- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Anélkül, hogy megnézném, mit csináltál eddig az alábbiakat jó volna tudni:
Fejlesztői környezet (bár tudom, hogy a projektből is rá tudnék jönni - meg is néztem VS2010, amit még lusta voltam itthon felrakni...)
Megcélzott Framework (.Net 2.0, 3.5, 4.0?)
Hogy képzeled el a probléma megoldását (szavakban/képekben).Szóval "csak úgy" nagyon nehéz nekiállni bármit is csinálni. Ha nincs egy terv a fejedben (vagy papíron), akkor nagy valószínűséggel csak egy kusza romhalmaz lesz a vége. Szóval szeretném(-nénk) tudni, hogy mit gondolsz a problémáról és hogy hogyan kezdenél hozzá (elméletben) a leküzdéséhez. Ha ez megvan, már könnyen tudunk segíteni a programozási nehézségek megoldásában.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest