- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
Aktív témák
-
Sziasztok.
Gondoltam kipbálom a másodlagos gépemen a win7-et, mielőtt a fő gépemmel erre állnék át.
A probléma az, hogy bootol a dvd, elkezdi tölteni a telepítő fájlokat, futnak a fehér töltő csíkok, majd amikor történnie kellene valaminek (nem tudom, csak gondolom, mivel nem láttam korábban win7 telepítőt), akkor egy üres képernyőt kapok, az első oszlopban sok H betűvel. Ezzel meg is fagy a gép és lehet ki és bekapcsolni újra. Még egy hibaüzenetet sem dobott, hogy mi nem tetszik neki, pedig akár működhetne is. (Compaq AP550 gép: dual p3, 1gb rambus, ati 9550 128mb agp, integrált adaptech u160scsi vezérlő, 36gb seagate u160scsi, pio116 ide író, ac97 hang, intel pro100 lan)
Xp sp2 hibátlanul fut rajta úgy, hogy mindent felismer már telepítéskor és nem kér semmi drivert.
Valaki látott már ilyet?

Erre gondolok:

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest