Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
válasz martonx #1851 üzenetére
Ez egy sima WindowsForms alkalmazás. Egyébként még csak most kezdtem el foglalkozni a WCF-el. Van egy függvényem ami visszaad egy DataGridViewRowCollection-t, ez a meglévő táblázatom mezőinek gyűjteménye. Ezt a függvényt hívná majd meg a kliens, ha eljutok odáig. Egyébként ez a Remote Method Call függvényhívás működik, mert kipróbáltam egy leegyszerűsített konzolos progit ami csak egy sima konzolra kiírató függvényt hívott meg. A problémás progimban ugyanúgy van egy ilyen függvény, csak az nem szöveget írat ki, hanem visszaadja a DataGridView sorainak Collection-jét.
-
törölt tag
válasz martonx #1925 üzenetére
Eddig én ezt használtam, de amit Te ajánlottál, úgy látom, mintha részletesebb lenne(bár még csak éppen belenéztem).
Az alapokat azonban mindegyik tartalmazza. -
[pod]Diablo
őstag
válasz martonx #1957 üzenetére
Amikor Propertiesnel ramentem az image-re kidobott egy Select Resource ablakot ahol betudtam tallozni/importalni a kepet es ugy rakta be.Konkret hiba uzenetet nem dobott ki a program,csak nem csinalta meg amit kellet volna hogyha igaz a feltetel.
Most Igy megadtam a kepet a gombnak: A2.Image = Image.FromFile(@"C:\-school-\prog\sakk\feherparaszt.png",true);
es igy nez ki a feltetel:
if (A2.Image == Image.FromFile(@"C:\-school-\prog\sakk\feherparaszt.png",true))De igyse csinalja meg amit kene.
[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz martonx #1961 üzenetére
Lefut a program minden gond/hiba uzenet nelkul,csak nem hajtja vegre amit az if { } zarojelei koze irok be.Vagy mire gondolsz?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
törölt tag
válasz martonx #1987 üzenetére
Azaz a kérdés az, hogy miért kell egy gombnak a képéről megmondani, hogy egyezik-e egy másikkal?
[pod]Diablo #1959-es hozzászólásában ezt írja:
if (A2.Image == Image.FromFile(@"C:\-school-\prog\sakk\feherparaszt.png",true))Ez akárhogy nézem, 2 képet akarna összehasonlítani. Hogy miért, azt nem tudom, de nem is az én dolgom. Mivel erre a feladatra sem a ==, sem a Equals nem alkalmas, ezért kerestünk más megoldást.
-
Alkimista
csendes tag
válasz martonx #1986 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Az értelme az hogy a már meglévő két alkalmazás fut pár helyen és ott nem igazán akarják lecserélni az adatbázis szervereket. Az alkalmazás sok felhasználós, és sok adat is van benne, úgyhogy a db szerverek ingyenes verziói a korlátok miatt nem igazán alkalmasak a feladatra.
Az Entity frameworkot nem ismerem, de koszi az ötletet. Megnézem mennyire alkalmas ORACLE objektumokra, gondolom SQL SERVER nem okoz neki problémát .
Alkimista
-
fatal`
titán
válasz martonx #2001 üzenetére
LOL hogy ez nem jutott eszembe, pedig régen én is ezt csináltam. De ott van még a tag property is, de ha jól látom azt már valami másra használja.
Esetleg ha nem akarja átnevezni őket, akkor kacifántosabban le lehet származtatni a buttonból egy osztályt, aminek csinál egy int propertyt erre a célra, és abban tárolja, hogy hanyadik elem a tömbben, így elég azt lekérdezni.
-
prog1000
csendes tag
válasz martonx #2067 üzenetére
haha ment tovább is
szal elsőnél a számologépesnél, a műveletek kellenének hogy lehetne megadni +,-,*,/ és eredmény kiíratása....
Másodiknál a karakterszámlálás kéne kodban és írja ki mellé az eredményt.....
harmadik, új formon kérje be a hozzáadás gombon....
Mátrixos az passsz..
Az utsohoz meg a beillesztés kodja kéne....
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz martonx #2083 üzenetére
ennyire azért nem rossz a helyzet, még mindig vannak akik önállóan utánajárnak és tanulnak, de igaz, én is sokszor tapasztalom azt, hogy ha valakinek kell valami, legyen az akármilyen egyszerű dolog, rögtön inkább megkérdezi valakitől, ahelyett hogy rászánna akár 1 percet is
ezzel egyébként még egyetemen is szembesültem (bme infó szak), pedig oda aztán tényleg azért megy az ember, mert érdekli (ugye milyen naív vagyok )én amire sokszor gondolok, hogy mikor én kezdtem, akkor az internet még sehol nem volt
pl. a programozást az iskolakönyvtárból kikölcsönzött (majd a szülők által munkahelyen gondosan lefénymásolt) ősrégi BASIC könyvekből + a "QBASIC" helpből tanultam egy angol szótár segítségével
és akkor itt van a mai világ, már mindenhol internet van, elérhető ez a rengeteg tudás bárki számára, de a mai "fiatalok" nagy része nem is tudja/akarja használni(azért "fiatalok", mert még én is csak 24 vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz martonx #2092 üzenetére
Hát akkor úgy tűnik, nem fogunk egyetérteni, mert én nem úgy gondolom, hogy valaki nem tud programozni, és nem is lehet belőle jó szakember, ha pár tárgyat ellinkeskedik, mert lusta volt hozzá, nem érdekelte, nem értette, vagy egyáltalán köze nem volt hozzá, stb. De úgy tűnik, szerinted csak az lehet jó szakember, aki időben elvégzi az egyetemet, és minden tárgyat faszán elsőre megcsinál.
Én is csúszom, nem fogom időben befejezni az egyetemet, mert előtte már elvégeztem egy főiskolát, ami abszolúte nem informatikával kapcsolatos képzést adott, és már igencsak megkoptak az emlékeim középiskolából, ahol amúgy is qrvára szar, semmit nem érő matekképzés volt (ráadásul humán tagozat). Így is nagyon nehéz volt összeszedni azt a tudást, amivel az emberek többsége alapból érkezik egy egyetemre, lásd pl. deriválás, integrálás (ez most csak két kiragadott példa, ami elég alap kellene, hogy legyen a középiskolai képzésben is), amit mi egyáltalán nem vettünk középiskolában, meg úgy egyáltalán a reál jellegű tárgyakban való gondolkodást sem adták át. Gondolom mondanom sem kell, hogy programozást csak hírből ismertem. Így programozásból is iszonyat sokat szenvedtem, mire végül feltornásztam magam arra a szintre, ahol most tartok, hogy talán már normálisan meg tudok írni egy programot, és úgy érzem, közöm van az egészhez, érdekel, szeretem csinálni, és a sok gyakorlás miatt már jobban állok, mint sokan mások, akik eleve programozói ismeretekkel/vénával érkeztek az egyetemre.
De még így is tudom, hogy sehol nem állok a "jó programozó" kategóriától. (Legalább belátom.)
Részben a rendkívül gyenge előképzettség okán pár tárgyat nem sikerült elsőre megcsinálni, és persze volt olyan, amire nem is szántam annyi időt, amennyit kellene, elsősorban olyan matekos jellegű tárgyakra gondolok, amiket sokan kisujjukból kiráznak, számomra mégis nehéz volt felfogni az ott tanult dolgokat úgy, hogy előtte soha nem tanultam még csak hasonlót sem (lásd pl. "Bevezetés a számításelméletbe 2.", Algoritmuselmélet, stb. - ezekre nyilván azt fogjátok mondani, hogy "piha, hát mi volt az nekem, lószar az egész, halál egyszerű, csak gondolkodni kell", nekem nem, nyilván akkor ostoba vagyok).
Én sem fogom időben befejezni az egyetemi képzést, de azért annak ellenére remélem, attól még jó szakember lehetek, hogy Ti úgy gondoljátok, jó szakember már nem lehet, aki nem végez időben az egyetemmel...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
nagyúr
válasz martonx #2131 üzenetére
A LightSwitch együtt tud működni az EF-kel, úgyhogy nem itt lesz a kutya elásva. Milyen verziós EF-et használsz? Volt régebben valami bug a LS-ben, hogy nem lehetett System vagy User táblaneveket használni, bár ez tényleg régen volt. Nem lehet, hogy abban a lekérdezésben van valami gond?
-
-
Boolash
aktív tag
válasz martonx #2202 üzenetére
Azért mert ilyenkor a foreach-ben csak az utolsó érték kerül bele, nem az összes.
Így nézne ki:foreach (SPUser gruser in gr.Users)
{
CeDataContext cedc = new CeDataContext("http://spdeveloper");
EntityList<Item> test = cedc.GetList<Item>(gruser.LoginName);
var eredmeny = from aktualis in test
orderby aktualis.Title
select new { aktualis.Title, aktualis.Id };
GridView1.DataSource = eredmeny.ToList();
GridView1.DataBind();
}[ Szerkesztve ]
-
Boolash
aktív tag
-
nagyúr
válasz martonx #2214 üzenetére
A linq-s részhez nem tettem hozzá vagy vettem el belőle, a kolléga ezt akarta. Közben privátban ment még pár kör levelezés. Én csak abban kerestem az egyszerűséget, hogy entitásokat kezelni egy rendszerben egyszerűbb, ha azok maguk alkotnak egy objektumot. Így nem kell külön alkatrészenként hurcolni őket.
public class Dokumentumok
{
public int Id {get; set;}
public string Name {get; set;}
...
}Leginkább ebben segítettem a fenti feladatban.
ha meg NHibernate is bejön a képbe, virtual minden és már lehet is mappelni.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz martonx #2225 üzenetére
Valahogy nálam eleve nagyon komoly ellenérzést vált ki, ha egy oldal nem hajlandó valamilyen beépülő nélkül működni, tehát a felhasználó rá van kényszerítve, hogy igenis telepítse azt a szaros plugint, ha tényleg meg akarja nézni az oldalt. Na én ekkor hagyom el azonnal az oldalt, amennyiben nem vagyok valamilyen okból tényleg rákényszerítve, hogy az ominózus oldalon böngésszek.
Amúgy arról fogalmam sincs, mennyire ellensége a Flash-nek, vagy mennyire nem az (az okát sem tudom, miért az, vagy miért nem), de az tény, hogy ahhoz hasonlóan beépülőhöz van kötve, és szerintem nagyon komoly dolgokat meg lehet csinálni hagyományos HTML-kód generálásával, némi JavaScript alkalmazásával együtt, plusz a HTML5 is igen komoly dolgokra lesz képes, aminek meg a böngészőtámogatottsága eleve meglesz, a Silverlighttal ellentétben (amihez meg mindenképp telepíteni kell).
Ezentúl éppen Google-forrás írja az indexeléssel kapcsolatban: [link]
"Flash, Silverlight és más multimédiás formátumok
A Google fel tudja térképezni és képes indexelni a Flash-fájlok tartalmát, továbbra is problémái vannak azonban az egyéb multimédiás formátumok (például a Silverlight) tartalmának elérésével. Az ilyen multimédiás formátumok természetüknél fogva vizuálisak, ezért problémákat okozhatnak a Googlebot számára. Egyes internetes keresőrobotokkal ellentétben a Googlebot olvasni tudja a multimédiás formátumú fájlok egy részét. A szöveget és a linkeket ki tudja vonni belőlük, de a szerkezet és a környezet nélkül. A multimédiás tervezők ráadásul a szöveget gyakran grafikus formában adják meg, és mivel a Google nem ismeri fel a képeken szereplő szavakat, fontos kulcsszavak kerülhetik el a figyelmét. Más szóval: még ha tudjuk is indexelni a tartalmat, előfordulhat, hogy nem kerül az indexbe a szöveg, a tartalom vagy a linkek egy része."Én is foglalkozom webfejlesztéssel (amatőr szinten, bár kérdés, mit tekintünk annak), és nagyon ellenzem az ilyen beépülőhasználathoz kötött weboldalak fejlesztését.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz martonx #2231 üzenetére
Akkor jó, megnyugtattál.
Az persze simán elképzelhető, hogy a Silverlight egyébként rengeteg dologra igenis hasznos, ezt nem tudom, mert ezzel a részével még nem volt alkalmam foglalkozni, de engem weboldalak esetén kifejezetten idegesít az alkalmazása, ahogy idegesít a Flash is (és jelen esetben nem is számít, hogy mennyire kiváltója a SL a Flash-nek, vagy mennyire nem az) - főleg akkor, amikor a legtöbb dologra létezik megfelelő alternatíva úgy, hogy azt a lehető legtöbb modern böngésző támogatja, mindenféle beépülő nélkül.
Ha már C#, ott az ASP.NET Silverlight nélkül.Amúgy a nagy "kedvencem" az, amikor valaki a teljes honlapját Flash-re építi, és egy darab menüpont nem jelenik meg, ha az nincs telepítve, vagy épp nincs engedélyezve. Nálam pl. Chrome-on alapból kattintós módszerre nyílnak csak meg a Flash-tartalmak (about:flags, "Click to play"), elsősorban a Flash-tartalmak sokszor jellemző jelentős erőforrászabálása meg az azok ellen táplált utálatom miatt.
===
(#2228) stevve: nálam a sok Flash-tartalom láttán ámulás helyett az az érzés szokott előjönni, hogy "de szívesen tarkónverném szeneslapáttal ennek a honlapnak a megalkotóit".
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz martonx #2255 üzenetére
"Mondtam már, hogy az Opera felejtős"
Jaja, persze, mert az oldalon képtelenek normálisan elküldeni a headereket, vagyis a programozók voltak igénytelenek ilyen szempontból, ezért az Opera a felejtős? Hogyne.A többit hunfatal helyettem is elmondta, a számból vette ki a szót.
Amúgy kíváncsi lennék, milyen érvekkel támasztod alá, hogy felejtős lenne az Opera a Firefox-szal szemben... nem mintha ezzel kapcsolatban meg tudnál győzni, valószínűleg igen hosszú hsz.-eket termő végtelen vitákat folytatnánk erről, aminek végeredményeként maradna mindkettőnk álláspontja ugyanaz, legfeljebb néhány dologban mégis találhatnánk metszéspontokat.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
sutszi
veterán
válasz martonx #2290 üzenetére
Olyasmit keresek, ami az elméletét, vagy az alapját megérteti velem....Onnan már mindegy a nyelv. (Még nem foglalkoztam tervezési mintákkal így lényegében azt sem tudom milyen.) Még megpróbálok keresni valami móriczka példát, ami lehetőleg bemutatja az MVC hasznát, meg hogy mit is jelent ez kód szinten.
Amúgy, jah devportálon regisztrálva is vagyok, csak valahogy kiment a fejeből..
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
st4rlight
tag
válasz martonx #2309 üzenetére
Code-behind az mint nevéből is adódik: mögöttes kód. XAML-nek van code-behindja. A másik eset, amikor sima .cs fájl van, na az csak simán code.
Nem, jól tudod, behavior-t csak code-ban lehet írni, XAML-ből nem, az felületleíró (de amit a végén úgyis .cs-be parszol a compiler), funkcionalitást ott nem lehet írni (ide nem keverendő az adatkötés, stb technika természetesen).
Aztán lehet, hogy mások máshogy hívják, de én különbséget teszek, elvégre egy konverter sem code-behind, de nekem így logikus.
A config fájl az konfig fájl és nem kód. Azt úgy hívjuk
[ Szerkesztve ]
//developer
-
nagyúr
válasz martonx #2324 üzenetére
Nem elég jó indok, az Express is elég a legtöbb dologra. Ha meg egy cég .NET vonalon mozog, érdemes MS partnerként tevékenykedni (akár silver, akár gold). Ez még nem indok a 2.0-nál leragadásra, csak a vezetők ezek szerint nem értik meg, hogy nekik is jobb, ha fejlődnek a programozók.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz martonx #2337 üzenetére
Én nem tudom miért rozzant meg.. most valami logot próbálok majd túrni. Mert a hibát sem tudom megfogalmazni vagy az MS majd kitalálja.
Ui.: Egyszerű sima win7-es gépekre lett felpakolva. Bár az érdekes, hogy az összes fejlesztőnél megy rendesen..
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
sutszi
veterán
válasz martonx #2341 üzenetére
Gondolod nem vettem a fáradtságot, hogy megpróbáljam kitalálni mit kéne ide használnom?!
Bár, lehet félreérthető voltam nem megoldást vártam, hanem pont egy ilyen linket amit dobtál. Megnézem. Kösz.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
sutszi
veterán
válasz martonx #2344 üzenetére
Egy kis mese:
~ 2 hónapja napi 5-6+ órában C#-t tanulok. ASP.NET-et,MVC-t...meg Orchard-ba modulfejlesztést úgy, hogy az utóbbiakat teljesen 0 szintről kezdtem. Szóval elhiheted, hogy mostanában a gugli a legjobb barátom.(Mivel mindenféle személyi segítség nélkül csinálom) Igazából pont nem, mert nekem a te linked nem dobta, ellenben adott pár másikat, amin oktatóvideók és egyéb nem rövid anyagok vannak mindez msdn-ről. Ettől függetlenül még kérhetek segítséget, mert nem mindegy, hogy egy problémát 2 nap alatt értek meg, vagy egy kis rávezetéssel 2 óra alatt. (Ezért is került fel több fórumra a kérdésem.) Tudod több szem többet lát...
Nem kértem, hogy bárki is guglizzon helyettem, hanem egy hozzáértő fejlesztő segítségét vártam, aki azt mondja, hogy igen ez egy LINQ lekérdezés lesz, vagy EF, vagy SQL-el lenne jobb...vagy más egyéb módon, és dob egy linket ahonnan megértem a módszert miért van úgy ahogy.
Ezzel azt szerettem volna elkerülni, hogy órákig rágjam át magam olyan anyagokon is amik nem relevánsak a számomra.
Persze írhattam volna egy kerettörténetet is, de gondoltam egy szakmai fórumon elég ha a nyers problémára szorítkozom.Amúgy ha nem segítesz szívesen, akkor ne tedd, mert az ilyesfajta lekezelős stílusra senkinek sincs szüksége, elhiheted.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
sutszi
veterán
válasz martonx #2346 üzenetére
Csináltam sima MVC 3-as tutorial-okat, és ott gond nélkül ment az egész. Code-first/Model-first/Database-fist megoldásokat is már átlátom.
De amikor az itt használt megoldásokat akartam, Orchard alatt megoldani, akkor vagy egy sor sárga halált kaptam, vagy a View-ban semmi nem jelent meg.Mondjuk engem eleve megzavart,hogy a "klasszikus" MVC felépítés mellett az Orchard-os srácok bedobtak egy ilyen Driver nevezetű valamit, amire azt írják lényegében Controller funkciói vannak...szóval ez is kicsit zavaros.
A fentebb beírt ilyen Driverben van a Display metódus amit Override-olni kell, mert ez mondja meg a View-t, és hogy mit ad át neki. Azt, hogy hol akad el az "adat", nem tudom, mert hiába raktam breakpointokat az intellitrace semmit sem mutatott a kérdéses változókra.
Most nem tudok éppen, de holnap dobok olyan kódot, ami szerintem jó kellene, hogy legyen mégsem működik.
Amúgy átnézem amiket javasoltál.
-
sutszi
veterán
válasz martonx #2349 üzenetére
Az Orchard-os docs-ot, már teljsen átnéztem, de elég alap segítséget ad. Ezek alapján csináltam meg az modult, meg ami eddig benne van.
Amúgy itt van például ez a rész:
Ez a CourseDriver.cs forrása:public class CourseDriver : ContentPartDriver<CoursePart>
{
OrchardEntities db = new OrchardEntities();
protected override DriverResult Display(CoursePart part, string displayType, dynamic shapeHelper)
{
var CourseName = from z in db.Course2_CourseRecord
select z;
return ContentShape("Parts_Course", () => shapeHelper.Parts_Course(
CourseName.ToArray()));
}
}Ez pedig a hozzá tartozó View:
@model IEnumerable<Course2.Course2_CourseRecord>
<h2>Index</h2>
<ul>
@foreach (var item in Model)
{
<li>
@Html.Label(item.Name);
</li>
}
</ul>Lefordul és látszólag jónak tűnik. Az eredmény mégis egy tök üres oldal.
Szerinted mit nézek be?[ Szerkesztve ]
-
sutszi
veterán
válasz martonx #2351 üzenetére
Tesztelgettem és sajnos a CourseName nem kap adatokat. Vagyis kap egy rejtélyes "it" értéket. Ilyen viszont abszolút nem szerepel az adatbázisban, ezért nem is értem honnan szedi.
Ráadásul ez nem is jut tovább a View-ba.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Lacces
őstag
válasz martonx #2357 üzenetére
2.-hoz Megvan emléxem rá, char típusú volt! és úgy is volt msdn-en. de nem fogadták el.
Az, hogy 32 bites, vagy 64 bites rá sem volt írva. Ez csak az int-nél számít? Most ez a téma érdekelni kezdett
Amúgy meg a kérdések, olyan lettek volna, hogy néhányan kiröhögik ahogy meg volt fogalmazva, látszott rajta, hogy valaki olyan kérdezett, aki annyira nem ért hozzá. De tényleg nem az infós megfogalmazások voltak.
Köszönöm a választ!
-
ArchElf
addikt
válasz martonx #2405 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miért, nem lehet ezen változtatni?
Csak azért, mert aki érti is amit csinál (és amit a piac követel), az képes megélni a piacról és nem kell beérnie azzal a pár fillérrel, amit az iskola (állam) a tanároknak ki tud fizetni. Nincs nagy ördöngősség.
Ja és aki igazi szaki, az álaltában nem jó tanár, mert nincs türelme a tanulni nem akaró (és így a témához ostoba) diákokhoz.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
válasz martonx #2408 üzenetére
Én már magam is jó ideje gondolkodom ilyesmin (tanításon), de közel sincs annyi fölös keresetem, hogy be tudnék áldozni erre napi 2-3 munkaórát...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális
- iMac 17,1 27" 5K Late 2015 Core i5 -6700K 4.0 32GB RAM/ 256GB SSD Radeon R9 M395/2 ÜZLETBŐL 27% ÁFA
- Lenovo Legion 16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen5 7640HS /1TB SSD/16GB/RTX 4060/ NoOs/Garanciális
- Apple iMac 17,1 27" 5K Late 2015 i7 -6700K 4.0 16GB RAM/1TB Fusion Drive Radeon R9 M395/2G ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen