- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
polarx
tag
Üdv mindenki!
A múlt 7végén telepítenem kellett a 64 bites windows 7 rendszerem mellé egy 32 bitest is , ezt meg tettem egy másik partícióra, kisebb nagyobb sikerekkel egy xp-t akartam telepíteni de ez nem sikerült. Maradt egy 32 bites windows 7. Végül is megoldottam a program kompatibilitási problémáimat így nem let szükségem egyik 32 bites rendszerre sem.
A gondom az h a partíciók törlése és formázása után sem tűnik el a bootoláskor az a dolog h válasszam ki a jelenleg is működő windows 7 rendszert ill a régebbi rendszert ami ugye nincs.Hogyan tudom eltűntetni ezt a válaszási lehetőséget, vagy hogyan tudom azt elérni h ne kérdezzen tőlem semmit csak induljon el a rendszer, mintha mi sem történt volna.
Köszi a válaszokat!
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debian GNU/Linux
- Formula-1
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest