Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Cyberneko #39403 üzenetére
Köszi a választ.
Az merült még fel bennem, hogy berakom az egész gépet fektetve egy rack szekrénybe - szerencsére a Dell T7600 házát eleve rack kompatiblisre tervezték (legaláb ennyi előnye van).
A gép oldalsó ajtaját lehagyva így felülről nyitott lenne, ahonnan már kényelmesen kilóghatna két darab nagyobb radiátor, amiket fel tudnék applikálni a gép feletti polcra. Így használhatnék folyadékhűtés kit-et, pl. 2d db. Corsair h110-et, az egész rendszer mégis zárt maradna a rack szekrényen belül. -
topaz45
tag
válasz Cyberneko #38780 üzenetére
Lehet,hogy az előbb félreérthetően írtam,rosszul írtam,a tartály nincs lent ,az van a legmagasabban.
Fölötte van a radi,és abból folyik a tartály tetején keresztül vissza a tartályba a víz,majd pumpa blokkok, radi 360, radi 240 tartály pumpa vga.
Ha megy semmi gond, de ha leállítom a tartály megtelik vizzel,újra indulásnál, lecsökken a vízszint a tartályba,és újra levegős lesz.Akkor rázogatom a bugyborékolás alább hagy,és működik "rendesen" kikapcsolásnál kezdődik minden előröl. Mintha vissza szívná a tartály a vizet.
Fogalmam sincs mi lehet a baj. A tartály nem lyukas azt látnom kéne.
Ha tudnátok valamilyen megoldást,megköszöném.
KösziÜdv. topaz45
-
topaz45
tag
válasz Cyberneko #38643 üzenetére
Köszi,ez nagyon jó ötlet volt.
Eszembe jutott a régen tanultak.
Ezek a csövek polimerizáció útján elő állított műanyag, .Poli vinil-kllorid
Azért PVC a tulajdonságainak egyike ,hőre lágyul.
Nem éppen megfőztem,de forró vízbe áztattam,kétszer kihúztam ,hagytam kihűlni,és visszanyerte az alakját.
Be jelöltem a régi törésnél,és a legkisebb ív hajlításnál sem törik meg ott ,ahol előtte a törés volt.
Még egyszer köszi az ötletet.Üdv. topaz45
-
Cseneles
őstag
válasz Cyberneko #38493 üzenetére
használjatok UV csoveket vagy tartályba csavarható UV ledet/ledeket, ez gátolja a folyadék algásodását
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Leon77
őstag
válasz Cyberneko #38380 üzenetére
Ez már egészen más tészta, mivel ez kapcsoló üzemű, ezért nem melegszik. Röhej, hogy ennyibe kerül
Szvsz 1,5 amperig biztosan jó.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
deadwing
addikt
válasz Cyberneko #38378 üzenetére
Ez nem kapcsolóüzemű, hanem egy egyszerű áteresztő tranzisztoros megoldás, olyan amit korábban Leon77 is említett. Én összeforrasztgattam egy ilyet egyszer, de még egy kb 10-szer ekkora P4-es bordán is fűtött mint az állat. Így inkább megvettem a másikat
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
HollyBoni
veterán
válasz Cyberneko #35405 üzenetére
Én is azt hittem hogy el vagyok átkozva és csak szívni fogok a vízzel de nem. Most hogy normális alkatrészekkel raktam össze tökéletesen működik, hozzá sem kellett nyúlni.
(#35406) DigitXT: Télen persze nem lesznek rajta ventik, de most tápot fogok venni, szóval mire eljutok oda hogy kirakom lehet már tavasz lesz.
-
HollyBoni
veterán
válasz Cyberneko #34184 üzenetére
Ez az öreg Cosmos akkora egy fos hogy hihetetlen... 0,00001mm-es lemezből van, recseg ropog rezonál az egész. Óriási, de igazából semmi hely nincs benne... Mindegy, kicsit moddoltam meg festegettem, egész emberien néz ki a rendszer. Radiátoron is visszahajlítottam a lamellákat, lefestettem, meg csináltam neki lábakat. Tegnap rendeltem normális hollandis csatikat meg csövet, 1 év szünet után életében először normálisan lesz összerakva a vízhűtés. Már csak erős hardverek kellenének, de szép lassan összeáll a gép.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cyberneko #32308 üzenetére
Én már egy évvel ezelőtt beleöltem ~700gbp-t,eddig a dobozban pihentek a cuccok.
Igen már rájöttem,hogy ez nem fogja bírni.
Sztem berendelek egy Lamptron FC2-t,azon legalább van 6 channel.
És a 45W/channel számomra meggyőzően hangzik.De javítsatok ki időben,ne vegyek olyat amit nem kellene.
Mondjuk venti szabályzónak mindenképp megfelelő lenne.
Sztem egy ágra akár 3 ventit is rárakhatok.Közben Skype kapom az infót,hogy eszembe se jusson Lamptron-t venni.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
-
Grózi
Topikgazda
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31823 üzenetére
Nem számít. 8->10 váltottam, hőfokban nem volt mérhető változás. Nyilván a szivattyúnak kellemesebb, de a blokkban leszűkül így is, pont mint 8-as csővel.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
duc
aktív tag
válasz Cyberneko #31823 üzenetére
Durván 50%-al nagyobb keresztmetszet... szerintem számít.
Ja, azt már én is kérdezni akartam, hogy 13/10 és 16/10 csőnél ugye nincs belső átmérő különbség. Mennyivel könnyebb dolgozni a 16-ossal, van egyéb előnye azon kívül hogy nem törik meg olyan könnyen?
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31636 üzenetére
+1
arról nem is beszélve, h a víz cucc árának ha a felét a rspi árához dobja, akkor kap egy jóval combosabbHW-t, amit még passzív borda is elbír... de basics óta tudjuk, h az értelmetlen kísérletek is hasznosak... valakinekHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
JasL
senior tag
válasz Cyberneko #31420 üzenetére
Semmi. Amúgy belegondoltál, hogy a vízkő csak lerakódás esetén alakul ki? Egy zárt rendszerben párolgásmentességnél nem kell ettől tartani. Egyébként sokan használnak sima csapvizet, ahol nem túl kemény a víz, nincs vele gond. Esetleg dobsz bele egy kis vízlágyítót. 1 liter vízben nincs annyi vízkő szerintem, hogy tönkre tegyen egy komplett rendszert. Vagy igen?
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31204 üzenetére
+1
És gondolom az sem mindegy, h dobozos, pet vagy üveg...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31055 üzenetére
Nyilván a single-dual radik viccesek lennének külön, hacsak nem ITX/mATX méretű a gép. A vita meg nem itt kezdődik, ez max. véleménycsere...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31052 üzenetére
Van 2 fiam, és külső radi, függesztve az asztal felett... gépház az asztalon, most nyitva, mert berheltem, volt VGA csere meg ilyesmi... De van -igaz egy ideje üres- egy nagy akváriumunk is, 275 l, mellette megyünk az étkezőbe/konyhába. Nevelés kérdése az egész. Persze ha jön hozzánk vmi vad gyerek, bekopog a halaknak, etc... nem látott még ilyesmit, honnan tudná mit szabad és mit nem?
-
carr
őstag
válasz Cyberneko #30801 üzenetére
500 volt a 1/2 deci, 70%-os. 96%os már nincs a gyógyszerész szerint. vagy nem mert kiadni. Mindegy.
Elég lesz az a fél dl a 1,5l desztvízhez?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
törölt tag
válasz Cyberneko #30383 üzenetére
Szerintem ő a procira gondolt. Ott nincs hátrány az univerzálisnál, csak a VGA esetén. Legtöbb prociblokk eleve olyan, hogy mindkét platformra jó, de van olyan ahol a lefogató az maga a tető is egyben és az csak vagy egyik vagy másik rendszerbe jó. Azokra kell csak figyelni.
-
ViZion
félisten
-
sto1911
veterán
válasz Cyberneko #30051 üzenetére
Egyreszt tudom hol vagyok, es pont azert vagyok itt.
Masreszt ideztem, de abbol az tunik ki nekem, hogy a blokk utan a radiig forro a cso, a radinal mar hideg, ill. a blokkba bemeno cso is hideg, holott annak is at kellene venni a hot, ha egyszer mar nem keringet a pumpa. Nem?Gari mar valoszinuleg nincs (de a papirja sincs meg meg).
-
-
spanglee001
addikt
válasz Cyberneko #29939 üzenetére
nekem 12 volton is néma, esetleg nálad rezonálhat valami de magának a pumpának semmi hangja még 1 év után sem, max teljesítménye sok blokkal 90fok fittingekkel (tehát hatalmas ellenállással) nálam 140 liter/óra.
jó kis pumpa eznetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Tikakukac
titán
válasz Cyberneko #29767 üzenetére
Szerencsére pont nem volt erről szó, ha lett volna nyilván leírom, hogy igen ez nem vonatkozik mindenkire. De mivel itt ending állapot volt így tönkre teljesen mindegy, hogy bölcsész vagy gépész vagyok
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Cyberneko #28828 üzenetére
Nyilván való, csak felhívtam rá a figyelmed, hogy a legtöbb teljesítményéből adódóan hangos szivattyú többet eszik 1A-nél.
Az enyém például benyakal majdnem 3-at csúcson. Szerencsére szabályozható a vezérlés, így gond nélkül le lehet tekerni. Így csak 2100rpm könyékén megy.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
senior tag
válasz Cyberneko #27074 üzenetére
Esetleg épített vízhűtést milyet tudnátok ajánlani? Sajnos kezdő vagyok ilyen téren, csak az alkatrészeket tudom, hogy mik kellenek, de azt nem tudom, hogy milyen a jó minőségű. Olyan kellene, ami azért nem annyira drága (25-30K), jól hűt és nem is hangos. i7 2600K 4,4 GHZ-es procira kéne. Gépház CM Storm Stooper, bőven el fér minden benne!
Your car, your life ;)
-
törölt tag
válasz Cyberneko #26726 üzenetére
Nem akarok már vacakolni vele, most elmegy 1-2 hónapig 7V-ról aztán majd veszek egy rendes előlapi ventiszabályzót.
Gondolkozom átfolyásmérőről is, valami olcsóbb de olyan aminek az RPM jeléből lehet nagyjából lph értéket számítani. És akkor a dupla radin csak egy venti lenne mérve, úgy is egyforma ventik vannak rajta. A single radi a másik, a táp a harmadik és az áramlásmérő a negyedik, nincs több hely az alaplapon.
Persze ha lesz előlapi szabályzó akkor az is ki tudja írni. Még nem tudom mi lesz ezzel, nem döntöttem el, most per pill nem foglalkozom vele próbálom kipihenni fél havi fizetésem elbaszását. De hát a hobbi az ilyen. -
seniman
veterán
-
HollyBoni
veterán
válasz Cyberneko #26259 üzenetére
Ezzel 3 gond van.
Egyelőre a háznak azt a részét, belsejét nem szeretném festeni. Csak az oldallapokat, és műanyag részeket amik kívül futnak, meg az elejét, de oda az át lesz alakítva, olyan lesz mint egy Cosmos 1000. Tiszta retek, oxidáció volt a belseje, de felcsiszoltam vizes 2000-es papírral és nagyon szép lett, tükröződik. Így hagyom fémszínűen.
Nem tudnám szépen megcsinálni, mert a plexi úgyis vastagabb mint maga az aluminium lap amiből a ház van.
És a legfőbb gond: ott szeretném kivezetni a csöveket. Nem lenne szükségem akkora helyre, régen kint volt a tartály, nem sorosan voltak kötve a radik, viszont most gépházban lesz a tartály, és a radik sorosan lesznek kötve, szóval a házból csak 2 cső megy ki. De nekem vízhűtésnek csak legfelül van két lyuk, alul jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz Cyberneko #25624 üzenetére
A semminél azért több, mint leírtuk neked seniman kollégával.
A laptop tápon én is gondolkodtam, de egyrészt csak egy szimpla táp kallódik itthon és csak ezért nem veszek egy másokat, mert a jelszó itt is a költséghatékonyság!
Plusz így külön kellene indítani a hűtést és a gépet, az meg szerintem kókány.
seniman: Azok akvarisztikás pumpák igaz? Nem lenne az túl hangos? Itt lenne a közelemben ugyan úgy. Bár tény, nem hallottam még ilyen pumpát működés közben, csak a régi kis hobbipumpákra tudok gondolni ismerősöknél, azok kegyetlenek voltak...
proci985: Köszönöm szépen a segítséget! Jól gondoltam, hogy EK és Phobya ugyan az, küllemre és adatokra 1:1 néhány darab amit találtam azonos oldalon. Ezeket a kombókat ugyan úgy fektethetem igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz Cyberneko #25620 üzenetére
Számomra az elsődleges az, hogy barkácsolhatok...
Egyébként az a lényeg, hogy lesz egy egybehűtésem, amiben minden benne lesz, pumpa, tartály, radiátor (azokon venti) és teljesen független a gépháztó, vihetem-hozhatom, bármikor váltok akár komplett gépet ezzel nem kell foglalkoznom, mert a hátulján ott a két hollandi csati és csak a blokkot kell rákötnöm és kész a vízhűtés.
Amúgy a gépet sem fogom eláztatni, vagyis inkább kevesebb az esélye.
Valami ilyesmi az elgondolásom.
Szeretem az egyedi megoldásokat, van itthon egy "ládikó", amibe beleálmodtam, ez lesz a következő projekt.ViZion: Megkérdezhetem a pontos típusát az egybe pumpa-tartálynak?
seniman: Nagyon jól megfogalmaztad!
Akkor nézhetek bármilyen pumpát, csak lefelé nem nézhet a csatlakozó része.
Fektetni fektethetem bátran, szuper, köszönöm az infót![ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
-
Daffchy
őstag
válasz Cyberneko #25115 üzenetére
Akkor lehet esetleg 2 méter cső is?
4 csatlakozóra van szükségem igaz? 2 a puma, 2 a borda részen és kész?
Valami ilyesmit szeretnék: LINK
Ilyen a gépházam belseje, nem rég építgettem össze darabonként, hónapról-hónapra, akkor már szeretném ha valami piros kis csatlakozó lenne, egy átlátszó cső és piros folyadék:
Szerk.: Annyi, hogy van benne már egy MSI R9 290 GAMING, színben ez is passzol.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz Cyberneko #25112 üzenetére
Köszi a biztatást!
Hozzá való csatlakozókat/tömítőket/miegymást és megfelelő vastagságú csövet ajánlanátok merlinről.
Annyit tudok a pumpán a csati 2xG1/4, találtam ilyen csatit addig oké, de milyen legyen a cső felüli vastagság.
Kicsit felvilágosíthatnátok!
Szerk.: Ja értem, de akkor elbírna 1 méter csövet? Mármint hogy a pumpa és a radi között legyen 1m távolság, hogy rakosgathassam.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #25093 üzenetére
Egyrészt soha nem vásároltam még ott, igazán nem is tervezem. Másik, h se péjpali, se bankkártya... számlaszámom nem adnám meg. És közel sem vagyok ezzel egyedül. Ha felraktad volna apróra dupla áron, már nem lennének meg sztem.
-
ViZion
félisten
-
DigitXT
nagyúr
válasz Cyberneko #25034 üzenetére
Azt meg azért nem árt tudni, hogy distance from Tjmax-ot mérnek.
Szóval idle legalább még jó pontatlanok is a hőmérsékleti értékeik.Egy ilyen tesztnek (dT) terhelés mellett van értelme, és pont le kell
ejteni, hogy kint -2 van, s "haluzni", hogy a szobában 5 => oda kell
tenni egy hőmérőt a radihoz, és a befújt hideg levegőt mérni. Ennyi.
Sok hőlépcső van egy vízhűtéses rendszerben. Akit érdekel, mérje!Amúgy már írták, hogy igazán hideg vizet úgy lehet csinálni, ha az
egész gépet kirakja a hidegbe. (Vagy csak a külső radit, de hát az
neki nincs.) Ellenben ha tényleg hideg víz kering, akkor ha a csövek
harmatpont alá hűlnek, ott páralecsapódás lesz. Lecsurog, rövidzár.
Ilyen projektnél, alap, hogy mindent leszigetelnek. Ami nem csini... -
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #24275 üzenetére
Baboss kolléga itt anno meghúzta, kórház lett a vége. Szerencsére komoly baj nem lett belőle. De ha gyerek beleiszik, akkor esetleg még titkolja is, mert rosszat csinált... kész a baj. Alkohollal nagy gond nem lehet, nekem is az van. Illetve Alkonek, azért az büdös is rendesen.
-
MPowerPH
félisten
válasz Cyberneko #24225 üzenetére
Eh, kihagytam, mert azt kulon sikerult levadasznom ebayen aproert... Pont ma dobta be a postas.
Bitspower G 1/4" Temperature Sensor Stop Fitting - Matte BlackElso 4 tetel, az adapterek, 4x plug, es a csap is hasznaltak, egyutt kaptam oket kozel fele aron. Ezen tudtam sporolni, tobbi az sajnos tartalmazza a 'brand new' felarat.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cyberneko #24206 üzenetére
Alapbol ket pumpa lesz, igaz meg nem dontottem el, hogy parhuzamba kotom oket, vagy ket koros lesz.
szacsee: Amit masodjara leirtal, probalom fejben elkepzelni, hogy is nezne ki. A legjobb ugy lenne, ha nem lenne Y csati, pont az ellenallas miatt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
t72killer
titán
válasz Cyberneko #24116 üzenetére
Én még csak most kezdem a műfajt, de eszem ágába se jutott dedikált blokkot venni. Persze, nagyon szép meg hatékony, csak fél év múlva mehet a levesbe. Ha az ember a dolog ktg-oldalát megnézi, FC-blokkokon annyit bukhat, amennyibe egy VGA-fejlesztés kerül.
Példa: Egy GTX 770->970-re váltás most kb 40e pénzbe kerül. Ha ezt még egy új FC árával is meg kell fejelni, akkor 70, SLI-nél duplája. Elég hamar kiszaladunk a "normális hobbiktg" kategóriából... És azért a 770/970 lépésre eléggé viszket az ember tenyere.
Másik előnye az uni blokkoknak: egyedi, turbósabb NYÁK-os karikra is fel lehet tenni, amikre az égvilágon soha nem fognak FC-blokkot csinálni. Márpedig víz alatt jól jön az extra tuningpotenciál. (árkérdés: az egyedi nyákos/hűtős VGA-t tapasztalatom szerint később könnyebb eladni)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
bombibmw
veterán
Az én gondom csak az,hogy eléggé sűrűn cserélek hardvereket.
Lehet,hogy a 780 után veszek egy univerzális blokkot,meg süniket és a következő VGA-k hűtése innentől azzal lesz.
Azért meg,hogy csak CPU-t hűtsek,szerintem felesleges a víz és ezért is akartam eladni a cuccot,de ez az univerzális cucc jó ötlet. -
ViZion
félisten
IT területen melyik nem bukó? Ha nem "dolgozik" a gép, akkor bukó. Nekem van havi 25-80 k extra amit termel, ennyit herdálhatok rá max. Amúgy tényleg bukó, mert értelme nem sok van, K2 és Silver Arrow is megfelelne nekem. De a moddingnak, autó tuningnak, etc... etc... hobbiknak siuncs sok értelme, de nem is az a cél, ezért hobbi. Nem?
-
seniman
veterán
válasz Cyberneko #23991 üzenetére
Azt hogy az olx aránytalanul drága,cáfolnám.Csak ott is vannak normális eladók,meg elszállt idióták.Például 5ropiért vettem ott egy HD7850-est,de láttam már GTX560-at is 40-ért .De sajna a bolti áron árulók itt is megszaporodtak.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Apollo_21
addikt
válasz Cyberneko #23871 üzenetére
Ma vettem használtan a 360ast Szted? A házfaragás..csak a ház értéke miatt nemjön szóba még
Sajnálom vagdosni. Nemnekem való ez a házas téma..régen is inkább az asztalon volt meg mindenhol szanaszét a gép mint benne, látom ebből nemnőttem ki. Amióta foglalkoztatni kezdett a vizezés, ez egyre jobban kezd ismét elötérbe kerülni. Megépül sztem a régóta dédelgetett asztal project-es ..ház hátsó lemez megmarad, megmég 1-2dolog a többi meg kuka, kialakul az is.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
MPowerPH
félisten
válasz Cyberneko #23863 üzenetére
Most is kompakt vizzel van teletomve a haz, legaram kb. most is ugyan ennyi lenne.
szacsee: Fogalmam sincs, 1 eve vettem pont a vizhutes celjaval. Jelenleg foloslegesen van ekkora, csak a helyet foglalja. Es mivel folyamat szivok a hutessel, ezert is akarok lepni.(meg a Te unszolasodra...) CPU blokk-nak en is EK Supremacy-t neztem ki. Tartaly teren cso, bar mint mondtam nem ertek hozza, ellenben amiket lattam eloben megepitve, az mind cso volt. Mutatos is... Csovezes...milyen meretet erdemes?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz Cyberneko #23761 üzenetére
Holnap kerítek vhonnan ragasztót akryl csőhöz.
Anélkül nem jutok sehová.De ahogy elneztem, ez a csatlakozo egeszen nem olyan, ami tamogatja az atepitest
Milyen átépítésre gondolsz ?Tudom,hogy lesz vele gondom rendesen.
Már felkészültem rá.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
szacsee
nagyúr
válasz Cyberneko #23523 üzenetére
Az nem az én videóm, csak belinkeltem, hogy így esik kb a vízszint, csak nálam 1cm-t. Most feszesebben rögzítettem a visszatérő csövet és max 2-3mm-t esik a szint.
De ennek örömére csináltam egy videót, de minősége kritikán aluli, de a lényeg látszik. (kattogás a végén a G27-é, nem a szivattyúé)4D4Mütty miután visszaraktam a blokkot megszűnt... vagy most nem hallom legalább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest