Hirdetés

Aktív témák

• dellfanboy

őstag

válasz Fire/SOUL/CD #34981 üzenetére

alapértelmezettként a firefox a d:\firefox letöltések mappába tölt. most akármit berakok letölteni elvileg letölti mert a ff letöltési oldalán (ctrl*j) ugy szerepel, mintha letöltötte volna. viszont ha kettőt klikkelek rá nem történik semmi,(és pl egy 100 megás file-nál ki is irja h pl letöltési ido 5perc, rendesen letölti.)
    természetesen megnéztem ff beállításait h tényleg oda tolti-e le, ie az asztalra de sehol semmi.

ha rákeresek a letöltött file-ra akkor a start menü mutatja h van ilyen file. rá klikkelek a file-ra akkor kiírja h a file helye d:firefox mappa,(de ha tc, vagy intézővel nézem a ff mapp
    át akkor se látom h ott lenne a file) viszont ha itt nyitom meg a file-t akkor kiírja a win7
    a win7 a köv file-t keresi.... (term. a ff mappában nincs meg a file, rendszergazda vagyok)
    ez azért fura mert tegnap még tökéletesen működött minden...
    nem használok tweaker progit

a torrent file-t pedig kb 1 hete raktam be egy évadnyi sorozat idáig kb 1 rész volt letöltve ma rámentem h letöltse a 2. részt és minden további nélkul letöltötte és már meg is néztem, viszont uj torrentet nem tudok berakni merrt nem találom a torrent file-t amit letöltöttem.

Aktív témák