- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
martonx #2083 üzenetére
ennyire azért nem rossz a helyzet, még mindig vannak akik önállóan utánajárnak és tanulnak, de igaz, én is sokszor tapasztalom azt, hogy ha valakinek kell valami, legyen az akármilyen egyszerű dolog, rögtön inkább megkérdezi valakitől, ahelyett hogy rászánna akár 1 percet is
ezzel egyébként még egyetemen is szembesültem (bme infó szak), pedig oda aztán tényleg azért megy az ember, mert érdekli (ugye milyen naív vagyok)
én amire sokszor gondolok, hogy mikor én kezdtem, akkor az internet még sehol nem volt
pl. a programozást az iskolakönyvtárból kikölcsönzött (majd a szülők által munkahelyen gondosan lefénymásolt) ősrégi BASIC könyvekből + a "QBASIC" helpből tanultam egy angol szótár segítségével
és akkor itt van a mai világ, már mindenhol internet van, elérhető ez a rengeteg tudás bárki számára, de a mai "fiatalok" nagy része nem is tudja/akarja használni(azért "fiatalok", mert még én is csak 24 vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Háztartási gépek
- Call of Duty Next 2025 - Amit az idei résztől várhatunk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest