Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
Def26
félisten
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy reggel próbáltam frissíteni laptopomon a vodafone e220 modem szoftverét. A vodafone oldalán az update résznél azt írták, hogy xp alatt működik csak a frissítés ennek ellenére én megpróbáltam ezt win 7 alatt (kompatibilis módban) futtatni. Elindítottam a szoftvert majd csontra fagyott a gép, ekkor még csak kereste a modemet, semmit nem installált, vártam vele kb. 10 percet majd kilöttem a progit. Ekkor észrevettem, hogy az USB -s MS egér nem működik, majd rájöttem, hogy semmilyen USB eszközt nem ismer fel. "USB eszköszt nem lehet felismerni" szöveget dob.
Újraindítottam, ez sem segített. Bújom a netet de csak halandszát találok. Létezik, hogy elqrtam a gépen az USB kezelőket vagy mi?
Csináltam egy rendszer visszaállítást is, de az sem segített. Eszközkezelő nem ír problémát.
Még nagyon régen emlékszem volt hasonló gondom xp -n akkor csak a win install segített, remélem most win 7 alatt van valami megoldás...

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest