 billt egyszerre lenyomok, nem érzékeli a többi leütést. Van már olyan bill, ami ezeket tudja kezelni, mert belső ramja van neki. (ramra emlékszem, mintha az lenne neki, de az már gamer bill, jó pénzért. )
Szóval ez egy egyszerű billentyűzetnél normális.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Akkor köss rá egy billt. És tudsz rajta játszani.
Nincs mit.Morden24:Nekem 6k billem van és ha 2-3 vagy 4 billt nyomok, akkor utána már semmit nem tudok leütni.
Ilyenem van.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
"Disabling Audio Effects
In order to fix the high CPU usage, I disabled the audio enhancements processed by the audiodg.exe file. To disable the audio enhancements, use the following steps:
1. Right-click the speaker icon in the lower right corner.
2. Select Playback Devices from the menu. A list of devices should appear on the screen.
3. Double-click the device that has a green checkmark. The properties windows for that device should open.
4. Click the Enhancements tab at the top.
5. From the list of enhancements, uncheck all of them, or click the Disable all enhancements checkbox.
6. Click the OK button to save your changes and close the window.
7. Click OK to close the Playback Devices window."iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- 3 havi XBOX GAME PASS Ultimate PC-re Xboxra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest