Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
- Mobil flották
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Megújult a Glorious GMMK klaviatúracsaládja, és már van benne analóg modell is
ph A GMMK 3 többféle méretben, házanyaggal, hagyományos és mágneses switch-ekkel, vezetékkel, illetőleg anélkül egyaránt választható.
-
Érkezik a Redmi Watch 5 Lite
ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.
-
Őszi WTCR-es AC bajnokság az Elantra/Cupra duóval okt.3-án rajtol!
lo Az idei őszi Assetto Corsa bajnokságunkban, a jelenkori túrautós bajnokság krémjét, a WTCR-es autókat keltjük életre....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Már eldicsekedett vele, hogy levizsgázott.
Min/maxhoz és átlaghoz felesleges azért rendezni, főleg ha nem három elem van, hanem 3 millió, nagyobb az időbonyolultsága, mint egy sima iterációnak. Meg hát ezen a szinten foreachcsel bombázni..
Thank you to god for making me an atheist
-
-
Lortech
addikt
Tényleg nem a kötözködés, hanem a diskura miatt még megjegyzések:
A sort egy elég böszme nagy metódus, a háttérben olyan mennyiségű többletkóddal, hogy 3 elemnél meg ezért totál értelmetlen használni, főleg ha nem is rendezésre van szükség. Mire eljut a tömb rendezéséig, addigra elemi eszközökkel, kb. 5 sornyi kóddal már ki is irattam a megoldást.
A foreach meg rendkívül jó dolog, de a konkrét esetben kétségeim vannak, hogy egyáltalán tudja-e, mi az a tömb, gyűjtemény stb. Valamiért 3 elemről szólt a feladat.
Valamint úgy gondolom, hogy foreach használatának nincs sok értelme anélkül, hogy pontosan ismeri a működését, és egy sima int tömb bejárásánál a konkrét esetben nem is lényeges az előnye a forhoz képest (kódmennyiség, hatékonyság, átláthatóság).
DE: eredetileg nem ezért mondtam, hogy túlzás a for, hanem mert kényelmes ugyan a használata, de nem egyszerűbb, több tudást feltételez, nem véletlenül tanítják később, és erős a gyanúm, hogy fogalma sincs róla.Thank you to god for making me an atheist
-
r0by
addikt
Igazság szerint egy ilyet szeretnék létrehozni (egy példán keresztül):
Van felül a menüsorom, Fájl, Szerkesztés... Beállítás.
A Beállításon belül mondjuk legyen Input és Output.
Az Inputnál csak 1-2 combobox lenne, így azt csak egy panelra tenném.
Az Outputnál már lényegesen több beviteli adat lenne, ráadásul több csoportra tagolhatóan, itt jól jön a tab.
És ami a kérdésem lett volna itt jön be. Ha a beállítás menüpontban az Inputot választom, akkor megjelenítem a panelom. Ha az Outputra, akkor pedig a tabot (de ugye a többi konténert nem akarjuk látni).
Na de ezt hogyan kell? Erre irányult a kérdésem, hogy most statikusan tároljam el az összes előforduló tab, panel, stb objektumok neveit és ha csak mondjuk az adott panelt akarom látni, akkor az összes többi Visible tulajdonsgát állítsam false-ra és csak az adottat true-ra? És ezt minden egyes klikkelésnél a menüsoron el kell játszanom? (Tehát írjak erre egy saját metódust?)
Vagy létezik már esetleg alapban erre orvosság? -
ArchElf
addikt
Egy példa a lentire(kicsit meg lett vágva). Az példa egy dinamikusan betölthető adatszolgáltató interfésze + betöltő osztálya. Természetesen az adatszolgáltatókat külön meg kell(ett) írni hozzá
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Reflection;
using System.Text;
namespace MonitorUser.Connector
{
public static class ConnectorLoader
{
/// <summary>
/// Collection of all loaded IConnector objects
/// </summary>
public static List<IConnector> Connectors = new List<IConnector>();
/// <summary>
/// Initialize a new IConnector instance and start it
/// </summary>
/// <param name="location">IConnector dll location</param>
/// <param name="name">IConnector full class name</param>
/// <param name="connectionString">Connection string for starting the connector</param>
/// <param name="initData">Additional initialization data</param>
/// <returns>Initialized and started IConnector instance</returns>
public static IConnector Load(string location, string name, string connectionString, ConnectorInitData initData)
{
try
{
IConnector ic = null;
Assembly asm = Assembly.LoadFrom(location);
Type tp = asm.GetType(name);
object p = Activator.CreateInstance(tp);
ic = (IConnector)p;
ic.Connect(connectionString, initData);
Connectors.Add(ic);
return ic;
}
catch
{
throw;
}
}
}
public interface IConnector
{
event EventHandler NewItem;
bool Connect(string connectionString, ConnectorInitData initData);
bool Disconnect();
bool Check();
bool Check(params string[] indexer);
ConnectorData GetNextItem();
bool SetItem(ConnectorData item);
bool SetItem(string referrer);
}
public struct ConnectorInitData
{
public long Position;
public DateTime StartTime;
public string QueryString;
public ConnectorInitData(long Position, DateTime StartTime, string QueryString)
{
this.Position = Position;
this.StartTime = StartTime;
this.QueryString = QueryString;
}
}
public struct ConnectorData
{
public long Identifier;
public List<string> Headers;
public List<Type> Types;
public List<object> Values;
public ConnectorData(long id, List<string> headers, List<Type> types, List<object> values)
{
this.Identifier = id;
this.Headers = headers;
this.Types = types;
this.Values = values;
}
}
}[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
yash
senior tag
Sajnos nem értem még mindig, akkora homály, hogy szinte már fekete lyuk REfelction-nál még nem is járok, ez szintén fekete lyuk. Ez a példa meg túl bonyolult számomra, mivel nem értek belőle semmit...
nem lehetne egy olyan kérésem, hogy irsz vmi egyszerü kis magyar nyelvű kódrészletet ALMA, KORTE, GYUMOLCSFA tipusu nevekkel? hatha ugy megertem. esetleg, ha ugy gondolod, hogy metakód-dal jobban elmagyarázható, azt is megköszönném!
-
yash
senior tag
Nah, ez már jobban tetszik Ebből meg fogom érteni asszem.. egy kérdés: miért kellenek a DLL-ek??? Úgy értem, ez a feladat tökre hasonlit a virtual-override tipusu metódusokra... alig látok különbséget az, és az interfész tipusú használatok között... mi a különbség amit nem veszek észre?? Ez miért jobb?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Gregorius
őstag
A dolog ennél sajnos súlyosabb. WPF-ben nincs olyan, hogy DataGridView, de még a szimpla DataGrid is csak készül (Silverlightban már van). Az adatkötés is teljesen máshogy működik.
Yash:
Én a helyedben inkább a LINQ-kel barátkoznék, mert habár a mögöttes tartalom sokkal bonyolultabb, az alapozás és az egyszerű feladatok jóval könnyebbek, mint a DataSeteknél. -
aktív tag
remek program nem fogsz benne csalódni!
a gyengébb közepes gépeket úgy megeszi hogy öröm nézni az egyetemen kockázatos vállalkozás pl egy helpet lehívni mert könnyen vége szakadhat a fejlesztések
de azért karaj cucc.Bár van másik topic is erre de azért megkérdem itt mert ide is tartozik félig:
Van egy vkinek ilyen MS-es MCP vizsgája?
70-536,70-526 vagy talán 70-505 érdekelne.Youth hides the key to salvation
-
ArchElf
addikt
Amúgy a leggyorsabb egy előre leszámolt int 32 prím-sorral lenne (de mondjuk még egy int16 prímsor is tudna gyorsítani a dolgon).
Computed values rulzAE
:mod: marhára unatkozhatsz
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
Szupergyors lett... Egészben becsatolni sajna nem tudom (képfájlként esélyem sincs).
Ha érdekel átküldöm esteAE
:mod: túl nagy lett, egy postba nem fér el
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
Kicsit karcsúsítottam, így belefért egy hozzászólásba. Sajnos így kimaradt egy csomó státusz jelentés - Console.WriteLine("Éppen ezt, vagy csinálom"); - a legenerálás alatt, így csak az üres képernyőt látja az ember egy jó ideig.
Az első futásnál legenerálja az 512MB-os fájlt - ez kb 10 perc egy 2GHz-es gépen -, utána már gyorsan - kb 8-10 mp alatt - indul.
Kicsit dagályos néhol még a kód, nem nagyon törődtem a rövidséggel.AE
[ Szerkesztve ]
-
yash
senior tag
Koszonjuk szepen a megfejtest, eddig te vagy az elso Igazabol, egy kommentekkel mespekelt verzionak is tudnank orulni, ha van szabadidod! Ha van vmi publikus ftp szervered vagy http, ahonnan le tudnank tolteni a magyarazatokkal ellatott forraskodot, annak nagyon tudnek orulni! Eleg nehez megerteni ezt a hash logikas kodot. Esetleg a felhasznalt forrastanulmanyokat is csatolhatnad!
mod: az 1 perc az lehet kicsit lassu lesz statisztikai alapon. Egy 9 szamjegyu szamrol az en verziom ha jol emlekszem 5-6 masodperc alatt mondja meg, hogy prim-e. INT64_MAX-szal meg nem probaltam, lehet mindjart adok neki egy kort...
mod2: most keszul a prime.bin-em nemsokara meglatom mit tud a te verziod. azert az a 530 MB RAM megeves nem semmi forditaskor Ebbol is latszik, milyen piti feladahtoz milyen sok otlet lehetseges, es korantsem biztos, hogy meg van hozza minden gepen a szukseges eroforras!
[ Szerkesztve ]
-
yash
senior tag
RAR 30%-osra becsli (most alltam csak neki) a bin fajl tomoriteset. Nem tudom, lehet jol jarnal egy tomoritesi algoritmus beiktatasaval, akkor az 512 MB-s fajjlt gyorsabban huzza be a lemezrol, es ha on-the-fly elegy gyorsan ki lehet bontani, hamarabb indulhatna talan a program. Persze ez reszletkerdes, csak erdekessegkeppen megemlitem! Neha ez is tud gyorsitani jelentosen a dolgokon! (PDA szinkronizacional teszteltem egyszer, hogy egy 100 megas compact SQL adatbazis 12 oras rekordonkenti attoltese helyett a teljes adatbazis egy fajlkent valo, tomoritett atvitele 5 perc szoval azert van kulonbseg sok esetben! van egy ingyenes nagyon egyszeru kis (home hasznalatra ingyenes) ZIP framework, purely written in C#: ComponentAce ZipForge.NET. Par sor az extra kod, esetleg probald felhasznalni!
-
ArchElf
addikt
folyt.
prímszámítás kommentezve:private static bool isPrimeWithCountNew(Int64 szam)
{
Console.WriteLine("Osztoi:");
// Lista az osztók tárolására
List<long> osztok = new List<long>();
int result_x;
// Ha nem nyilvántartott prímszám akkor elkezdjük keresni
if ((result_x=GetPBit(szam)) != 1)
{
// keresési érték = kezdőérték
// elsőször egyenlő a számmal
long bc = szam;
// prím keresés első lépésének inicializálása
Int64 ix = 2;
// Addig iterálunk, míg minden gyököt meg nem találunk,
// vagy a sor végére nem érünk
while (true)
{
// amennyiben a keresési érték prímszám eltároljuk és kilépünk a ciklusból
// ez nem lehet az eredetileg keresett szám,
// mert akkor az előző feltételnél nem jutottunk volna be ide
if (GetPBit(bc) == 1)
{
osztok.Add(bc);
break;
}
// a négyzetgyökének veszzük a keresési kezdőértéknek
// kezdeti eseben az első iteráció a kezdeti szám négyzetéig keres
// ha eddig nincs találat a szám prímszám és > UInt32
long sq = (long)Math.Floor(Math.Sqrt(bc));
// ha a keresési kezdőérték prím és a négyzete kiadja a
// a keresett keresési kezdőértéket
// kétszer berakjuk a listába és kilépünk a ciklusból
if ((sq * sq == bc) && (GetPBit(sq) == 1))
{
osztok.Add(sq);
osztok.Add(sq);
break;
}
// osztási sort elkezdjük, addig megyünk,
// amíg a négyzetgyököt el nem érjük
bool mul = false;
while (ix <= sq)
{
int result;
// amennyiben az ix (keresési lépés) prímszám,
// megpróbálunk osztani vele
if ((result = GetPBit(ix)) == 1)
{
// ha sikerül az osztás maradék nélkül,
// a keresési kezdőértéket elosztjuk a
// keresési lépéssel és újrakezdjük külső ciklust
// a találta osztót a listához adjuk
// megjelöljük, hogy volt sikeres osztás
if (bc % ix == 0)
{
bc /= ix;
mul = true;
osztok.Add(ix);
break;
}
}
// amennyiben az keresőszámhoz tartozó tartományban (8 szám - 1 byte)
// nincs prím, úgy előre lépünk 8-at
if (result == -1)
ix = (((ix >> 3) + 1) << 3);
// minden más esetben növeljük a keresőszámot 1-el
else
ix++;
}
// ha nem találtunk osztót
if (!mul)
{
// ha a keresőszám != a keresett számmal,
// akkor a keresőszám > UInt32 és prím
// hozzáadjuk a listához
if (bc != szam)
osztok.Add(bc);
// kilépünk a külső ciklusból
break;
}
}
}
if (osztok.Count == 0)
{
Console.WriteLine("nincsenek");
return true;
}
else
{
Console.WriteLine("{0} prímtényezőre osztható, melyek a következők:", osztok.Count);
foreach (long l in osztok)
Console.Write("{0} ", l);
Console.WriteLine();
return false;
}
}
}Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
Ehh
Megoldottam az egészet, gyorsabban 512 MB memória nélkül is...
Egyszerű matek. Úgy tűnik a sok memória és a sok számítás meg feltétel lasabbá teszi az egészet, mint az egyszerű számítgatás.private static bool isPrimeWithCountNewSingular(Int64 szam)
{
Console.WriteLine("Osztoi:");
// Lista az osztók tárolására
List<long> osztok = new List<long>();
long bc = szam;
Int64 ix = 2;
bool search = true;
while (search)
{
long lr;
long sq = (long)Math.Floor(Math.Sqrt(bc));
if ((lr = GetPrimes(szam, ref bc, ref ix, ref search, sq)) != 0)
osztok.Add(lr);
}
if (osztok.Count == 0)
{
Console.WriteLine("nincsenek");
return true;
}
else
{
Console.WriteLine("{0} prímtényezőre osztható, melyek a következők:", osztok.Count);
foreach (long l in osztok)
Console.Write("{0} ", l);
Console.WriteLine();
return false;
}
}
private static long GetPrimes(long szam, ref long bc, ref Int64 ix, ref bool search, long sq)
{
long oszto = 0;
bool mul = false;
while (ix <= sq)
{
if (bc % ix == 0)
{
bc /= ix;
mul = true;
oszto = ix;
break;
}
ix++;
}
if (!mul)
{
if (bc != szam)
oszto = bc;
search = false;
}
return oszto;
}FCK... mást nem akarok mondani.
AE
-
ArchElf
addikt
Találtam egy példát, ahol gyorsabb az előre leszámolt
Primszamvizsgalat. Kerem a vizsgalando szamot: 998877665544332111
Primszamitas (új) folyamatban...
Osztoi:
nincsenek
Primszam.
Számítás időtartama: 27917 ms
Primszamitas (math) folyamatban...
Osztoi:
nincsenek
Primszam.
Számítás időtartama: 71188 ms
A kilepeshez nyomjon le egy billentyut!AE
-
sghc_toma
senior tag
mármint úgy érted, hogy CPU-ra nem érdemes párhuzamosítani..
holnap vizsgázom analból, úgyhogy csak gyorsan átgányoltam a DirectX10-es MD5 törőmet, hogy 32 bites int-ről döntse el, hogy prím-e.. bármilyen 32 bites egészre enter nyomása után rögtön megkapom az eredményt.. persze ez itt most off, mert gondolom a versenyben CPU-ra kell optimalizálni a feladatotin asm we trust
-
ArchElf
addikt
Szövegbevitel TextBox-ból. Szöveg konvertálása számmá pl int.Parse(), Convert.ToInt32() függvényekkel.
Doboz keret+kitöltés:Rectangle r = new Rectangle(10, 10, 100, 100);
Color c1 = Color.Red;
Color c2 = Color.Orange;
g.DrawRectangle(new Pen(new SolidBrush(c1)), r);
g.FillRectangle(new SolidBrush(c2), r);AE
[ Szerkesztve ]
-
SimS
senior tag
Üdv, gyorsan jött a válasz, kár h nem voltam gépnél.
Igen, van ilyenem fenn, alapból rakja a VS2008, viszont a használata nem tiszta, hogyan rakom ezt össze egy WindowsFormApplication-el? Ha értesz hozzá, jöhet privátban is akár egy kis példaprogi pl. Miket kell tennem, hogy megnyitáskor egy adott komponensbe (akár egy form) történjen a dokumentum megnyitása (mint pl richtextbox.LoadFile()) illetve hogy a megnyitottat tudjam kóddal szerkeszteni?
Lassan már azt kérem írd meg helyettem neem, csak elindulni nehézkes, megvannak a feldolgozó algoritmusaim, csak a mozgás és a dokumentumkezelés nem tiszta
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Rodrighez
csendes tag
Üdv!
Bocs, hogy témát váltok, de van egy kis gondom a V C#-pal.
C# programom fölött szeretnék saját kurzort megjeleníteni. Addig eljutottam, hogy megjelenik a kurzor amit csináltam, de minden színt feketének jelenít meg (fehéret még nem próbáltam). Az átlátszóság működik.
Másik lehetőség, hogy nem .cur fájlt, hanem .bmp-t teszek bele. Ekkor működnek a színek, de ugye abban meg átlátszó nincs.
Mi lehet a gond és hogyan küszöbölhetném ki?
-
Rodrighez
csendes tag
A .bmp-t azt Paint-tel a .cur fájlt azt vagy 5 különböző programmal, de vagy "Sérült fájl" hibát írt, vagy, mint írtam fekete színű volt minden szín.
Így jelenítem meg a .cur-t:
{
Cursor sajat = new Cursor(@"C:\...\kurzorom.cur");
this.Cursor = sajat;
}A .bmp-t nem írom le, mert bár az sikerült, de abban nem lehet átlátszó színt csinálni, négyszög alakú kurzor meg nem kell.
A monitorom 32 bites Vagy mi érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
sutszi
veterán
Üdv!
Ez tetszik. Erőlködtem a Show()-al rendesen, mert sejtettem, hogy azzal lesz jó. Csak makacsul erőltettem hozzá a Close()-t. Az ugye meg fabatka...zár mindent.Valami nincs rendben nálam. A LoginScreen Form-nak nincs Visible tulajdonsága. Vagy valamit nagyon félreértettem?!
Azért oldottam meg így, mert a LoginScreen indulásakor ellenőrzi, hogy a szükséges fájlok megvannak e. Ha nincsenek akkor már be sem tölti a ComboBox-ba a névlistát. (Név szerinti azonosítás szükséges, de nincs jelszókérés mert arra viszont már nincs szükség.)
Szóval ha minden oké és "Belép" akkor egyrészt megnyílik a MainScreen másrészt egy delegate-el "átdobom" neki, hogy ki lépett be mert az indulással együtt személyhez kötött info-t kell számolnia fájlból a MainScreen-nek.Ettől függetlenül átgondolom az általad javasolt működést.
Üdv:
sutszi[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
sutszi
veterán
Hát eddig tudtam követni a fonalat...
Sajnos ennyire még nem vagyok benne a témában...Ezért próbálok ilyen egyszerű és logikátlan megoldásokat használni.
Mindenesetre köszönöm a segítséget, utánanézek a témának.üdv
sutszi[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
acélkemény
csendes tag
Éppen konzolos programmal próbálkozom, csak gondoltam, elobb tesztelem az alapokat és megcsinálom Management Studio alól (az nem VS hanem az SQL Server alapcsomagban van benne). A kérdésem nem az volt, hogy hogyan olvasom be a fájlt, bár ez késobb még jól johet. A kérdésem az, hogy "mibe" toltsem. Magyarul a DataType-t nem tudom, minek érdemes választani ilyen esetben.
- egy paraméterezett SQL-el a byte[] tömb feltöltése az adatbázisba
ezt kifejtenéd? van otletem, hogy mire gondolsz, de nem vagyok benne biztos, hogy arra gondolok, amire te szeretnéd!
[ Szerkesztve ]
-
acélkemény
csendes tag
-
Immy
őstag
válasz ArchElf #1041 üzenetére
<a class="build" href="dorf1.php?a=4&c=70c">
Ebből akarom kiszedni a linket. (href utáni részt).
A Te általad berakott programkódod üres stringet szed ki semmit. Próbálgattam módosítani, de max annyit tudtam elérni, hogy "gyűjtemény" szöveget irattam ki.Más:
Hogyan lehet késleltetést berakni 2 webbrowser navigate közé?
thread.sleep-el akartam, de az nem működött jól (szerintem a webbrowser más szálon fut).Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
bpx
őstag
válasz ArchElf #1060 üzenetére
a működés logikája az helyes, template nélkül működik rendesen
ez inkább szintaktikai kérdés
amit nem értek, hogy a ChannelListenernél a TChannel-re meg van adva hogy az egy class, IChannel, akkor ha paraméterként átadom a példányt, akkor miért kapok olyan hibaüzenetet, hogy a TChannelt nem tudja IChannelre konvertálni -
ArchElf
addikt
válasz ArchElf #1087 üzenetére
Úgy nézem ennél kicsit bonyolultabb lesz... Valószínűleg szét kell választani a módosítókat a key-code-tól. Egyszerűbb is lenne rögtön az exportált user32 függvényeket használni, nem ezt a GlobalHotKey osztály.
AE
-
rvn_10
senior tag
-
Bumbi0
csendes tag
válasz ArchElf #1097 üzenetére
Nem értem, hogy mi szükség van konstruktorra.
Ilyesmire gondoltál? Mert így ilyen hibaüzenete kapok:
Error 1 A local variable named 'ghk' is already defined in this scopeprivate void textBB_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
{
char chrHotkey;
string strHotkey;strHotkey = e.KeyData.ToString();
chrHotkey = strHotkey[0];switch (chrHotkey)
{
case 'A':
GlobalHotKey ghk = new GlobalHotKey(Win32.KeyCodes.VK_A, false, false, false, false);
ghk.Hotkey += new VoidEventHandler(Hotkey);
break;case 'B':
GlobalHotKey ghk = new GlobalHotKey(Win32.KeyCodes.VK_B, false, false, false, false);
ghk.Hotkey += new VoidEventHandler(Hotkey);
break;default:
break;
}}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Acer Aspire A715-71G új akkuval - i5-7300HQ, 16GB, 1050Ti 4GB, 256GB SSD
- iPhone 16 Pro 128 GB / 256 GB GB / 1év Apple garancia
- Microsoft Surface Laptop Go: i5-1035G1/8GB RAM/256GB SS/12"4 Touch/WIN10 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó AMD AM4 platform - Ryzen 9 3900X + MSI B450 + 32GB RAM + CPU hűtő - Egyben!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen