- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Szerk: WinForm app-ról van szó.
Van egy dateTimePicker-em amivel dátumot és időt akarok egy adatbázisban tárolni.
Az adatbázisban datetime típust vettem fel. Minden más adatot be tudok helyezni az adatbázisomba kivéve a dátumot és időt. Hogy tudom elfogadtatni a datetime típussal a dateTimePicker adatát?Remélem érthetően írtam le a problémámat.
Köszi a választ előre is! -
Bobrooney
senior tag
Srácok tud valaki valami jó könyvet ami a grafikus felületek tervezésével foglalkozik? Jó lenne magyar nyelvű.
Köszi előre is
-
Bobrooney
senior tag
Srácok, mivel tudom figyelni hogy egy textBox-ban történt-e változás?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Peter Kiss #4719 üzenetére
Gondoltam, az igenlő válaszodból, hogy érteles választ tudnál adni az eddigiek alapján. Bocsánat, tévedtem.
Pl annyit csináltam, meg, hogy ne engedjen bevinni üres mezőt, és a másiknál pl KeyPress-t állítottam be, hogy egész számokat, és backspace-t vihessen fel. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Peter Kiss #4717 üzenetére
Rendben, és mi lenne az?
-
Bobrooney
senior tag
Skacok.
Csináltam egy formot, amin majd személyek adatait lehet felvinni. Csináltam rá pár megkötést és ellenőrzést.
Szeretnék egy másik formot is, ami ezeknek az adatoknak a módosítását csinálja. Ezeket a megkötéseket át lehet vinni, valami formában a copy pasten kívül?Köszönöm előre is a válasz(oka)t!
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, ha létrehoztam egy groupBox-ot és rakok bele, 2 radio buttont, akkor a Tab order miért csak az egyik radio button-re megy rá?
A group box-ra 12-t ír ki:
- radioButton1 12,0
- radioButton2 12,1Hol rontom el? Köszi előre is.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok mintha lett volna már ilyen kérdés, de sajna nem találom.
Kérdésem: Hogy lehet azt megcsinálni, ha készítek egy Form-ot rakok rá 1-2 button-t, akkor ha a Form méretét változtatom, akkor arányosan azok is mennek "utána"?
Anchor-t próbáltam az nem jó. -
Bobrooney
senior tag
válasz
leximester #4230 üzenetére
nem biztos, hogy szerencsés a dolog, de pl bekéred az értéket amire ugye meg fogod változtatni, vagy feltételhez kötöd.
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Diplomamunkámhoz kell majd adatbázist kapcsolnom a programhoz. Milyen adatbázis kezelőt ajánlotok rá?
Kb 5-6 táblám lesz.Köszi előre is a választ!
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, tud valaki jó könyvet (lehetőleg magyart) a WinForm tanuláshoz?
Meguntam már a console-t
Köszi előre is! -
Bobrooney
senior tag
válasz
Szabesz #3568 üzenetére
Igazándiból elég egyértelmű volt, de úgy emlékszem, hogy C# alapvetően nem enged lefoglalni 2GB-nál többet. (De szóljatok ha nem így van, mert érdekel engem is
)
Amúgy meg ha ilyen sz*rokat akar írni, mért nem C-ben írja? kb 5-10 sorban (formázva) meg is lehet oldani... -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyanra megoldást, hogy stringből hogyan tudok Metódus nevet csinálni?
Tehát nekem stringben el vannak tárolva a metódus nevem (azaz xml-ben)
van pl 1 Cat() nevű metódusom, azt az Action-nek így adom át:
new Action(Cat);ezt hogy tudnám megcsinálni Stringből, hogy ne kelljen manuálisan beállítgatnom a metódusokat?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
WonderCSabo #3063 üzenetére
Igen ott Pszeudóban kell papíron kódolni az öregnek
-
Bobrooney
senior tag
válasz
WonderCSabo #3059 üzenetére
Köszönöm szépen
nem tudom miért ez a valami in valamiben jut mindig eszembe halmazoknál :S -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem C#-ozni, az lenne a kérdésem, halmazt szeretnék, 1 szám 1x szerepeljen, ez ha minden igaz HashSet pl.
HashSet<byte> SNumberSet = new HashSet<byte>();
Hogy tudom megnézni hogy egy véletlen generált szám szerepel-e a halmazomban?
if(randomNumber in SNumberSet)
erre hibát tol
gondolom mert nemjól akarom lekérdezni
ezt hogy kéne?A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest