Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
fenergie84
üzenetére
Rákeresve az EventID 1000 + windows7 kulcsszavakra kb ezerféle hibát (msn-től elkezdve a játékokig) találtam, de megoldást egyet sem. Ha egy kártyával nem fagy akkor a crossfire-t nem szereti a rendszer, ha egy kártyával is fagy akkor passz. Főleg az az érdekes, hogy csak játékok alatt fagy, 2d-ben viszont nem. Minden játékhoz fel kell tenni a legfrissebb patchet, csinálni kell egy memtestet, ha tunning van a gépen akkor visszavenni alapra minden beállítást. Legvégső esetben újrahúzni az egész rendszert, előfordulhatnak olyan problémák amik csak így szűnnek meg.
Szerk.: Az én rendszerem legutóbb egy pár hónapja produkált érdekes fagyásokat, pontosabban kékhalálokat. Random dobálta a különböző BSOD-kat, memóriára, vga-ra stb-re hivatkozva. Már olyan programot is le akartak velem szedetni a gépről ami nem is volt telepítve, merthogy biztos az okozza a hibát nálam.
A vége az lett, hogy egyik napról a másikra nem fagyott többet a rendszer anélkül, hogy bármit is csináltam volna, szóval előfordulnak az ilyen rejtélyes esetek.
Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mesterséges intelligencia topik
- Crimson Desert
- Home server / házi szerver építése
- Automata kávégépek
- Milyen program, ami...?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Linux kezdőknek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vége az lett, hogy egyik napról a másikra nem fagyott többet a rendszer anélkül, hogy bármit is csináltam volna, szóval előfordulnak az ilyen rejtélyes esetek.