Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok újra...
Újratelepítettem a Win7 Ultimate x64-et. Sajnos a teljesen szűz installon sem "jó" a hálózati sebesség. A letöltésnél többnyire hozza a maximumot, de a feltöltésnél úgyanúgy nem hozza a teljes sebességet - kb 35%-al kevesebbet. Mind írtam optikai net, nagyon stabil és a laptopon (W7 home premium) ill. XP minden rendben. Csak az asztalin van probléma. Elég hektikus mind a letöltés, mind a feltöltés sebessége, de a leginkább zavaró, hogy a feltöltésnél nem megy maxra.
Nem volt még ultimate verzióval dolgom; lehet, h vagy vmilyen beépített alkalmazás, ami vhogyan visszafogja a hálózati forgalmat?- próbáltam már kikapcsolni a tűzfalat
- legújabb hálókártya drivert felrakni
- TCP optimalizálóval optimalizálni a hálózatot
- végül az újratelepítés sem segített.Please help!
Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest