Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Hova mentesz le? Van írási jogod az adott partícióra/mappára? Ha a default letöltési mappába töltesz le, akkor is ez a helyzet?
Ja, még egy kérdés: wi-fi hálózaton keresztül töltesz le?Így jártam a utorrent-tel, az openoffice-szal, az asus pcprobe-bal is.
A PCProbe-ot nem tudom (ezeket a vackokat érdemesebb hagyni), de az uTorrent 1.8.5 meg az OOo is megy tökéletesen.
Amúgy meg "hogy" jártál? Mert az oké, hogy valami nem műxik, de mi nem műxik? Nem mellesleg a Windows-od nem valami lite edisön, ugye? Csak hogy ezt a kört előre lefussuk.
Szerencsére az ATI driver, meg a chipsetdriver fölment.
Ezekből van is Win7-es, gondolom. Legalábbis nálam van, nekem is ezek kellenek. Egyébként csak azt érdemes felrakni, amit nem talál meg a Windows Update, kivéve nyilván a vga kártyát, mert az hónapról hónapra lényegesen frissül.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Temu
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest