- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz jones965 #22895 üzenetére
Igen, azért nem mindegy, hogy 44 fok vagy 60.
És valószínű nagyobb radival halkabb is.
Nálam a 8 ventit a MoRa 2-n alig hallani. Alig pörögnek.Nálad milyen a skálázódás Valley alatt? Nálam csak a Heaven az, ami 95% körüli. Valley sokkal rosszabb, ráadásul proci is számít neki, ellentétben a Heavennel.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
bombibmw
veterán
válasz jones965 #22895 üzenetére
Tudom,hogy Te nagy OC-s vagy és nem is kötekedésképpen,de ez az eredmény nem kevés egy 1300-as Titan Sli-vel?
A hőfokok pedig jók persze,de azért nagyobb radikkal lejjebb lehet vinni őket,már legalábbis annak,aki megszállottan hajkurássza a minél hűvösebb értékeket.
Én azért 50 fok felett nem nagyon akarom majd látni az egy szem kis 780-amat,még megtépve sem,ha már két ultra lesz bent.[ Szerkesztve ]
-
-
jones965
Modder
válasz szacsee #22890 üzenetére
Asus maximus V extrém lapban 3770K cpu 4,8Ghz-en, valamint 2db GTX Titan 1300Mhz-en 1 db 280-as slim!!!(30mm), valamint 1db 280-as (45mm) radiátor hűtötte.
Ha ez nem tuning, pláne gpu terén, akkor semmi sem.A most épülő gépemben ugyanezen vga-k lesznek, csak 4930K cpu társaságában, valamint fullcover alaplapi blokkal. Erre megy egy 280-as monsta (gpu kör), valamint 280-as (45mm) cpu kör.
Azt hiszen megválaszoltam a kérdést. -
JasL
senior tag
válasz szacsee #22890 üzenetére
Majd kiderül. Általában azt szokták mondani, hogy egy radi-elem / komponens legyen a rendszerben, ennek alapján elvileg 3-as radi elvisz 2 VGA-s + 1 CPU-s rendszert, de ugye ha húzod, az már minimum +1, és akkor semmi tartalék nincs a rendszerben, nem lehet extra komponenseket berakni és halkabb sem lesz.
-
gianni85
veterán
válasz #90933760 #22871 üzenetére
Sziasztok!
Na házkérdés megoldva, cserélem egy mid-tower-re, amibe előre és felülre is befér 1-1 240es radi. További megkötés nincs, akár 60mm-es radi is befér mindkét helyre push-pull kiépítésben is. Nagyobbat esztétikai és pénzügyi okokból nem akartam. Most jönne a nyugodt, átgondolt tervezés Cél egy CPU és egy GPU hűtése, de a későbbiekben nem zárkóznék el egy második GPU beszerelésétől sem. Amit tudni szeretnék (szívesen utána is olvasok ha valaki ad jó linket), hogy milyen/mekkora alkatrészekkel kellene számolnom? (radiátorok mélysége, pumpa ereje, tartály mérete) Az egész loop a házon belül lenne megoldva. Előre is köszönöm a segítséget -
Apollo_21
addikt
válasz Nightandday #22882 üzenetére
Az a baj a megoldással..mármint egybevíz on vga kard...hogy pont a vrm és társait hűti ugyanúgy ventivel..tehát ha anno ez volt a gyatrán hűtőtt rész..akkor marad is...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Cyberneko
tag
Szigoruan az ertekeket nezve, huvosebben tartja. Masreszt, amig nem pasztazod ujra rendesen, adig egeszen valoszinu, hogy az gond.
-
seniman
veterán
Ez inkább a VGA-topikba való kérdés,meg itt egybevizekkel kapcsolatban nem sok mindenkinek van tapasztalata.Amúgy egy terhelt(kérdés mennyire?)VGA-nak nem rossz az a hőmérséklet.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Nightandday
csendes tag
Sziasztok! Kerestem a forumban megoldást a problémámra (meg persze máshol is).
Ami a következö: vettem egy Nzxt Kraken G10 + MSI Dragon OE3-V298001 All In One párost.
A vidokártya egy msi 6850-es, nem egy top kártya de elég egyelöre, a bajom az volt, hogy gyári hütövel állati hangos volt, ezért kerestem vmilyen alternativát. Azért választottam ezt a megoldást, mert kompatibilis az összes ennél gyorsabb kártyával. A probláma pedig az hogy nem tarja hóvüsebben a kártyát mint elötte.
Gyári ventivel: -terhelés nélkül 45 fok
-terhelve 70 fok
G10+MSI: -terhelés nélkül 42 fok
-terhelve 64 fok
Pasztára tippelek, hogy baj lehet mert a gyárilag felkentet használtam, lehet hogy 1 gpu-ra tul nagy mennyiség.
Tipp ötlet, hogy mi a baj. Mellesleg a teljesitménye alapján ennek a hütésnek egy 290X-et is 55fok alatt kellene tartani.
Mellékelek pár képet:[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Mellőzük a témához közel sem álló hozzászólásokat.
-
Wyco
aktív tag
válasz deadwing #22875 üzenetére
Köszi, fejben tartom
A monitor miatt a kártya kell egyébként is (2560)...mindenesetre azert ha valaki tud választ az eredeti kérdésre az jo lenne - max nem állok neki a végén...BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
Kell a pontos kártya típus, meg kell nézni, h a blokk arra megfelelő-e. EK ezt szépen írja is. De azzal a VGA-val veszteséges már bányászni, nem?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Wyco
aktív tag
Sziasztok,
Megneztem a topikosszefoglalot, de nem lettem okosabb. Eppen belevágni keszulok a vizhutes vilagaba. Egy i3770K + HD7990 kombinaciora gondoltam keresni rendszert.
Szemezek az EK Watercooling KIT X360 verzioval, valamint az EK-féle HD7990 blokkal. Egyreszt azt szeretnem megkerdezni h ez a ketto egyutt megfelelo-e (a kártya bányászni fog), valamint h ha megrendelem ezt a kettot, akkor gondolom meg kell rendelni extra csovet a kartya blokkhoz, valamint valami egyebet is esetleg? (csatlakoztató?)
Koszi elore isV.
BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
bombibmw
veterán
válasz gianni85 #22869 üzenetére
Igen,sajnos voltak bonyodalmak.
Két dolog érdekel most nagyon.
Összerakni és megtapasztalni a hatékonyságát.Egyébként,ha már rászánnád magad a nagyobb kitre,akár házat is cserélhetnél,amibe jobban elfér egy vízhűtés.
Tudom,hogy a Raven nagyon jó kéró,de nem vízre.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz #90933760 #22865 üzenetére
Egyelőre egy kósza ötlet volt, mint írtam egy erősen léghűtésre beállított házam van, egy silverstone rv03 (és nem szeretném egyhamar még cserélni). Alulra beférne dupla/tripla radi is, de akkor repülnének a 180as ventik. Felül és hátul vannak 120as helyek, naivan azt reméltem elég lesz az a kettő.
-
bombibmw
veterán
válasz gianni85 #22860 üzenetére
Szia!
Én ennek a 360-as verzióját rendeltem meg+280-as G-Changer+VGA blokk.
Azért ide kellenek már plusz csatik,meg folyadék,apróságok.
A 120-as szett+még egy kis radi nem megoldás a halk és hűvös,valamint hatékony vízhűtéshez,vagyis igen,ha csak a CPU-t hűtenéd vele.
Egyébként,ha rendelnél innen,akkor számolj rá egy kis időt pluszba,mire megjön!
Én egy hónapja várom a cuccost,de pénteken megjön végre és szombaton össze is rakom,aztán jövök majd az eredményekkel. -
törölt tag
válasz gianni85 #22863 üzenetére
Két radival nincs értelme. A legolcsóbban és legkönnyebben úgy jössz ki új cuccal, ha egy tripla radis rendszert veszel meg 50-60k körül, ehhez kb 20-30k a vga blokk attól függ milyen vidi egyáltalán. Meg még az apróságok, épp bele fogsz férni a 100kba.
Elmenne két radival is csak ugyanúgy üvölteni fog mintha léghűtésed van, akkor minek költenél rá?
Előre nem fér be egy dupla radi? Meg akkor két single hátra. Bár a sok radizás nyomja az árat...[ Szerkesztve ]
-
válasz gianni85 #22863 üzenetére
Két kis radival ott vagy, ahol léggel -ha VGA-t is hűtenéd. Működhet, de nem lesz halk, nem lesz benne tartalék. Össze is lehet válogatni, az sem bonyolult. Csak ha VGA-ra is kell... de segítenek itt.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gianni85
veterán
válasz ViZion #22861 üzenetére
Költséghatékonnyal arra gondoltam, hogy lehetőleg nem a legdrágább gyártó legvagányabb cuccát szeretném megvenni. A funkció fontosabb, mint a látvány. 100 alatt szeretném megúszni még egy radival és egy vga blokkal, ha lehet. Jelenlegi házam inkább levegőre van tervezve, alulra beférne akár 360as radi, de ha lehet én inkább felülre és hátulra tennék 1-1 120-asat. És itt lenne jó tudni, hogy egyáltalán van-e értelme vizes rendszert 2x120as radiátorral felépíteni... mint írtam totál új terület ez nekem
(#22862) Baltoafarkas
ezt akkor átgondolom még. Házat nem szeretnék cserélni, akkor inkább szünetelem még a vizes témát.(#22864) ViZion
köszi neked is[ Szerkesztve ]
-
válasz gianni85 #22860 üzenetére
Költséghatékony vizezés... hmmm. Az olyan, mint az olcsó hobbi, vagy a tökéletes OS. Lehet, h van, csak még senki nem látta
Valami dupla/tripla radis nincs?
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Sziasztok! Totál noob vagyok, ezt kérem figyelembe venni
Egy ilyen összeválogatott szettnek elfogadható minősége van? Egy extra 120-as radiátorral elbírna egy erősebb CPU-t és egy GPU-t? Szeretnék idővel "költséghatékonyan" vizezni, semmi fancy dologra nincs szükségem, esetleg valami más javaslat? (gyártó/kit) -
sanyixXx
senior tag
-
Cyberneko
tag
szerintem a "normalis vga" nem vedi meg ettol, ha ilyen hosszu egy vga. :/
Nekem is a 5970-en nem veletlenul van a hatlap ragyorskotozozve (mert valahol elkevertem a csavarjait. :/), hogy ne gorbuljon meg.Jah, lepjunk tul rajta, de akkor is meglepo, hogy ennyire gorben is mukodik. Komolyan.
A tobbi viszont nagyon jo lett. ^_^
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
Ezt már megkaptam korábban is de sajnos ez a vga már így végzi. Hiába emelem meg a végét úgy nagyon feszül a PCI-E foglalat és annyit nem ér mert csak egy 6870-es kártya. Az a röhej hogy hosszabb nyákja van mint az R9 290-nek.
ui.: nem lesz csinosítva mert úgy se látni be az oldalába, ez ilyen lett több energiát nem ér meg. Igazság szerint csak azért mutattam meg mert egy sorozatkép többet ér ezer szónál, én jobban szeretem a képeket mint a dumát.
[ Szerkesztve ]
-
A nevét javítsd má' ki... [link], amúgy frankó. Majd kicsinosítod, ahol még hiányos.
-
Joshi
titán
Elkészültem a kis géppel, tudom hogy lehetett volna jobb is szebb is de ez van.
KÉPEK -
válasz Cyberneko #22846 üzenetére
hmmm... köszi, meglesem. Még a pin to top ami érthetetlenül kimarad minden OS-ből, pedig az irodai dolgozók szűzeket adnának érte...
-
kicsiii
tag
válasz ViZion #22840 üzenetére
Persze, van benne igazság, amit mondasz. De én valahogy együtt tudok élni ezekkel. Nekem nagyon tetszik. lassan 10 éve vettem meg az első mac emet, és azóta osx et használok a mindennapi tevékenységeimhez. Viszont nagyon szeretem a kütyüket, ezért szeretek hacklikat építeni.
-
válasz kicsiii #22836 üzenetére
Szép a mod! Nyitott is marad? Vagy csak a fotók miatt?
OS X-nek annyi jó és annyi szánalmas-fájdalmas dolga van, tényleg hihetetlen egy rendszerben ennyi apró okosság és ennyi bosszantó bug. 2013-as iMac amúgy, mégcsak nem is hackintosh.Pl. az zavaró, h ablakokat lejhetetlen pozicionálni, nem jegyzi meg. Eltűnnek elemek a dokkból, görgetősáv sok progin beteges (máshol kell "megfogni"), etc... ezekkel gyűlt meg a bajom főleg, de a global app menüt (apple nem tudom hogy nevezi, ez az Unity-é) amúgy is rühellem. Viszont sok jó dolog van, pl. a nem aktív ablakban is működik a görgetés, a telepítés-törlés, etc...
-
-
hszilard666
veterán
-
kicsiii
tag
válasz hszilard666 #22835 üzenetére
Igen, én nagyon szertem az OSX rendszert. Ugyhogy olyan lapot tettem bele, amire simán fel lehet tenni a hackintost... Játékra meg ott a win.
Gigabyte GA-Z87-HD3
Intel Core i7-4770K 3.4
ASUS ROG Matrix platinum 7970
CORSAIR 8GB Dominator DHX Pro Connector DDR3 1600MHz CL9 KIT
SSD 128GB
HDD 1TB
HDD2 500GB
Corsair 850wElsőre csak lap cseréjét terveztem, mert i5 3.1gh intel volt az előző gépemben, és rendelés után vettem észre, hogy valamit elnéztem, mert ez a lap 1150 es foglalattal van... Aztán annyira rá voltam gerjedve már a szerelésre, hogy elmentem és vettem egy procit ebbe a lapba... Remélem most pár évig nem kell hozzányulni.
-
kicsiii
tag
Sziasztok. Na elkészült életem első akril csöves rendszere. A hajlításokban azért akad probléma, de sajnos elfogyott a cső, ezért kénytelen voltam elfogani úgy ahogy sikerült De azért elsőre nem annyira vész. A folyadék, az fehér, de sajnos elég gyengusz a fényképező, amit most találtam itthon, ugyhogy emiatt nem jönnek ki annyira a színek. De majd készítek hamarosan jobb képeket.
Minden kritikát szívesen veszek, és szivesen segítek másnak , ha tudok. Igaz annyira nagy hozzáértő nem vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Ha sok a kifelé venti, akkor minden résen port szív be. Nálam közel azonos, és mégis minden résnél tiszta ganyé minden.
-
JasL
senior tag
Most, hogy erről beszélgettetek, felmerült bennem, hogy ha én pull-ra állítom a gépház frontjára a radi-ventiket, akkor talán illene a hátsó gépház ventit is pull-ba állítanom? Van a gépház alján két jó nagy tenyérnyi lyuk a hotswap-eknél, oda ventit nem tudok rakni, de elég, ha a rendszer onnan szívja fel a levegőt? Okozhat ez bármilyen problémát? Jelenleg még csak a hátsó venti van fent, push-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Volt itt szó a szivattyú fektetéséről... Most agyalok, h fektetve a DCP 4.0 is jobban elférne
Kellene még egy garnitúra a kísérletezésreiszilard: kell bizony, mert van ott még pár cucc, ami melegszik - és a tuningra, élettartamra kihatnak.
-
szacsee
nagyúr
válasz hszilard666 #22823 üzenetére
Ingerküszöb kérdése.
Gondolom van tuning, ilyenkor a cpu tápellátó áramkörét illik hűteni léggel... kivéve ha az is vizezve van.
Ha a házban a radi és jól helyezed el, akkor a rajta levő ventik is tudják helyettesíteni a légáramlást.
Pl ház elejében szívó ventikkel amik pl a vinyókon át fújják a luftot a deszka felé, így pl a PCH és a VGA környékén mozog a levegő illetve a ház tetejében levő radi alatti venti pedig leszívja a meleg levegőt a cpu tápellátó áramköréről.
Ált összerakás után küldj rá egy stressz tesztet vagy izmosabb játékkal izzaszd meg és monitorozd a hőmérsékletet, így kiderülhet hogy mi igényel hűtést. -
seniman
veterán
válasz hszilard666 #22823 üzenetére
Nem árt,mert a kondiknak és egyéb biszb@szoknak kell a lágy esti szellő
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Reggie0
félisten
Jo neked, en mar lattam, konkretan haverom gepe gyulladt ki interwarenel hostingon. Persze nem a proci okozta, az o eseteben a PCIe csatik mellett levo kondi gyulladt ki eloszor, aztan jott a PCIe slot muanyagja es igy tovabb. Nem azt mondom, hogy gyakori jelenseg, hanem extra biztonsagot ad. Nem veletlen van automata oltorendszer minden nagyobb szolgaltatonal.
(#22820) 4D4M: Nem, de nem fog fele annyiba kerulni 15 liternel sem. Mondjuk ha itt sokan osszeallnak 200-300 literre mar biztos lenne ertelme, de ez szerintem csak alom
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Üdv!
Ha víz hűtve van a gépem, kell airflow a házba, vagy kivehetem a házventiket?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Reggie0
félisten
-
bombibmw
veterán
Lehet,hogy én értek félre valamit,de ere gondoltam. [link]
Itt a víz alacsonyabbról érkezik bele a tartályba,mint maga a befolyó ág.
Amikor leállítja a pumpát Rosanut,a víz visszafolyik az alsó részbe(vízhűtött szabályzó ),mivel alacsonyabbról érkezik,hiába van egy felső radi is,ami magasabban van,még a tartálynál is.
Pedig megnyitja a rendszert a feltöltéshez.
Emiatt gondolom azt,hogy működne nekem is.
Levegő pedig nem jutna a rendszerbe,mert az esetleges csobogásból nem tudna lejutni a tartály aljába buborék a távolság miatt.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz bombibmw #22811 üzenetére
Jól értettem de a tartály ebben a formában is úgy működik mint normál helyzetében tehát a levegő felül lesz. Nem kell csurig önteni a tartályt, én félig/háromnegyedig szoktam.
(#22810) JasL: most vagy én nem tudok olvasni és értelmezni vagy te beszélsz félre. Az első hsz-edben ezt írtad:
"Gondolom te sem UV csöveket teszel majd bele, mert állítólag az marhára nem tartós, 1 év / cső..."
Most meg már a fénycsőről beszélsz. Szerintem mielőtt írsz szedd össze a gondolataidat.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Nem.
Meg lenne fordítva a tartály.
Felül bemegy az egyik oldalsó nyíláson a cpu-ból a cső,ami lejjebbről indulna,mint a nyílás.
Alul menne bele az egy szem nyíláson a pumpába a víz.
Felül a tartály tetején lévő nyíláson tölteném bele a vizet,ami feljebb van,mint az oldalsó bejövő nyílás.
Igazából az a problémám,hogy lehet,a felső zárókupak megnyitásakor kiömlene a víz a csőből(nyomáskiegyenlítődés miatt),de az is lehet,hogy nem,mivel alacsonyabbról indul(cpu-ból),mint ahova érkezik(oldalsó nyílás).
Ez a dilemma. -
Joshi
titán
válasz bombibmw #22808 üzenetére
Így akkor a tetején lévő nyíláson lenne a kiömlő? Ha igen akkor az a gond vele hogy a levegőn át jutna a víz a tartályba és ez levegőbuborékokat generálna ami visszajuthat a rendszerbe. Egyébként nem számít hogy mi milyen magasságban van mert nem tud visszafolyni egy pontra a folyadék ugyanis ahhoz el is kellene folynia egy másik irányba. Nem tudom hogy érthető voltam.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Múltkor kérdeztem,hogy mi lenne,ha a Balancer-t fejjel lefelé használnám úgy,hogy felülre kötném a befolyóágat.
A Cpu-ból menne bele,de a Cpu alacsonyabban lenne,mint a befolyónyílás.
Akkor is kifolyna a csőből a víz?
Úgy értem,ha kinyitnám a másik felső nyílást,hogy feltöltsek,a víz kifolyna a csőből,mintegy kiegyenlítendő a vízszintet a felső radival mondjuk?
Vagy megállna ott,ahol a Cpu van?
Nem találok a vízkiegyenlítésre vonatkozó szabályt. -
JasL
senior tag
Nem a csövezés élettartama 1 év, hanem a megvilágító csőé... mivel nálad nem lesz ilyen fényforrás, tárgytalan.
DigiXT: nyilván nem a VGA blokkra értettem. De ja, amúgy VGA-t nem cserélgetünk Megesik ilyen néha, sok nem alvás után írok én is
balfaszságothülyeséget[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Mivel a ház oldallapja nem plexis ezért nem lesz uv, de igazság szerint nem is ezért vettem a csövet egyszerűen csak fehér kellett és ez pont uv aktív. Én nem tudok olyanról hogy az uv csőnek rövidebb lenne az élettartama, egyáltalán mit értesz rövidebb élettartam alatt? Ez a cső 16/10-es azaz 3mm falvastagságú, ha vigyáz rá az ember akkor szerintem sok-sok évig kiszolgál.
Már feltöltöttem vízzel és szépen keringetem, próbáltam döntögetni a házat hogy légtelenedjen de még kell egy kis idő neki hogy kitisztuljon. Vasárnap kábelrendezés és Win telepítés aztán lövök pár képet amikor már finish lesz.
-
DigitXT
nagyúr
Medve anyám. Ki az, aki ki tudja cserélni egy vízhűtéses körben a vízzel
hűtött VGA-ját, a víz leengedése nélkül? Vagy bővíteni a rendszerét SLI-re?
Biztosan "sokat segítenének" ebben a hosszabb csövek. Néha azt hiszem,
hogy ez az egész csak provokáció - valaki valamiféle szerepet játszik itt.Értem én, hogy
a papíraz internet mindent elbír, de tényleg kell ez? Jó ez? -
JasL
senior tag
Hát az igaz, hogy az ember nem gyakran szerelgeti a hűtést, ha mondjuk tartja a 3 éves gépcsere ciklust. UV fényt honnan fogsz szerezni bele? Gondolom te sem UV csöveket teszel majd bele, mert állítólag az marhára nem tartós, 1 év / cső... mostanában az UV LED a divat, én is azt fogok venni a piros UV csöveimhez.
Végülis igazad van, a rövid csövezés jobb, mondjuk a processzort pont tudod cserélni, a VGA-t meg nem cserélni szokták, hanem ha kell plusz erő, mehet az SLI v. Crossfire.
A jobban néz ki szubjektív, valaki pont azt szereti, ha tekereg a cső benne, mert ugye akkor UV fénynél több cső jobban világít, van aki ezt pl kiválóan felhasználja a billentyűzet megvilágítására plexi oldallappal. CSak ötlet, szerintem szép lett! A lényeg, hogy van valami, ami ki tud jönni a leeresztéshez.
-
Joshi
titán
Igen a fehér cső UV aktív. Eléggé meg volt kötve a kezem mert a fehér csővel spórolnom kell ugyanis az én gépem is azzal lesz szerelve. Ha szerelni kell akkor úgy is le kell engedni a vizet, a tartályt ki lehet pattintani a helyéről és oldalra elég jól kijön. Egyébként meg a rövidebb csövezés jobban néz ki és ergonomikusabb.
-
JasL
senior tag
Nagyon szép lett! Én a legjobbszélső csövet mgé feketére cseréltem volna talán, de így is szép! UV-sok a csövek vagy natúr?
Még annyi, hogy én kicsit ívesebben tettem volna a csöveket, egy kis extra anyaggal, hogy ha valamit szerelni kell, ne kelljen leereszteni a rendszert. A proci blokkod szerelhetőnek tűnik, de a VGA az totál be van betonozva, két oldalról nagyon befogják a csövek a helyére. De rám ne hallgass, én még csak eztán építem az elsőt!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik