Aktív témák
-
creativehun
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
A "C" egy külön rendszerpartició.A vinyó az 2 particióra van osztva ebből a "C" -re lett telepítve az OP rendszer.A laptop nem az enyém de anno én telepítettem fel a tulajnak rá a rendszert ami akkor teljesen korrekt is volt és ment is december óta aztán most hívott,hogy folyton jajgat a rendszer mert tele van de Ő nem lát semmi amit letörölhetne...azóta a gép már nálam van mert ott helyben kb. 40 perc alatt én csak 4 giga üres helyet tudtam produkálni.Titkosítás nincs rajt...a tulaj nem is értene ehhez én meg nem raktam fel rá semmi hasonlót más meg állítólag nem nyulhatott hozzá.Szóval ötleteim elfogytak.
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs