- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
joysefke #9791 üzenetére
Én régebben olvastam 7"-os ebook olvasón, megnövelt betűmérettel még bkv-n is jól olvasható volt. Ha pdf-et olvasol akkor olyan progit keress ami újra tudja tördelni a szöveget, ha megnöveled a betűméretet (vagy sokat kell scrollozni), de inkább vmi ebook formátummal jársz a legjobban
PS: egy 2012-es nexus 7-en tudtam kipróbálni, szerintem kevés hozzá méretben -
kingabo
őstag
-
kingabo
őstag
Svéd kódban volt rengeteg "apa" nevű változó és "igen" komment.
(apa == majom, igen == újra / még 1*) -
kingabo
őstag
Egyébként ki is használod, hogy az adatok ilyen formában vannak? Mert ha nem, lehet célszerű lenne olyanra mappelni amilyenre szüksége van és könnyű is kezelni.
tboy93 : ha tanulás a cél és azure, akkor akár a document store-jával is lehet játszani, ami még asszem olcsóbb is mint az sql.
-
-
kingabo
őstag
válasz
turbobusa #6714 üzenetére
Dehogy probléma, sőt!
Viszont ha jól látom hibás a megoldó képleted, mert csak a gyökvonás eredményét osztod el 2a-val, nem a teljes számlálót. A megoldás ugyanaz, mint papiron: zárójelek közé kell tenni a számlálót.
Célszerű a diszkrimináns gyökét és a 2a értékét egy változóban eltárolni, mert most kétszer is kiszámoltatod*.Második feladat: mi van, ha diszkrimináns negatív?
*: a fordító észre veheti és kioptimalizálhatja, hogy csak egyszer végezze el a műveleteket. Ettől függetlenül célszerű már úgy megírni a kódot, hogy Te gondolsz erre.
-
kingabo
őstag
válasz
#40351744 #6712 üzenetére
Ja ok.
Próbálj úgy megoldást találni, hogy ne csak 21-ezéshez legyen jó a kártya osztó "rendszered".
Vagy mi van, ha holnap olyan játékokat is akarsz írni, amik nem magyar, hanem francia kártyát használnak? Ráadásul mindezt egy progin belül.
Találd ki, úgy hogy a megoldásod könnyen újrahasznosítható legyen, de ne kelljen mindenhova copy-pastelni.
-
kingabo
őstag
válasz
#40351744 #6709 üzenetére
Miért nem inkább vmi okjektum orientált módon oldod meg a problémát. Csinálj egy kártya típust, aminek van neve, értéke, színe..., aztán egy paklit amibe beledobálod a megfelelően beállított kártyákat.
Mellesleg ha jól sejtem ennél is az a lényeg, hogy véletlenszerűen jönnek a kártyák nem a játékos választja ki, hogy hogyan hozza össze a 21et.
-
kingabo
őstag
Bocs, ma extra rossz a felfogásom.
Volt melóhelyen hozzám vágtak egy wsdl-t (php volt a háttérben), az általad linkelt cikkben is említett wsdl.exe-vel legeneráltam a proxy osztályt és hozzáadtam egy konzol apphoz, majd az app.configban beállítottam, hogy mentsen minden küldött és fogadott xml-t. Ott ránézésre az általam linkelt dolgokat kellett beállítani, most jobban megnézve, nem teljesen ez volt. (már ami 3év múltán rémlik)Nem írtam le eddig egyszer sem, hogy ASP.Net, mit nézek be?
ui: Karma a korábbi posztomban a linket légy szíves javítsd ki, mert valami szemét belekerült. Köszi.
-
kingabo
őstag
válasz
rgeorge #6702 üzenetére
Ha jól értem asmx-eid vannak, ráadásul amit linkeltem az megy kliens oldalon is...
"Trace Points
On the client side, the trace points are the followings,
Before and after Request Serialization
Before and after GetWebResponse
Before and after Response Deserialization
Before and after XmlSerializer Creation" -
kingabo
őstag
Gondolom, ha a listában sima intek lennének simán menne a rendezés, ugye? Ha igen, akkor a rendezésnél használt feltétel úgy módosul, hogy nem a lista adott elemeit hasonlítod össze(2 int), hanem a két elem 1-1 propertijét: Projects.Count.
A te megoldásodnak is működnie kéne, valszeg valamit rosszul írtál meg. Igaz rettentően bonyolult és sok a fölösleges munka. Ettől függetlenül gyakorlásnak jó lehet.
-
kingabo
őstag
válasz
daneel92 #6640 üzenetére
Legközelebb a VS debuggere tud segíteni ennek a megtalálásában: debug menü/exceptions: pipa a clr exceptions sorában a thrown oszlopba. Ezután már csak debuggolnod kell: amikor vmi kivétel következik be akkor megáll a progid futása, DE meg tudod nézni a változók értékeit, nemcsak egy hibát kapsz.
Utána ne felejtsd el a pipát kivenni, mert adott esetben eléggé idegesítő tud lenni, hogy minden kivételt elkap. -
kingabo
őstag
válasz
tototos #6579 üzenetére
A batch file ki tudja saját magát törölni úgy látom: stackoverflow
-
kingabo
őstag
Jobban ránéztem a kódodra. 1 kliens már ott csücsül a porton, amikor a másik klienst is rá akarnád tenni, ez okozza hibát. Ha folyamatosan küldesz-fogadsz adatokat, akkor lehet 1 közös kliens kéne mind2re a progi teljes élettartamára. Esetleg egy kis Lazy és WeakReference-cel megbolondítva.
Ha tévedek a többiek majd kijavítanak. -
kingabo
őstag
"A kommunikációra az UDP protokollt választottam, mivel sokkal egyszerűbb, mint a TCP."
Azt tudod, hogy milyen lényegi különbség van a 2 között (azon kívül, hogy az egyik egyszerűbb)? Udp-nél nem garantált sem az hogy megérkezik a csomag, sem az, hogy a küldés sorrendjében érkeznek meg/kerülnek feldolgozásra. Emiatt használják videó, hang streamelésnél. A Tcp-nél viszont a fenti "probléma" nincs. (ha jól rémlik)
1000 éve nem programoztam socketeket, akkor is csak C-ben, szal a kódról lövésem sincs mi a gond.
Az nem lehet, hogy már van valami azon a porton? Kép alapján gyanus, hogy a küldést és a fogadást is ugyanarra a portra akarod tenni... -
kingabo
őstag
Ha fixen 20 karakterre akarsz törni, akkor Skip és Take Linq-val, mintha lapozást akarnál megvalósítani, csak rekordok helyett karaktereid vannak.
Magát a problémát, amit így akarsz megoldani azt viszont nem értem. Biztos ez a megoldás rá, hogy 20 karakterenként lesz új sorod?
-
kingabo
őstag
A StreamReadert és minden IDisposable-t using blokkban használd!
Nem látok a kódodban sehol sem egy ciklust sem. Ahova írni akartad volna ott a streamből kiolvasol mindent, majd "eldobod", majd ezek után megint olvasni akarsz a stream vége után...
Ha nem azt csinálja a progi amit kéne, akkor vagy debug, vagy nézd végig, hogy mit írtál. Ne azt nézd, hogy mit akartál írni, hanem, hogy mi írtál!
szerk: lassu voltam.
Jester01: van EndOfStream is, azzal közelebb áll az eredeti gondolat menethez. -
kingabo
őstag
válasz
Peter Kiss #5899 üzenetére
Én is így látom, meg ez a teszt is alátámasztja: [link]
A .Format()-nak van még egy nagy előnye: első ránézésre is látszódni fog az eredmény, míg az összeadásoknál jóval kevésbé átlátható az eredmény. Szerintem. -
kingabo
őstag
Alakítsd át stringé a documentet (szerintem a ToString() meg is oldja) aztán az így kapott stringen hívd meg a Replace("<br>"," ")-t és kész is vagy. Ha utána a XDocumentként akarnád tovább kezelni, akkor a XDocument.Parse-al vissza tudod alakítani.
Nem szép, de kezdő szinten lehet ez a legegyszerűbb...Esetleg írj egy egyede StreamReader-t, ami a kiolvasás után végrehajtja az átalakítást és csak utána adja vissza a kiolvasott sort.
De lehet, ha a Linq2Xml-es részben nem Remove-ot hívsz, hanem inkább végig rombolsz az eredményen egy foreach-csel, akkor is megoldható a csere.
-
kingabo
őstag
válasz
pigster #5681 üzenetére
A projekt típusát azért leírhattad volna.
Esemény kezelők hozzáadása: kijelőlöd a vezérlőd és a properties ablakban (ha nem lenne megnyitva, akkor a default gyorbill. az F4) Ennek az ablaknak a felső részén van egy villám alakú jel, arra kattints rá és kilistázza Neked a vezérlő eseményeit. Duplakatt arra, ami kell neked és legenerálja a szükséges kódokat, amit aztán kedved szerint bűvíthetsz a kívánt működés kódjával. -
kingabo
őstag
Hali!
Tudtok olyan magyar nyelvű cikket az objektum orientált programozás alapjai vannak elmagyarázva C#-os példákkal? Egyik ismerősnek kéne, aki C#-ban programozik, csak valahogy a gondolkodás mód hiányzik nála, én meg nem tudtam elmagyarázni neki.
Előre is köszi a segítséget! -
kingabo
őstag
válasz
zsambek #5514 üzenetére
"...ha 10 lenne, akkor 5 / 10, akkor 5-t kapok? Ha pedig 10.0, akkor 0,5-t kapok..."
Erre azt tudom javasolni, hogy használd a vs debuggerét! Saját tapasztalatból tudom, hogy sokat tud segíteni nemcsak a hibák feltárásában, de akár a fenti kérdések megválaszolásában. Sőt, sokszor a miértekre is könnyen rá tudsz jönni.
Az Immediate Window-t is ajánlom, ahol futási időben tudsz utasításokat kiadni és megkapod az eredményt egyből. Sajnos Linq-el nem működik (vs2010-ig biztosan) -
kingabo
őstag
válasz
trisztan94 #4950 üzenetére
Ez biztos? Mert akkor wp7.8 nem is kellett volna, mert mindenki frissíthetett volna wp8-ra wp7.5-ről...
szerk: nem szóltam, kövi lapon volt a válasz.
-
-
kingabo
őstag
Úgy tudom ebben a beépülőben van ilyen is: Productivity Power Tools
engem ezzel az örületbe kergettek, amikor más gépén javítottam egy bugot -
kingabo
őstag
Olyan
bugotfeature-t találtam ma, hogy az agyam eldobtam.
"NY".ToString().StartsWith("N")) hamis értékkel tér vissza.
Aki rá akar jönni magától az ne olvassa tovább.A megoldás pedig: a magyarban az ny betű az 1 betű és nem 2, ezért az 'ny' != 'n' (direkt jelöltem így), átköltözve angol nyelvterületre a függvény az elvártaknak megfelelően működik.
kéne Ph!-ra is spoiler tag
-
kingabo
őstag
ToLocalTime -mal tudod helyi időre váltani az UTC időt.
-
kingabo
őstag
Hali!
Van a következő regex-em, ami egész számokat fogad el: ^[-+]?[0-9]+$. Ezt kellene kibővíteni, hogy az N/A-t is elfogadja. Ha valaki tudja hogyan, legyen szíves ne tartsa magában.
Előre is köszönöm a segítséget. -
kingabo
őstag
válasz
Budinszki #3414 üzenetére
"ha beregel valaki akkor a email címén található összes kapcsolatának elküldi a meghívót"
személyes véleményem: nyád! Miért kell a lyúzer tudta nélkül és akarata ellenére spamelni? Ráadásul sosem értettem hogy adhatja meg bárki is 3. személynek az e-mailjéhez tartozó jelszavát... -
kingabo
őstag
válasz
WonderCSabo #3277 üzenetére
"The owner of this website (www.winbeta.org) does not allow hotlinking to that resource"
Akikkel én beszéltem erről, mind ugyanezen a véleményen vannak a felülettel kapcsolatban.
-
kingabo
őstag
válasz
WonderCSabo #3243 üzenetére
Ebben az esetben nem ért egy + védelem, hogy 2* kattintott-e ugyanarra, mert a feltételed akkor is teljesül.
-
kingabo
őstag
válasz
Jhonny06 #3166 üzenetére
A legegyszerűbb a Stopwatch.
Én többször is TimeSpan vagy DateTime segítségével számoltam: indítás előtt az aktiális idő, befejezás után, a kettő különbsége az eltelt idő.szerk: lehet félre értettelek. Ha azt akarod folyamatosan kiírni, hogy pl mennyi ideje megy egy játék, akkor timer. 1sec-enként üssön, a tick-ben meg növeljen egy sima int változót, amit átszámolsz, vagy TimeSpan-t, ami meg simán visszaadja a megfelelő formában az időt.
-
kingabo
őstag
válasz
Neil Watts #3027 üzenetére
A ciklus után a maxKezdoertek és a minKezdoertek fogja tartalmazni az adott tömbindexeket. Rosszul nevezted el a változókat, ezért vagy gondban, sokkal jobb lenne pl a minErtekIndex, MaxErtekIndex, a tárolt értéknek meg minErtek, maxErtek (beszédesebb).
-
kingabo
őstag
Pl a Com hívásoknál rengeteget segít, ugyanis a Comnál nem lehet túlterhelni a paramétereken, 1 fv van ami tartalmazza az összes paramétert. Viszont ha neked ebből csak 2-3 kell, attól még régen a maradékot is meg kellett adni. Így viszont mindnek van alapértéke (legtöbbször egy spec null) és csak azoknak a paramétereknek adsz értéket amit használsz úgy hogy a nevükre hivatkozol. Com pl: Office programokba írni, olvasni, pdfnyomtatót vezérelni, adobe reader...
Fentebb említették a konstruktort. Ami most sokszor előfordul, hogy sok fv ugyanazt csinálná, csak néha 3 néha 5 paramétere van. Tehát fixen vár mindig 3at, a maradék kettő meg alapból null, ha mégis kell csak akkor adom meg.Remélem sikerült valamennyire érthetően leírni, kicsit k.o-s vagyok.
-
kingabo
őstag
válasz
Neil Watts #2997 üzenetére
Nem teljesen
"Majd 0-tól indulva elmegyek kettesével elemszámig.
Ezt beleíratom a Nevek vektorba.Aztán egy másik for-ral - ami 1-től indul - elmegyek ugyancsak elemszámig, kettesével, ezzel rakom bele a pontokat a Pontok vektorba."
Ugyanis a második cilkus benne van az elsőben. Emiatt írodik ki a nevek rengetegszer a összes lehetséges pont-tal.szerk: most nézem a PasteBin-es kódod. Sokkal szebb lenne, ha az Ossztomb-öt a méret ismeretében (ezt nem tudom hol kapértéket) a beolvasás előtt, a Nevek és a Pontok tömböt a beolvasás után foglalnád le. Így nem pazaréloknál el rengeteg memóriát feleslegesen.
-
kingabo
őstag
válasz
Neil Watts #2986 üzenetére
Te, le tudnád írni saját szavaiddal, hogy mit csinál a beidézett kódod? Minek ehhez 2 ciklus? A 4. sorban minek a '{' ?
Ha jól értem neked ennyi kéne:
for (int i = 0; i < elemszam; i+=2)
{
Nevek[i] = Ossztomb[i];
Pontok[i] = Ossztomb[i + 1];
}Ill érdekelne hogy hogyan debuggolsz. Ha lépésenként futtatod a progid észre kellene venned, hogy valami nagyon nem kerek...
ui: nem sértésből írtam amit, csak sokadjára jönnek elő olyanok, amik minimális debuggal meg lehet találni.
-
kingabo
őstag
válasz
Gülredy #2810 üzenetére
Marha egyszerű: a switch ág előtt mindig létrehozol egy kosarat és ahhoz teszed hozzá. A main fv előtt deklaráld privát adattagként.
(#2811) ubid:
"Annyi biztos, hogy stringhez hozzáfűzni a String.Builder.Append -el lehetséges."Ahogy írtal úgy is lehet stringeket összefűzni.
-
kingabo
őstag
válasz
Dr. Student #2700 üzenetére
Metódust nem tudsz osztályon kívül írni.
Attól függ, hogy mire akarod használni kell eldöntened, hogy hova teszed.
-
-
kingabo
őstag
válasz
Sk8erPeter #2125 üzenetére
"Szóval ez még minimális szinten sem mérvadó"
Te neveztetted át a C++-ost arra!Nekem mind1, hogy szóköz vagy kötőjel van köztük, csak leírtam, hogy a többi hogy van.
Köszi az átnevezést!
-
kingabo
őstag
válasz
Sk8erPeter #2119 üzenetére
-
kingabo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1999 üzenetére
Ha pl egy groupbox-ot használsz amibe csak a gombok vannak, akkor így is megkapod a sorszámát a gombnak:
int sorSzam = groupBox1.Controls.IndexOf((Control)sender);
A sorrendet a gb-hez való hozzáadás fogja jelenteni. (ha kódból pakolod bele, akkor a korábbinak lesz a kisebb sorszáma, ha az összehúzogatós felületen raktad össze a gui-t, akkor fordított)(#2002) hunfatal: folyamatosan növel egy i változót.
(#2005) emonitor: megelőztél. De ennek így mi értelme? Kell ehhez még egy plusz változó amit szintén karban kell tartanod... Ha azt kiveszed, akkor meg megkaptad a for-t.
-
kingabo
őstag
válasz
#90999040 #1978 üzenetére
A bitmap által támogatott kép formátumok: [link]
Nem vagyok benne biztos, de ennek a módnak nem kell plusz memória terület, az eredeti képen garázdálkodik és baromi gyors. (6 rétegű műholdképeket kezeltünk így)
Szerintem a korábban említett enum-os megoldás ezek után az egyetlen járható út."De a lényeg, hogy így vagy úgy, de megoldható."
Ráadásul az ígyre és az úgyra is van pl vagy segítség!
Engem továbbra is érdekelne, hogy a resource-os változatnál miért nem egyezik a 2 ref.
-
kingabo
őstag
Tehát nincs...
Igaz csak bitmap-re, de ennél gyorsabb módot nem ismerek: c-s tömbként megyünk végig a képen:
Bitmap Picture1 = new Bitmap(width, height);
BitmapData Picture1Data = Picture1.LockBits(
new System.Drawing.Rectangle(0, 0, Picture1.Width, Picture1.Height)
, ImageLockMode.ReadWrite, PixelFormat.Format24bppRgb);
unsafe
{
int Remain1 = Picture1Data.Stride - Picture1Data.Width * 3;
byte* PtrP1 = (byte*)Picture1Data.Scan0;
for (int j = 0; j < height; ++j)
{
for (int i = 0; i < width; ++i)
{
PtrP1[2] = Layers[R, i, j];
PtrP1[1] = Layers[G, i, j];
PtrP1[0] = Layers[B, i, j];
PtrP1 += 3;
}
PtrP1 += Remain1;
}
}
Picture1.UnlockBits(Picture1Data);
Persze ehhez a projektben engedélyezni kell az unsafe használatát. A fenti kód egy 3 dimes tömböt pakol át a képbe. Hirtelen jobb pl-t nem találtam.(#1975) hunfatal: ez is bitről bitre hasonlít össze, szal ugyanott vagy.
-
kingabo
őstag
válasz
Speederer #1952 üzenetére
Amit én mondtam az 8 sor, ha if nélkül írod meg akkor 4.
Az else ágban a for-ban a sok if helyett egy switch sokkal szebb lenne.
Talán a key down eseménynél meg tudod nézni, hogy melyik gombot nyomta le a véglény, ha ez pl bin-nál nem 0 vagy 1 akkor szólsz neki, hogy ejnye-bejnye.
-
kingabo
őstag
Az if 2 ref összehasonlítása + 1 jmp, hogy a convert hogy van megcsinálva nem tudom, talán ellenőrzi, hogy egyezik-e a 2 számrendszer. Vagyis mindenképp kell összehasonlítás: vagy még a konvert elött "mi" írjuk meg, vagy a convert-ben az ms.
Bár tök mind1, ha nem keyup-ra kötve az átváltás, akkor több fölösleges munkát spórulunk meg.
-
kingabo
őstag
"Mod: Azt kihagytam hogy egy keydownt/keyupot rendelj az összes textboxhoz. Az aktuális
textboxra pedig (sender as TextBox)-ként tudsz hivatkozni."Szerintem ezen az irányon kell tovább menni. Utána az fv-ben minden konvertálás elött egy if, hogy a küldő textbox egyezik-e az éppen átváltandó számrendszerével, ha nem akkor kell konvertálni. Tehát pl ha a 10esbe írt, akkor a sender a 10-eshez rendelt textboxxal fog megegyezni az if-ben, a többiben nyilván nem, vagyis ott be is lép az if-en és át is váltja a számot a megfelelő számrendszerbe.
Remélem érthetően sikerült leírnom.
-
kingabo
őstag
válasz
Vasinger! #1921 üzenetére
"Félre értés ne essék. Nem azért nem használtam a Te módszeredet mert nem jobb, vagy én nem akartam volna"
Ok, csak láttad Te is mennyi elgépelés volt egy ekkora progiban is és utána mennyi problémát okozott."hanem mert a tanárnak feltűnt volna és nem tetszett volna, ha nem az ő módszereit használtam volna."
Ez az ember aztán igazán tud programozni!Nem a tanárnak programozol, hanem magadnak. (sztem)
Hossz = 50 helyett, akkor már mehetett volna break is.A substringes hack-elés meg lassú és gáz. Ráadásul csak az első névnapost köszönti.
Szerintem az itteni megoldások szebbek voltak. -
kingabo
őstag
válasz
Vasinger! #1908 üzenetére
"string[,] nevek = new string [49, 2]
...
while (név != "" && hossz <= 50)
Látod ezért mondtam, hogy használj konstanst erre, de nem...Egyébként ennyi lenne az egész:
const int MaxMeret = 49;
string[,] nevek = new string [MaxMeret , 2]
...
while (!string.IsNullOrEmpty(név) && hossz < MaxMeret )Ráadásul az intellisense fel is ajánlja és ha 49 helyett csak 10 név kell, akkor 1 helyen átírod és kész... Na mind1, ha inkább szenvedsz
szerk: D'oh kódban nem megy a félkövér
-
kingabo
őstag
válasz
Vasinger! #1894 üzenetére
Szebb lenne egy konstanst deklarálni, hogy hány elemed lehet max és mindig arra hivatkozni (tömb deklaráció, ciklus feltétel), így elég 1 helyen módosítani, ha kell, elkerülhetőek az ilyen hibák.
const int MaxElemSzam = 48;
Esetleg a hossz := hossz + 1; helyett lehetne hossz++; vagy hossz += 1; -
kingabo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1863 üzenetére
Bocs mostanában mindent túlbonyolítok.
Arra figyelj, hogy csak a main-ben lévő return-re lép ki a progid, másik fv-ben lévő return csak az őt hívó fv-be tér vissza. biztos ami biztos alapon leírta, hátha...
Ja és nincs mit!
-
kingabo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1861 üzenetére
Mármint hogy console? Sima karakteres ablakra (cmd)? Arra ott a return.
Vagy console-ból létrehozott form-ra? Utobbival nem volt még dolgom, gondolom elöbb le kell lőni a formot, utána tudsz csak kilépni a progiból.
-
kingabo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1859 üzenetére
A főform kódjában: this.Close();
(#1858) kingabo: félre érthetően írtam. Egymás után végrehajtva a 3 lépést kapod amit szeretnél. Az első 2 mehet egy Init fv-be, amit a konstruktor meghív, a 3. meg a gomb eseménykezelőjébe.
-
kingabo
őstag
Komolyan nem értelek. Le lett írva, hogy hogyan kell feltölteni a comboboxot , aztán a tömbök feltöltése, illetve a megfelelő szöveg kiíratás. Ezeket egymás után kell tenned és kész. Miben kell még segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Gmail
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest