Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Tudod mit csináltam mostanság?? Költöztem.

Azóta csinálja, mióta áthoztam az új helyre. Biztos nem akart jönni szegény, vagy vmi
Viccet félretéve, nem emlékszem semmi olyan telepítésre, módosításra, ami ilyen hatással lehetett volna a gépre.
Ha VGA hiba lenne, akkor valóban úgy tudnám elképzelni, hogy egyáltalán nincs kép, egyik boot után sem. Ettől függetlenül lehet szétkapom majd és lehúzgálok pár dolgot, hátha történik valami...bár gyanús most a dolog kicsit, mert egyből elindult elsőre az imént mikor bekapcsoltam. Na még 1-2 teszt, aztán meglássuk. Mindenesetre köszi a választ!
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs