- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam WindowsXP 32bitről Windows 7 64 bitre.
Monitor: Samsung 225MW
VGA: 275GTXXP alatt tökéletesen ment az LCD 60 Hz-en, most sehogy sem tudom rávenni, állandóan 59 Hz-en megy.
Kipróbáltam úgy, hogy rögtön a telepítés után friss rendszeren beállítom a 60Hz-et, majd úgy is hogy felteszem az nVidia legfrissebb driverét, kipróbáltam a Sam225MW drivere nélkül, illetve úgy is, hogy fennt van. Sehogy sem megy 60Hz-en.
Amúgy megjelenik a beállításokban a 60 Hz is, rákattintok, majd "Alkalmaz", majd "Megtartja ezeket a képermyő beállításokat", rákattintok: "Igen". És ott is van a 60Hz. Rákattintok az "Ok"-ra, hogy bezárjam az ablakot. El is fogadja, úgytűnik minden rendben. Ha visszamegyek: "Speciális beállítások" majd "Monitor", akkor újból 59 Hz-et ír ki.

Kipróbáltam az nvidia driverbeállításokban is az Egyedi felbontás hozzáadásával: 1680x1050 60Hz-ez hozzáadom. Meg is jelenik az Egyedi-nél.Majd "Alkalmaz" és "Igen", elfogadja, de ennek ellenére visszaáll a szabványos PC 1680x1050 59Hz-re.
Próbáltam az Adapter, Üzemmódoknál is állítani, látszólag elfogadja a 60Hz-et, de ha visszanézek ugyanúgy 59Hzet ír ki.
Kipróbáltam mindkét DVI csatlakozón, de hiába. Összeköttetés az LCDvel: DVI-DVI.
WinXP alatt nem volt ilyen gond.Tulajdonképpen attól félek, hogy ez hosszú távon nem-e káros az LCD-nek, hogy nem a szabványos 60Hz-en megy, illetve mit lehetne csinálni, hogy azon menjen?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest