- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
-
-
feketedini
tag
válasz
Nooeca #14044 üzenetére
Viber szerintem nem a rendszer sara, hanem az alkalmazást kéne frissíteni.
Az meg hogy angol pár menüpont engem annyira nem zavar, inkább csak kíváncsiságból érdekelt.
Az akkuidő gond nálam egyelőre nem jelentkezett 435 DS-en. Szóval mindent összegezve nem olyan rossz ez, legalábbis nálam.
Off: Érdekesség, hogy még mielőtt felraktam az rs-t, a 164 buid egyszer csak random újraindult.
Egy kérdés: Itt az oldalon láttam egy olyan képet redstonerol, hogy az akku %osan is megjelent a jobb felső sarokban, ezt csak álmodtam, vagy elő lehet valahogy varázsolni, vagy csak a jövő újítása lesz? Bocs a hosszú kommentért. -
válasz
Nooeca #13966 üzenetére
Azt nem irta melyik builddal rossz ennyire a 640 , mert nalam a 735 tobb mint kellemesen muzsikal ... a kameran ,navin reszelnenek meg egy keveset es el is lennek nyarig... aztan johetne az rs hogy kezdodjon elolrol a moka ...nalam a th2 kb olyan szinten fut , megbizhatosag es egyebek teren mint a wp8 amberrel.
-
Воланд
titán
válasz
Nooeca #13662 üzenetére
meg tudtak volna oldani, csak eppen akkor meg honapokat csuszott volna a frissites. ugyanis az elso w10-es frissitesnek mindenkeppen at kellett mennie a szolgaltatoi tesztelesen es ez a 107-es build volt, de a 164-es buildet mar nem kellett a szolgaltatoknak tesztelnie.
-
confuser
senior tag
válasz
Nooeca #13675 üzenetére
Igen, csak én nem erről beszéltem. Maradjunk annyiban, hogy akkor lesz mobilra kiegészítő támogatás, amikor flash.
És az Androidos példád is sántít. [link]
Does Chrome for Android support apps and extensions?
Chrome apps and extensions are currently not supported on Chrome for Android. We have no plans to announce at this time. -
Gusztáv
addikt
válasz
Nooeca #13647 üzenetére
Nem trollkodás, csak az MS belátta, hogy nem tud versenyezni az Androiddal és az Apple-el a konzumer szegmensben. Így most inkább a céges vonal kerül előtérben, a 650 nekik készült. Ezt anno Nadella meg is mondta, hogy változik a startégia, három szegmensre fókuszálnak:
- entry/budget - 550
- flagship - 950/950XL
- corporate - ez lett a 650
Minden más marad a OEM-ek játszótere, ott nekik kéne különböző modellekkel lefedni a piacot. -
Gusztáv
addikt
válasz
Nooeca #13645 üzenetére
Majd hétfőn lövök egy fotót a két telefonnal egymás mellett, meglátod mi a különbség. Egy pindurkát komolyabb készüléknek néz ki a 650. És igen hardveresen lehet hogy gyengébb, de ahova ezt szánják, ott pont nem a legfontosabb szempont. Középkategóriába meg majd jönnek az OEM-ek, sajnos még csak japánban, de több készüléket is bejelentettek Snapdragon 617-el, 2 GB RAM-al.
-
törölt tag
válasz
Nooeca #13503 üzenetére
woland foggal körömmel tartja magát ahhoz a téveszméjéhez, hogy ennyi volt a windows 10 mobile frissítési hullám, akik most kaptak, aki nem kaptak most , azok már nem is fognak... okos enged szamár szenved... én engedtem neki...legyen úgy ahogy ő mondja, max,. a kinevetem ha nem volt igaza
-
törölt tag
válasz
Nooeca #13378 üzenetére
A többi telefonról egyelőre ez az infó: "not every device proved to be a good candidate for this update. As a result, not all devices will be targeted to receive an official Windows 10 update. Our goal is to only offer the Windows 10 upgrade to devices that we are confident can continue to deliver a great customer experience."
Az eszközök hardvere nem fog változni, így ha nem készítenek egy butított/agyonoptimalizált verziót, akkor nagy eséllyel a többi telefon marad 8.1-en. Ezt részben megértem, mert például az Edge katasztrófa nálam. Rendszeresen lefagy vagy összeomlik, és néha amit a 630 nem tud betölteni, azt az 520 igen. Ettől még nagyon örülnék, ha mégis lenne 10 ezekre a telefonokra is, de egyelőre nem úgy néz ki.
Demó rendszerről én is most olvastam először, ezért kértem forrást.
Spityu27: Korábban már többször is volt róla szó, hogy nem minden telefon kap új fw-t, illetve ha igen, akkor is a szolgáltatón múlik, hogy mikor. Ettől még a rendszer teljes értékű.
-
törölt tag
válasz
Nooeca #13382 üzenetére
ha számodra ez így működik, és el is hiszed hogy így működik, akkor csak gratulálni tudok a szakértelmedhez
1
ez nem lehet bug
2a szöveges dokumentumot ne keverj egy készülék rendszerindító szoftverével, ha kevered akkor jó nagy #&@ vagy
3teljesen más a kettő
4enniyre bugos és hibás rendszert nem adhatnak ki csak úgy, az maga lenne az öngyilkosság, még az én telefonom sem fut stabilan!
5ha esetleg javították is a hibákat, akkor azt illene megosztani az insiderekkel is, nem csak a mezei userekkel
tehát kilyukadtunk megint oda hogy a 2 rendszer nem egy és ugyan az.... mivel javítások voltak benne így a build szám lehetne ugyan az mivel az már félrevezető, tehát a vásárló/fogyasztó félrevezetése, amit mindehol büntetnek tudtommal....
-
törölt tag
válasz
Nooeca #13374 üzenetére
ez világos...akkor felelj hogy a belső vezérlőprogram miért nem frissült windows 10 mobile verzióra, nekem még mindoig a 8.1es verziót írja ki! ha valós értékű lenne az insider verzió a non-insider verzióval akkor a belső vezérlőprogramnak is frissülnie kellett volna... tehát az insider nem teljesértékű verzió!
-
törölt tag
válasz
Nooeca #13363 üzenetére
de az insidereknek akkor kell egy kumulatív frissítés amiben minden tiltott funkciót feloldanak... ugyanis az insider kiadás nem egyenértékű a teljes kiadás funkcionalitásával! ez egy demó rendszer amiben nincs benn az összes leendő funkció! tehát az insidernek is kell egy update majd....
AKINEK KELL
-
donmackó
addikt
válasz
Nooeca #13193 üzenetére
Szerintem eléggé arra hajaz a helyzet hogy minek ezeknek 10 ha van insider (elég sok user használja 8.1 helyett, többek közt én is). Ők meg majd elkezdik ontani a gyárilag 10-zel jövő telókat, amik majd rendesen működnek, mert a sok 8.1-es user már letesztelte a buildeket. Szóval akár nevezhetjük örök tesztnek is. De ez csak egy elmélet.
Fáj is a fogam egy 950-re continuum-mal.
-
törölt tag
válasz
Nooeca #13189 üzenetére
szerintem már az MS-nek is a t#ke tele van a sok negatív visszajelzéssel....meg a sok pletyka útján elterjedt megjelenési dátummal, ha ennek mihamarabb véget akarnak vetni akkor mihamarabb cselekedniük kell....az MS-nél keresnek olyan jól a fejlesztők és van annyi bevétele hogy kifizesse a túlórákat
mivel 5 napja jelent meg a build, így igazából már 5 napja dolgoznak is rajta és számítások szerint van még durván 4 napjuk...csak kérdés hogy az első hullám után hány hónappal később indítják a második frissítési hullámot....
-
-
Švejk
őstag
válasz
Nooeca #13155 üzenetére
Visszaszívok mindent, meglehetősen láma vagyok hogy erre nem gondoltam elsőként.
USA régión volt a telefon, hogy tudjam normálisan teljes funkcionalitással használni az Áruházat, emiatt bénázott a térképek. Nem kéne neki, mert régiótól függetlenül kéne utcaneveket ismernie, de ez volt a hiba.
Csak most jutott eszembe hogy ez bekavarhat -
Švejk
őstag
válasz
Nooeca #13148 üzenetére
Nagyon szeretném szeretni ezt az appot, de egyszerűen nem megy.
Próbálj már meg légyszíves az egyszerűség kedvéért rákeresni arra hogy: Budapest, Alkotmány utca
Nekem egyszerűen semmit nem ad ki, csak egy általános Budapest találatot. Mintha az utca nem is létezne. De remélem hogy csak az én telefonomban van a hiba, vagy user error, de egyszerűen egy keresési javaslatot/konkrét utcanevet nem tudok kicsikarni belőle.
Meg tudnád nézni kérlek hogy konkrét utcák neked mennek-e? -
-
válasz
Nooeca #13075 üzenetére
Azert elnek a gyanuval , hogy kiadasi datum azert nincs mert meg nekik sincs fingjuk rola hogy mikor is teszi elerhetove a veglegesnek nevezett buildet a hozza tartozo fw-vel ... de ne nekem legyen igazam , ettol fuggetlenul lehet nem is baj hogy igy van , mert ha valamit nagyon elqrnanak meg vissza lehet allni mokolas nelkul 8,1-re , ha kint lesz a hivatalos os + fw akkor a wdrt-vel mar nem mehet vissza a regi oprendszer es tsai.
Na majd meglatjuk mennyire lehet meg nyujtani a retes tesztat...
Ennel nagyobb prasztizs veszteseget amugy se szenvedhetnek el , egy ev alatt nem tudtak egy vegleges ,stabil, gyorsan mukodo os-t es fw-t faragni a telefonjaikra, mert mar illett volna az x3x,x4x szeriara villantaniuk.
Irom ezt ugy hogy nagyjabol megelegedve hasznalom a w10m-et ☺ a megszokott bugok melle a galeria bugjat sikerult ossze hozniuk ... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest