Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az a baj, hogy a Win7-el el sem indul az alaplaphoz kapott eredeti CD. Innentől kezdve ezt nem is tudom használni. Viszont...
BIOS-ban van a Boot\Hard Disk Drives menüpont alatt be tudom állítani, hogy melyik legyen első, második, harmadik... stb. meghajtó. Ott viszont fura módon az IDE-s WD 250GB merevlemez volt beállítva - ami új dolog! Mindig is a Seagate 200GB volt beállítva rendszer meghajtóként, mivel az SATA - mi több - erre is telepítettem a Win7-et és az IDE-s meghajtó pedig csak adattárolóként volt használva.

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Rendszergazda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest