Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
popp
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem igazán értem miért veszne az összes adatom kékhalál miatt. Mert esetleg a win7 partíció ok, de ahol csak adatok vannak az miért sérülne a win7 esetleges pusztulása miatt.

Amúgy 30GB-os a rendszer partícióm, telepítés után kb. 16-18GB szabad hely marad rajta, pár hónap alatt pedig valamiért ez nullára redukálódik. Annak ellenére, hogy a programokat mindig a másik partícióra szoktam telepíteni, clean up-ot is futtatok időnként. Szóval számomra teljesen rejtélyes a dolog. 32bites win7 ultimate, 2GB ram van a gépemben.
Ez már a második alkalom, először újraraktam a 7-et, mert valami más gondja is volt, de én balga a meghajtót nem méreteztem át. Mondjuk amikor még anno először tettem fel, direkt megkérdeztem, hogy 30GB elég lesz-e és kb. az volt a válasz, hogy még sok is.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest