- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Szerintem te kevered a torpedót az aknakeresővel...
Az aknakeresőben kell kiírni, ha van mellette akna, a torpedóban azt kell kijelezni, ha eltaláltál valamit: Mondjuk van egy 10x10-es táblád, ami alapból kék (10x10 gomb, legegyszerűbben), és ha jóra kattintasz (ami mögött van hajó), akkor bepirosodik (eltaláltad), ha pedig nem, akkor beszürkül...AE
-
ArchElf
addikt
Anélkül, hogy megnézném, mit csináltál eddig az alábbiakat jó volna tudni:
Fejlesztői környezet (bár tudom, hogy a projektből is rá tudnék jönni - meg is néztem VS2010, amit még lusta voltam itthon felrakni...)
Megcélzott Framework (.Net 2.0, 3.5, 4.0?)
Hogy képzeled el a probléma megoldását (szavakban/képekben).Szóval "csak úgy" nagyon nehéz nekiállni bármit is csinálni. Ha nincs egy terv a fejedben (vagy papíron), akkor nagy valószínűséggel csak egy kusza romhalmaz lesz a vége. Szóval szeretném(-nénk) tudni, hogy mit gondolsz a problémáról és hogy hogyan kezdenél hozzá (elméletben) a leküzdéséhez. Ha ez megvan, már könnyen tudunk segíteni a programozási nehézségek megoldásában.
AE
-
Lortech
addikt
Hali, ide válaszolnék: szerintem érdemes lenne megosztanod az eddigi megoldásod a fórumlakókkal, és hogy hol akadtál el, így bárki hozzá tudna szólni, aki ért hozzá és épp van ideje, a kezdők pedig láthatják a kialakult eszmecserét és tanulhatnának belőle, ami végülis a célja volna a fórumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Videós, mozgóképes topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Proxmox VE
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest