Hirdetés
- Macrodroid
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Gorneck23 Tarsunk nagyon jol megfogalmazta csupan annyival szeretnem kiegesziteni - ha nem haragszik- hogy en pl azert valtottam vissza 32 bitesre mert a bongeszokben pl YouTube-os videok akadnak teljes kepernyos modban, akarmilyen flash drivert tettem fel, sot meg atiranyitottam mas lejatszora is. Van egy betas flash kiegesziro amit direkt hardveres videokari gyorsitasra irtak (ATI) de meg azzal is akadt IE8, FF3.6, Opera 10.10. Ha pedig sok regebbi jatekod van es azokkal szeretnel jatszani sajna nem mindegyik fut 64 bit alatt. Viszont ha most akarsz venni W7 op.rendszert akkor termeszetesen 64 bit elvegre at kell allni egyszer mindenfelekeppen.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K UHD QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest