Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Csak erdeklodeskent kerdem az SP1 javito csomag fel van telepitve a gepedre?
(#44696) Sub-ZeRo jol valaszolt ezt a hsz.t is azert irom mert tobben panaszkodnak a WU miatt, peldaul .
Akkor elfelejtettem megkerdezni, azert teszem most mert en beleintegraltam az SP1-et a telepitobe amikor megjelent, es nemreg ujra telepitettem a gepemet a W7+SP1-el.
Ezek a frissitesek mind Ajanlott frissitesek es a nalam a datumuk megegyeznek a telepites datumaval, vagyis amikor mar fent volt az SP1 jelentkeztek a frissitesek is.Azt nem allitom hogy konkretan az SP1-hez kothetoek ezek az Ajanlott frissitesek csak furcsanak talalom az egybeesest hogy masnal is ilyen formaban jelenik meg a hiba.
Akit linkeltem Nala az volt a problema hogy ugyan telepitette a W7 a frissiteseket inditaskor csak utanna vissza is vonta, termeszetesen addig az Asztal nem jelent meg amig ez a procedura (telepites majd visszavonas) le nem zajlott.
Nala csak ez a harom okozott hibat kb2492386, kb2506928, kb982018 mig Nalad ez kettovel tobb, kb2492386, kb2506928, kb982018, kb2522422, kb2515325,
Aktív témák
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)