Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
condemned80
üzenetére
Huzva van a geped, de azert "Egy rakat szar az egész"
Csak nem az operacios rendszer -
Steelmanus
addikt
válasz
condemned80
üzenetére
Nekem azt tunt fel hogy 4 Gb-nal nagyobb fajlokat nem tudsz kezelni az OS alatt, szerintem (#36643) Fire/SOUL/CD Tarsunk is ezert erdeklodott hogy mikent kerul at a forras fajl, mert valahol kell lennie egy gyenge lancszemnek. Azt irtad ujak a vincsik ergo ujak a particiok is, irtad hogy NTFS-re vannak formazva, a DaemonTools is a legfrissebb, tobbet sajna en sem tudok segiteni, en muszajbol egy 8 Gb pendrivot formaztam at NTFS-re hogy 7 Gb-os fajlokat tudjak ideiglenesen mozgatni gepek kozott. 7 Gb-os fajlokat masolgattam es nem utkoztem, ill. nem utkozhettem ilyen problemaba hogy 4 Gb-os fajlmeret felett hibauzenetet kaptam volna. En a gepemen a vincsiket IDE modban hasznalom.
(#36657) sfdrakex megelozott

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
Fesz emelést felejtsd el, tegyél alapra mindent, tuti a vinyó fájl rendszerével lesz valami gubanc ha film kódolásnál is nagy méretnél jön elő a probléma.
-
törölt tag
válasz
condemned80
üzenetére
Nekem a gothic3 a boltban vásárolt, már magyarított változat. Azt írja, hogy ez már tartalmazza a patch-et. NoCD exe-vel indulna, de akkor minek vettem meg eredetiben? Egyébként sem akarok warezolni. Amikor meg végre sikerül elindítanom, akkor tök jól megy, de egy idő után kilép a desktopra, és hiába kattintok a tálcán lévő ikonjára, már nem lép vissza a játékba. A feladatkezelővel kell lelőnöm.
-
törölt tag
válasz
condemned80
üzenetére
Windows7 alatt a Gothic3 nekem is gondot okozott, pedig a játék nekem eredetiben van meg. Feltelepül rendesen, de nem indul el, mondván hogy tegyem be az eredeti lemezt, és úgy indítsam, miközben az eredeti van benne, nem másolt, nem warezolt, hanem boltban vásárolt. A gép újraindításakor egy hibaüzenet fogadott, hogy a Tages Protection illesztőprogram inkompatibilis a Windows7-tel, ezért le van tiltva. A megoldáskeresés sem segített. Ezt a Tages Protection cuccot a Gothic3 tette föl, másolásvédelmi célból, de mivel a Win7 letiltotta, ezért az eredeti játék sem indul. A Gothic3 eltávolítása után sajnos ez a Tages Protection a gépen maradt, a vezérlőpultból sem lehet eltávolítani. Minden indulásnál jelezne, ha nem pipáltam volna ki azt az opciót, hogy ne figyelmeztessen többé.
-
válasz
condemned80
üzenetére
Egyáltalán azon a vinyón van neked jogod?
-
válasz
condemned80
üzenetére
Korábban írtad: "Persze ugyanezek a játékok a fiam gépére XP alá gond nélkül települnek"
Én afelől érdeklődnék, hogy ezt hogy vitelezed ki? Hálózaton átmásolod, vagy külső hdd-ről, vagy esetleg az adott játék ISO-t tartalmazó hdd-t kiszeded és a fiad gépébe berakod? Magyarul hogy kerül át a fiad gépére az az ISO...
(bocs ha átsiklottam felette és esetleg már írtad) -
Steelmanus
addikt
válasz
condemned80
üzenetére
Tedd fel a legfrissebbet a Daemon Tool Lite verziot az mar tartalmazza a 64 bites kiegeszitest, regebben kulon kellet telepiteni 64 bit ala a SCSI emulatort.
(#36549) hajtömeg: Latom hogy Fire/SOUL/CD mar segitett es Sub-ZeRo is, remelem jo tippek lettek.
-
Antigabo
tag
válasz
condemned80
üzenetére
Szia !
Akkor gondolom te próbáltad ezeket...
egyébként az első főleg az addonok miatt is vacakolhat (gondolom én) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
NTFS-re vannak a vinyók formázva vagy FAT32? Nem tudom mivel mountolod de próbáld a legújabb Daemon Tools lite al esetleg.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
Másold át másik vinyóra, particióra, lehet hibás a vinyód ahova tetted, ha a másolás se megy akkor bad sector lehet.
-
válasz
condemned80
üzenetére
Segítsek kivágni a gépet?!

Amúgy meg próbáld meg úgy csinálni, ahogy a többiek mondták. Esetleg a telepítő exe-t futtasd rendszergazdaként, ha még nem tetted volna meg. -
válasz
condemned80
üzenetére
Feltételezem CD/DVD-n vannak a játékok, ha igen, akkor lehet, hogy a CD/DVD olvasóddal van a baj. Próbáld meg csak simán lemásolni a lemezt(tehát ne telepítsd a játékot). Ha másolás közben is hasonló hibát kapsz, akkor egyértelmű mivel van a gond
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
DVD ről telepítesz vagy image fájlból?
-
válasz
condemned80
üzenetére
Miért kell így széthúzni a szöveget

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
Igazából nem nagyon állítgattam, szal lehet nem 2 passosan nyomom, a gyerekeknek szoktam néha pár mesét átnyomni amit nem találok dvd -n, az ő dvdjük avi-t nem visz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
Nálam nincs vele gond, adtam is egy linket ahhoz a verzióhoz amit használok, a privát üzijeidben megtalálod.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Másik oprendszerre.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Kompatibilitási módot állítsd át, hátha. Jobb klikk az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás fül. De ahogy nézem másnak nincs gondja vele 64-bites w7-en, legalábbis én nem találtam ilyen írást.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Nincs mit! Mondtam én, hogy nem lesz gond.
-
Lenry
félisten
válasz
condemned80
üzenetére
soha, semmilyen codec packot nem rakok föl, van fönn egy MPC-HC, ami mindent hibátlanul visz, meg egy VLC, ha esetleg valamit mégse.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Elméletileg nem, gyakorlatilag ha összeakadnak akkor leveszed a sharkot. Most ránéztem egy pár mkv-ra MPCHM-vel, úgy, hogy fenn van a shark is és semmi gond nem volt a lejátszással.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Sharkban nem kell állítani semmit, nekem is defaulton van, viszont lejátszó kell hozzá, tudom ajánlani a KMPlayert.
Sub-ZeRo:
Csak nekem olyan puritáni, de pl a band of brothers 1080p-s változatát nálam csak az játszotta le akadás mentesen -
válasz
condemned80
üzenetére
A 64 bit nem káosz, simán jó rendszer.
Azok a programok tuti futnak 64 bit alatt.
Igen drivereknek, vírusírtónak, kivéve avira az lehet 32 bites is, 64 bitesek kellenek.
A fear-t most vették meg nekem steamen, kb este megtudom mondani hogy fut-e, de biztos hogy fut. Cod2 is fut simán. Szerintem a többi is gond nélkül.
4 giga ramnál felejtsd el a 32 bites rendszert, de ha a 64-el bajaid voltak, vegyél ki 1 giga ramot legalább és tegyél fel 32 bitest. Én is nem rég váltottam 64-re és már nem megyek vissza többé 32-re. -
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Vista, pff ne is emlegesd, mert feláll a hátamon a szór

Nyugodj meg, semmi gond nincs a 64bites w7-el, rendesen vannak hozzá driverek (főleg az újabb hardverekre vonatkozóan, ebből kifolyólag nálad sem lesz probléma). Amiket leírtál programokat azoknak egy részét én is használom, használtam és nem volt semmi gond vele. Ha valami nem indulna akkor jobbklikk az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitási mód és ott átállítod, hogy milyen módban fusson (xp, vista). És igen maradhat a hp, csak egy 64bitest tegyél fel és ha azzal is fennállnak ezek a hibák, akkor írj. -
Psychonaut
veterán
válasz
condemned80
üzenetére
Minden menni fog.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Na elolvastam még egyszer és ajjaj: 32bites windows <-> 4gb ram. Na ez így nem jó, első körben javasolnék egy 64bites windowst. Egy 32 bites operációs rendszer 3,5gb memóriánál többet nem tud megcímezni és ebbe beletartozik a vga memóriája is. Aztán klite helyett shark-ot. A fájlhibáknál meg gyanús, hogy merevlemez hiba van.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Tiszta telepítést csináltál vagy alátoltad az új gépet a régi rendszernek? W7 eredeti vagy valami módosítót telepítőkészlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak nekem olyan puritáni, de pl a band of brothers 1080p-s változatát nálam csak az játszotta le akadás mentesen