Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam WindowsXP 32bitről Windows 7 64 bitre.
Monitor: Samsung 225MW
VGA: 275GTXXP alatt tökéletesen ment az LCD 60 Hz-en, most sehogy sem tudom rávenni, állandóan 59 Hz-en megy.
Kipróbáltam úgy, hogy rögtön a telepítés után friss rendszeren beállítom a 60Hz-et, majd úgy is hogy felteszem az nVidia legfrissebb driverét, kipróbáltam a Sam225MW drivere nélkül, illetve úgy is, hogy fennt van. Sehogy sem megy 60Hz-en.
Amúgy megjelenik a beállításokban a 60 Hz is, rákattintok, majd "Alkalmaz", majd "Megtartja ezeket a képermyő beállításokat", rákattintok: "Igen". És ott is van a 60Hz. Rákattintok az "Ok"-ra, hogy bezárjam az ablakot. El is fogadja, úgytűnik minden rendben. Ha visszamegyek: "Speciális beállítások" majd "Monitor", akkor újból 59 Hz-et ír ki.

Kipróbáltam az nvidia driverbeállításokban is az Egyedi felbontás hozzáadásával: 1680x1050 60Hz-ez hozzáadom. Meg is jelenik az Egyedi-nél.Majd "Alkalmaz" és "Igen", elfogadja, de ennek ellenére visszaáll a szabványos PC 1680x1050 59Hz-re.
Próbáltam az Adapter, Üzemmódoknál is állítani, látszólag elfogadja a 60Hz-et, de ha visszanézek ugyanúgy 59Hzet ír ki.
Kipróbáltam mindkét DVI csatlakozón, de hiába. Összeköttetés az LCDvel: DVI-DVI.
WinXP alatt nem volt ilyen gond.Tulajdonképpen attól félek, hogy ez hosszú távon nem-e káros az LCD-nek, hogy nem a szabványos 60Hz-en megy, illetve mit lehetne csinálni, hogy azon menjen?
Aktív témák
- Suzuki topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- PayPal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest