- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Szia zka76!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet... beállítottam amit mondtál és megy minden szépen. Azért csak normálisabb így... olyan volt VMR-el mintha kisebb felbontásban futott volna a film. Viszont amióta beállítottam az EVR-t megint tökéletes minden.
Viszont szerintem akkor ez nem is inkább annyira szoftver függő mint inkább hardver függő. Nekem most két gépem van otthon, mindkettőn Win7 és u.a. a KMPlayer. Az első egy régebbi gép (ASUS P5GD1 Pro, Intel Pentium 4 3.2GHz Socket 775, nVidia EN 8600GT 256MB DDR3) és minden külön beállítás nélkül működött, míg a másik egy újabb (Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Black Edition AM3, ATI Radeon Sapphire HD5770 1GB DDR5) ott meg nyűgösködött. Szóval szerintem az újabb videó-kártyák (vagy alaplap és/vagy proci vagy mit'tom én) kavar inkább be és nem a Win7.
A Zoom Player amt írtál - most megfogott... meg nézem közelebbről...
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

Aktív témák
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest