- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
initio
csendes tag
csak a szerveren kell felülírnom a fájlokat a frissítéshez. nem bonyolult. csak megírni az updatert, az bonyolult. abban szeretném kérni a segítséget.
az alapokat megcsináltam, csak nem tudok egy tételnél többet működésre bírni.
nem tudom hogy miért. ebben kérném szépen a segítséget. -
petyus_
senior tag
Tavaly voltam a Grape-nél interjún, előtte lett meg ez a vizsgám (70-483), ott örültek neki, meg mondták, hogy évente 1-2-re ők is elküldenének. Nekik azért kellett, mert Microsoft Certified Partnerek (vagy valami ilyesmi a neve), és ehhez kell hogy legyen a cégnél x fejlesztő, akinek vannak ilyen certjei. Illetve a mostani munkahelyemen is mondták egyszer, hogy mindenki írja be milyen certjei vannak, mert az egyik ügyfélo csak akkor jön, ha van x darab.
-
-
Tomaaasz
aktív tag
Volt alkalmam pár állami cuccal dolgozni, a legutolsó asszem az EESZT volt.
Hihetetlenül fos egy banda, volt olyan hogy éles indulás előtt két nappal szóltunk egy elég komoly bugról.
A very secure rendszerből a tomcat-es exception jött vissza SOAP-on, teljes strack trace-el, estébé, estébé.
Gondolom Idomsoft csinálja ezt is, nem? Nekik volt pár "sikeres" projektjük. -
bandi0000
nagyúr
igazság szerint ezt mutatták meg, és mivel el úsztam a többi teendőimmel, így gyorsan ezt akartam össze dobni...
igen a hibát én is olvastam, laposon valami bekeverhetett, mostanába jó pár sql szervert meg adatbázist kezelő cuccot dobtam fel, másik gépen le ment szépen
bár már a kolléga mást kezdett el csinálni, amiről meg fogalmam sincs, de ha jól vettem ki a szavából akkor code first
de amúgy ennél a modell firstnél létezik hogy sokkal több táblát hozna létre? bár ahogy látom ilyen kapcsoló táblákat csinált, csak fura azért
-
Lacc
aktív tag
Bocsi, ezt a reszt kifejtened bovebben:
"A Changed-et azért ignoráltam, mert a Dto-ban nincs benne, de még van ezen kívül benne, érdemes megmondani, hogy ezekkel ne is akarjon foglalkozni." Ez most egy ilyen nap nalam, hogy lassan fogom fel a dolgomat. (Rosszul aludtam, kave sem segit - ez ma nem az en napom)configuration.AssertConfigurationIsValid();
- ezt probaltam, es amikor lattam, hogy sok hibat dobott, nem is az en modositasomra, vissza paszoltam a labdat a tobbieknek.
Ez a letoljuk nekem az osses problemat, mert a View-on jelentkezik a dolog amit en csinaltam, kozben ok adnak szar inputot-ot valahogy tegnap betelt nalam a pohar...Ezt visszont holnap kiprobalom:
configuration.CompileMappings();
nem nagyon lattam google eredmenyekben.Majd csinalok kesobb magamnak sample-t is megnezem ott hogyan operal ez az egesz.
-
kw3v865
senior tag
@ BTminishop
A cégnél C#-ban fejlesztenek, a program 90%-a már meg van írva, évek óta ezt használják, most már térinformatikai funkciókat is akarnak.
@amargo
A Cefsharpot találtam, ez egész jónak tűnik, egyelőre nem látom semmi akadályát a használatának. Egyelőre csak a megjelenítés a lényeg: alaptérkép, rajta vektoros rétegek, ki-be kapcsolgatása, illetve valós időben GPS-pozíció megjelenítése. Erre az általam korábban már használt OpenLayers többnyire alkalmas is.A DevExpress-t nem néztem még korábban, de köszi a tippet, elsőre a doksija alapján jónak tűnik. Nem baj, ha fizetős, míg nem túl drága.
-
Keem1
veterán
Maga az alkalmazás. Most a Load-ban vannak ezek a cuccok, de míg nem ért véget, a form meg se jelenik. Tudom, nem sok idő, nem másodpercekről van szó, de akkor is szeretném, ha előbb bejönne a form (userünk tudja, hogy él a program), majd a db dolgok, és végül hozzá lehet látni a munkához.
Sima WinForms applikáció. -
Keem1
veterán
-
Lacc
aktív tag
Igen, ezt tudom, de a release módban futattás úgy tűnik nem egyenlő a web.release.config használatával, ott volt beállítva.
Aztán inkább telepítettem a dev gépemre local IIS Express-t oda Publish-oltam nagy nehezen, is úgy jó volt.
Holnap majd a szerveren csekkolom, nekem a cég nem ad permission-t ezeknek a kalibrálásáraVan egy olyan érzésen valahol ott eszkálodik el a dolog. De modósítgattam a web.config-ot úgy, hogy local IIS-en jó volt, anélkül hogy az IIS-t buherálnám.
-
togvau
senior tag
Hogy tudja? Én csak olyat várok, amit az eclipse tudott 10 éve, ahol nyomok egy ctrl-space-t és felkínálja a lehetőségeket. Itt hol válasszam ki? Fel sem kínál semmit. Usingot magától csak a projekt létrehozásakor szúr be. Utána soha nem láttam ilyet.
Mutatok majd példát ha újra találkozok a semmitmondó hibaüzenettel, de annyit csinál, hogy aláhúzza a metódus hívását, és kb annyit ír, hogy VALAMELYIK paraméter nem megfelelő... de hogy miért, és melyik az már nem.
1 third party dolog van a projektben, a sharpziplib. Ennyi. Minden más alap, default, szűz.
SQL szervert nem raktam fel, a VSE telepítője pakolt fel egy rakás fölösleget, de nem merem eltávolítani ismerve a microsoft cuccokat, hiszen akkor error hegyek várhatóak.
Most pl az a nagy gond, hogy jön egy exception, mert szegény C#/.net nem képes egy szerveren lévő http-n elérhető ANSI kódolású text file-t hibátlanul beolvasni, és olyan karaktert olvas egy sortöréssel együtt, ami nincs ott, de sajnos a forrását nem tudom megtalálni, mert a java/eclipse-el ellentétben a lekezeletlen exceptionoknál nem dob egy stacktrace-t minden szükséges infoval, hanem csak ennyit: "A first chance exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.dll"... jaaaaa bocs, nem olvassa azt, csak a hibaüzenetek és debugoláshoz hozzáadott a writelineok ÖSSZEKEVEREDNEK az outputon... tehát egy writeline első karaktere és második karaktere közé beékelődik egy exception hibazüzenet, amit ha nem látnék, nem hinnék el, de látom, több helyen is...
-
togvau
senior tag
érdekes, ctrl-space-re nem tudja megfelelő usingot beszúrni, nem tud normális hibaüzenetet sem megjeleníteni ha valamelyik paraméter rossz... csak pont annyit, hogy valamelyik paraméter rossz, szóval olyanok vannak elrejtve, amit az eclipse 2006-ban már rég tudott... Na meg néha újra kell indítani, mert beragad minden, semmit se csinál kiegészítésre, és a javított hibák aláhúzása is megmarad amíg újra nem indítom.
Újabbat meg nem merek tenni, mert van projekt ami még a 2013-ra van konfigolva, na meg a kéretlen dolgok amiket magával hoz (SQL szerverének a szerverének a szerverének a telepítőjének keretrendszerének a szervere), lehet lefoglalnák az SSD-n a 20 giga szabad helyet.Szóval az írt kód a generált MainWindow.xaml.cs-be került.
-
vlevi
nagyúr
string az tényleg elég dúúúrva lehet, de ha beírod, hogy
var szam=0; (int32 lesz)
var szam=0.0; (ez double)
De ha simán el tudom képzelni, hogy van két overloaded metódus, az egyik int-t ad vissza, a másik stringet, és ha nem figyelsz a paraméterezésnél, akkor a var walami=metodus(); a rosszabbikat fogja neked választani.
De elég az is, ha double helyett int adattípust definiál a var k=0; és nem érted, miért számol baromságot. -
szoke12
őstag
WPF-ben
Azt a problémát a 0 értékkel inkább átugrottam. Most nagyobb gondban vagyok azzal, hogy egy adatbázisból ugye az egyes oszlopokból szűrnék ki adatokatI(Enumerable). De a combobox-ba az összes elemét betölti, nem csak egyet-egyet. Hogy tudom törölni a duplikációt?
Próbáltam csinálni egy rendezett distinct-elt listát, és azt visszatölteni bele, de az meg hibát dobott, és szépen leállt a progi.
Szóval most itt vagyok elakadva...pvt.peter: Köszi, végül arra jutottam, hogy csak egy-egy comboboxot teszek a lekérdezésekhez, így nem kell 0 érték.
-
-
ubid
senior tag
Én se érttem, hogy miért kéne ugyan hívásonként authentikálni... de ezt kérték...
De szerintem mindegy is mert amúgy sem lehet ezzel a módszerrel.
Próbáltam PerCall-t beállítani. de akkor sem validál csak egyszer...Jó kis (Sz...***r) Service locator lett a dologból... mármint a DI-os részből. Fck. de ez van
Probléma megoldva. -
martonx
veterán
-
ubid
senior tag
szerinted félreértettük egymást.
Persze, hogy ismerem.
Megvan hogy ott kell bekötni a validátort. viszont:public class CustomUserNameValidator : UserNamePasswordValidator
{
private ...... UserHandlerFacade _userHander;
public void CustomUserNameValidator(UserHandlerFacade facade)
{
...
}
public override void Validate(string userName, string password)
{
return _userHander.ValidateUser(userName,password);
}na, szóval hogy ilyet nem lehet... DI-al akartam ugye feloldani azt a facade-et. És azt dobja így, hogy nem jóóó mert nincs paraméter nélküli konstruktora...
az meg elééggé csúnya lenned hogy valami olyasmit írok ott hogy : container.Resolve<>(stbstb);
web.config pedig :
<serviceCredentials>
<userNameAuthentication userNamePasswordValidationMode="Custom" customUserNamePasswordValidatorType="Microsoft.ServiceModel.Samples.CalculatorService.CustomUserNameValidator, service" />
</serviceCredentials>a kérdés az volt ugye általánosan...
Hogy ezt szokták e használni... Nincs e valami más.
Valamint hogy rá lehet e venni, hogy minden egyes operationcontract hívásnál lefusson ez a validáció. -
-
martonx
veterán
"aztán valami olyat kapsz, amitől eldobod az agyad, de azt már megfejettük, hogy azét mondanak mindenre igent, mert nemet mondani tiszteletlenség.."
Sokat dolgozok orosz/ukrán/fehér orosz (innen nézve egykutya - és valóban mennyire igaz) fejlesztőkkel is közösen. Na, ők is elég furák. Ők azok, akiknek kiadod a parancsot, és mint egy vadászkopó gondolkodás nélkül végrehajtják. Komolyan, ha azt mondod, hogy menjünk jobbra, tök mindegy, hogy négy falat kell puszta kézzel lerombolni, ők akkor is jobbra mennek, és nem mondják azt, hogy de mi lenne, ha kettőt megkerülnénk, egyet meg kihagynánk mert tök felesleges, és ténylegesen csak egyet kellene áttörnünk.
Mióta személyesen ismerem az orosz mentalitást, meg tudom érteni a németek elkeseredettségét, döbbentét, amikor szembe találták magukat a szovjet néphadsereggel a második világháborúban, és a szovjetek minden józan gondolkodást nélkülözve képesek voltak dacolni mindennel, és elmenni a legvégsőkig.
Annak mindig van egy pikáns bája, amikor az orosz (fehérorosz/ukrán egykutya) fejlesztőkhöz szokott projekt vezető kiadja az ukázt a magyar fejlesztőknek, azok meg küldenek neki egy csomó kérdést, hogy biztos így vagy úgy, vagy nem-e lenne sokkal jobb amúgy? És nem érti, hogy mik ezek a kérdések, mikor ő világosan megmondta, hogy jobbra kell menni, és leszarja, hogy jobbra menni kb. lehetetlen mert puszta kézzel kell 4 beton falat áttörni.
-
vlevi
nagyúr
-
ubid
senior tag
Köszi, kipróbálom.
Egy másik kérdés:
Mostanában bármilyen service-t csinálok a host.open-nél folyamatosan ezt a hiábt dobja (bármilyen portra)
An unhandled exception of type 'System.ServiceModel.AddressAccessDeniedException' occurred in System.ServiceModel.dll
Additional information: HTTP could not register URL http://+:1854/Service/. Your process does not have access rights to this namespace (see
Erre mi a megoldás ? Nem találtam eddig működőt.
-
ubid
senior tag
Jelenleg így van, ahogy amargo kolléga írta. (nyilván a kliens jelenleg c#, azért könnyű a WCF-el szórakozni)
Nyitott vagyok más megoldásokra is, nem feltétlenül ragaszkodom én a WCF-hez, egy biztos SignalR kizárva, mert NEM böngészőbe kell, hogy fusson.
Ha a C++ nem szereti a WCF-et, akkor lesz más, akár WebApi, akár más. erről még döntés nem született.
Szerintem értelmesen leírtam, ennél jobban nem tudom körülírni.
Van egy külső eszközöm, ennek csatlakoznia kell USB-n keresztül egy C++-t futtató beagle boardhoz. A kis beaglenek csak annyi a feladata, hogy az összes adatot tovább küldje egy serverre (folyamatosan, autómatikusan küld, amikor egy esemény elsül, ezt az eseményt pedig az ESZKÖZ süti el ami USB-n kapcsolódik, akár másodperc / 60 szor is ) , amin viszont már c# kód fog futni. A server feldolgozza a megfelelő módszerrel és ennyi.
Adatbázis egyáltalán nincs a dologba.A leglényegesebb dolog az az, hogy marha gyorsnak kell lennie. (a c++-tól a serverig eljuttató résznek)
-
martonx
veterán
Igen, az elején úgy indította ubid, hogy ez kell neki.
Aztán most leírva a végső megvalósítást, abból nekem úgy tűnik, hogy minek ide duplex működés?
És ha mégis, akkor SignalR + web API párossal szvsz egyszerűbben együtt tud működni egy C++ kliens, mint WSDL-ekkel nyűglődni.
Mivel a konkrét problémát még mindig csak több vázlatos hsz-ből ismerjük, én csak találgatok. A linuxos C++ vonal miatt az biztos, hogy kerülném a WCF-et, mint ördög a tömjén füstöt. -
A natúr ContinueWith-tel az a baj, hogy ha nem jól paraméterezi az ember – márpedig egyáltalán nem triviális –, akkor a folytatásként meghívott Task háttérszálon fog futni, és nem jön vissza a hívó (tip. UI) szálra. Ilyen UI piszkálásoknál ez elég kritikus.
Referenciaként, a szükséges paraméter a kontextus:
Task task2= task.ContinueWith(() =>
{
this.TextBlock1.Text = "Complete";
}, TaskScheduler.FromCurrentSynchronizationContext());Ennél kicsit egyszerűbb az async/await kulcsszavakat használni
-
K_Gabor
tag
Köszönöm,ez lesz az.Ezzel már hipp-hopp összeraktam a menüt
Lehet,hogy ez is egy nagyon amatőr kérdés,de azt még meg tudná nekem valaki mondani,hogy pl. Excel szűrőjénél a cella jobb alsó sarkában lévő kis szürke egérklikkre érzékeny ikont milyen technikával lehet odavarázsolni?
Előre is köszönöm!
-
metrion
aktív tag
-
Az a baj ezekkel (meg a korábbi) linkekkel, hogy az egyszerű példácskákból nehezen áll össze az ember fejében a teljes kép...
Főleg amikor némelyik teljesen tévútra viszi, miért kéne ObservableCollection itt például? Ha manuálisan hozza fel az adatot, akkor az eredményt egy az egyben berakhatja egy lista-típusú propertybe, és a listára meghívja a PropertyChangedet. Szerintem felesleges elemenként bizsergetni a listát.
Crytec2010:
Időközben elkészültem a saját megoldásommal. Írtam hozzá egy olyan terjedelmes leírást, hogy ide már nem is merem bedobni, inkább logoutra. Amint felment, beszerkesztem ide a linket, vagy külön hozzászólásba. -
-
Valamiért silverlightosnak gondoltam elsőre, azt meg tudtommal otthagyta a ms. Akkor a második elkélpzelésem stimmel, hogy dizájnhoz felhasználható elsősorban, én is ezzel tervezem majd összedobni az alklamazásom kinézetét, ezért kérdeztem
Létre lehet hozni egy külön oldalt, ahol olyan stílusban lehet listából válogatni, mint pl az ébresztők beállításánál? [VS-ben nem találkoztam benne a toolboxban, a létrehozható új itemeket pedig még nem tudtam sajnos megnézni, este érek haza, pedig nagyon érdekelne, hogy tudom megoldani..]
-
Ha a teljes menetrendet felviszem, akkor 4000 sor körül járnék vele szerintem.
A szerkezet még kérdéses, mert ez attól függ, mire elég az eszköz. De az alapvető időadat ugye, további oszlopokban a viszonylat azonosítása, járat további tulajdonságai ( ahol tudom ugye szelektálni, hogy mennyire részletesen akarom felvinni a valós menetrendet, mert esetleg nem bírja a hardver, vagy túl sok időt vesz igénybe 1-1 lekérdezés) -
Jester01
veterán
"This bit is completely implementation-specific in terms of the C# compiler [...] The somewhat eager initialization of types without static constructors was entirely legitimate according to the C# and CLR specs"
Szóval ez olyan belső implementációs részlet amiről tök fölösleges tudni és pláne fölösleges egy ZH-n megkérdezni
-
"byte[] fileData;
var length = fileData.Length;Vegyük észre, hogy érték adás nélkül akarja használni. nekem már az csoda, hogy a fordító lefordítja.."
Nem fordítja le ha csak ennyi van. Nem a teljes kódot másolta be a kolléga valószínűleg.
rszp:
A var nem nyel el hibákat, főleg ilyet nem.A vart kár erőltetni? Miért?
trisztan94:
Hülye feladat, amiből nem tanultok meg programozni. A tanárod vagy nem dolgozott a szakmában soha vagy csak szívat titeket. -
dabadab
titán
De neked nem muszáj tudnod, hogy ott tényleg ciklus van és - főleg magasszintű nyelveknél és plána főleg kezdőként - az "amit nem látok, az nincs is" stratégia elég praktikus tud lenni
(És akkor még ott van az a lehetőség is, hogy tényleg nem ciklus lesz belőle, hanem valami simd utasítás
)
-
sadams
tag
Lehet én voltam a béna, de ezzel nem tudtam azt megcsinálni, hogy automatikusan a TcpClient - TcpListener között, StreamReader-el és Streamwriter-el küldött adatokat kidobja egy fájlba.
... viszont jó ötletet adott, szóval megírtam egy Forgalom osztályt (ami List<string>-be tárolja az üzeneteket), meghívódik minden egyes StreamReader és StreamWriter ReadLine és Flush-nél az üzenetre.
Köszi szépen.
-
leximester
tag
Mert az elsőn, állítom be a játékidőt(2 vagy 3 perc) illetve néhány apróbb beállítás is lehetséges lesz. Bonyolultabb eltüntetni a gombokat feliratokat, majd betölteni ugyanide maga a játék alkotóit, ugye a 9db gomb stb. Köszönöm, a mintát de én kicsit máshogy szeretném magvalósítani a dolgot, illetve algoritmus szinten megvan az egész. Csak itt akadtam el hogy hogyan is tudnám használni a másik lapon. Nem PrivotControl-t használok, két külön oldalt hoztam létre, amikor elkezdtem nem gondoltam hogy ez ilyen nehézkesen megy. Feltettem az MVVM-t de nem igazán tudom hogy ez hogyan is segít nekem. Szóval erre tudnál mutatni egy step by step leírást hogy az első oldalon lévő tomb[3,3]-t hogyan tudom ,így használni a 2. oldalon: mytextblock.Text= tomb[1,2] ?
-
leximester
tag
Elég kezdő vagyok, így ha tudod kicsit részletesebben is leírhatnád hogy melyik megoldást hogyan kivitelezhető.
Egy szókereső játékot csinálok, van egy racs [3,3] tömböm, ezt a mainpage-n írt kóddal töltöm fel adatokkal(a,b,c stb) és van egy másik oldalam, ahol használni szeretnem a tömbömet, vagyis pl a 2. lapon található, textblock-oknak szeretnék értéket adni( racs tömb értékeit) . Remélem érthetően fejeztem ki magam. Előre is köszönöm a segítséget. -
martonx
veterán
Én magát az alap problémát nem értem. Ha van ntlm, meg kerberos, akkor ez azt jelenti, hogy van Active Directory, nem? Ha pedig az van, akkor .Net vonalon (mondjuk én ASP.NET-ezek, inkább csak erről nyilatkozok) automatikusan megy az autentikálás, miért kell ehhez SSO, meg nagy átalakítás?
-
-
Brianiac
aktív tag
Bemásoltam, az első elírás azért van mert azt nem a fordítóból másoltam, a kódban pedig nem tom miért van elírva, helyesen van egyébként már, de így is azt írja... Kép
Ez már egy másik kód lenne, de ugyanaz a baja, órai gyakorlatok anyaga egyébként, csak most gyakorlok, mert nem sikerült mindig bemennem.
-
martonx
veterán
A LINQtoSQL-nél pont hogy nem ciklusokat, hanem valódi SQL utasítást fed el a LINQ. Legalábbis amíg egy.ToList-et vagy testvéreit oda nem bigyesztesz a végére. A dolog elméletben szépen mutat, mert a tényleges adat lekérésig tudod a háttérben gyurmázni az SQL-t.
Viszont a LINQtoSQL annyira buta a sima SQL-hez képest, hogy inkább a végén írok egy-egy tárolt eljárást minden gridben megjelenítendő táblára, view-ra tábla - mező számú bemeneti kereső paraméterrel.
Csak azt hittem, hogy 2012-ben lehet valami általánosabb megoldást találni. A vicc az, hogy a dinamikus linq kiterjesztéssel, ha a .Contains string-en kívül működne int-re, meg datetime-ra is, akkor lehetett volna.
Így részemről felejtős a LINQtoSQL, maradok a sima SQL-nél. -
martonx
veterán
Stringben van maga a bejövő szűrés szövege. És DateTime-ban van az SQL mező, amit like-osan szeretnék szűrni.
Azt hittem ez egy nagyon egyszerű dolog lesz, de a LINQtoSQL egyre jobban kiábrándít.
És vagy én fogalmazok bénán, vagy ez tényleg ennyire bonyolult? Vagy ennyire szokatlan egy SQL táblát dátumra szűrni? -
j0k3r!
őstag
koszonom szepen a valaszt. igazabol, ha igy nezzuk, akkor csak az altalam keszitett 2 kliens szamara kellene, hogy elerheto legyen. a wcf projectben lesz membership jellegu autentikacio es authorizacio, szoval egy-ket dolgot kiveve, mindenhez kell egy minimalis jogosultsag (minden kereskor elkuldi a kliens a sessionkeyt), de lehet hogy erre is kitalalok meg valamit. nagyon valtoztatni nem akarok/tudok rajta, mert szorit a hatarido (diplomamunka), de elesben ez igy, ebben a formaban nem is lesz hasznalva.
-
amargo
addikt
|| -> &&
j0k3r!:
Publikus service alatt azt értem, hogy bárki szabadon elérheti nincs korlátozva a láthatósága. Ugye web-re egy alkalmazást úgy rakunk ki, hogy a kódunk védve van, nos a service is beleérthető ebbe, mert akár bárki támadást indíthat ellened rajta keresztül - természetesen ettől függetlenül védeni kell -, míg az alkalmazás felől vélhetően ez jobban védve van.Ha mások számára a szervized interface-ként működik, akkor érdemes több elérést támogatni, ehhez ajánlom a WebApi vagy mostani nevén ASP.NET WebAPI-val való ismerkedést.
-
j0k3r!
őstag
nagyjabol szerintem ertem, hogy mire gondolsz. egyebkent publikus service alatt mit ertesz? helyette restful web service-re gondolsz?
mod: szoval a lenyeg az lenne, hogy localhoston hegesszem ossze az alkalmazasokat, aztan csak a legvegen deployoljam a servicet, meg az mvc alkalmazast, meg a db-t?
-
j0k3r!
őstag
sajnos
rakerdeztem naluk, remelem egy par napon belul kapok valaszt.
"A másik ne egy publikus címről akar wsdl-t generáltatni, ha te magad vagy a fejlesztője, továbbá relatív path használata a célszerű."
ezt kifejtened? nem teljesen ertem, hogy mire gondolsz.
eloljaroban a projektrol annyit, hogy van benne egy wcf service + mssql project, egy mvc alkalmazas, meg lesz hozza egy wpf alkalmazas. mind a ket kliens a wcf-en keresztul turkal (majd) az adatbazisban.
-
j0k3r!
őstag
ugy nez ki, hogy mukodik, bar a te project templated azert mas volt, mint az enyem. (lehet, hogy ez volt a gond)
felmasoltam a tiedet, itt elvileg dob egy errort, de a gepen egy konzolalkalmazasbol tudtam proxyt generalni, szoval jonak tunik. koszonom megegyszerha hamarabb irok, megsporolok egy adag **zast tegnap ejjel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest