Hirdetés
Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Elsőre nekem is egyből az áramingadozás jutott eszembe.
Aztán azt vettem észre, hogy egyik alkalommal se lesz "baja" másnak, a lámpák se rezzennek meg.
Ezt szinte kizártnak tartom, főként azért, mert Win7 előtt nem volt ilyen probléma.
Ezt a gépet nagyjából 3 éve "nyúzom". Eleinte Xp-vel, aztán Vistával, majd Április 14-e óta Win7-tel. Azelőtt sose volt ilyen probléma.Töltöttem fel egy kis naptárat, ahol bejelöltem mikortól használok Win7-et, meg kis karikákkal azokat az időpontokat is bejelöltem amikor újraindulás volt, valamint a tápcsere idejét is.
Azt észrevettem, hogy az esetek 70%-ban hétvégén történik a gubanc. P-Sz-V. De nem hinném, hogy van tényleges összefüggés.
Amúgy én erőteljesen valami Win 7 problémára gyanakszom. Esetleg egy kis bug az én verziómnál. Fejből most nemtom melyik, amint hazaérek megnézem.
Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest