- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
x007
tag
válasz
Gregorius #1485 üzenetére
Néhány esetben azért indokolt lehet, ha nem akarod, hogy leálljon az alkalmazás. AppDomain.UnhandledException ugyan elkapja a nem kezelt kivételt, de a process elszáll.
Én például a worker szálak kódját szoktam trycatchException blockba tenni, így a catch elkapja a nem várt kivételeket, naplózhatom, és az alkalmazás sem borul.
Persze ennek használatának feltétele, hogy az alkalmazás semmikép se kerüljön inkonzisztens állapotba. Tudom... nem szép... ütemező alkalmazásnál még "végtelen ciklust" is okozhat, szóval azért óvatosan kell vele bánni.Naplózó rutinnál (pl TraceListener) is érdemes lehet a biztonság kedvéért elkapni mindent. Mondjuk ez se túl szép...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest