- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
ArchElf #1664 üzenetére
A probléma megoldását, meg úgy képzeltem el, hogy ugye van ez az eddig kész kockák amik kattintásra reagálnak, egyenlőre csak nullákat tartalmaz. Azt szeretném elérni, hogy az egyes (véletlenszerűen) kikevert kockák közül valamelyikbe ilyen logóféleségek lennének hajóképpen, amiket ha eltalálok eltünik.
A másik gondom az az, hogy torpedószerűen, azt hogyan tudom megadni, mint a tipikus torpedós játékokba, hogy akörül számok vannak ahol van torpedó, és ahol meg nincs ott nullákat adjon ki cellaértéknek, ha rákattintok egy kockára.
Én valahogy így "lebutítva" képzeltem el, de sztem ez is jó lehet. Ötletek, tippek?
Bár lehet a második rész felesleges is, cska egyenlőre jeleket kreáljon, amiket véletlenszerűen keverjen meg, és nyomásra megjelenjennek (a hajók)
-
adam_
senior tag
válasz
Lortech #1662 üzenetére
Rendben van, feltöltöttem zippelve a projektemet, eddig ennyit sikerült kihozni a torpedós játék elképzelésemből, és most fogalmam sincs, hogyan tovább, vagy hogy egyáltalán jó-e ez a metódus amit elkezdtem. Tehát íme:[link]
Köszönöm előre is az eszmecserét! Remélem hasznos lesz számomra!
Még annyit hozzáfűznék, hogy nagyon "zöldfülű" vagyok C# programozásban, így hát kérlek, úgy is magyarázzátok el, hogy mit kéne tennem, hogy ebből kialakuljon egy torpedós játék. -
adam_
senior tag
Készíts torpedó játékot! A gép rejtsen el néhány véletlenszerűen elhelyezett hajót, majd számolja a játékos lövéseit / találatait!
Ezt a feladatot kaptam, ezt kell megírnom C#-ban, már el is kezdtem, de elakadtam egy fázinál, valaki hozzértő tudna segíteni, szívesen elküldöm neki az eddigi projektem is, hogy hogy áll.
Nagyon fontos lenne. Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest