Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v5k
csendes tag
Basszus.
Fél órája ezen agyalok, de még mindig nem jöttem rá, hogyan lehet egy tömb minden azonos elemét csak egyszer kiíratni. Tehát ha van egy tömböm a következő elemekkel: [0,1,4,2,5,24,42,5,1,4] akkor hogy lehet azt megoldani, hogy az 1-est és a 4-est csak egyszer mutassa a felhasználónak a program?
-
v5k
csendes tag
A tooltipben hogyan lehet sortöréseket alkalmazni?
-
v5k
csendes tag
Nemrég kezdtem a C#-ot (meg amúgy a programozást is), és sehol sem találtam hasznos leírást arról, hogy hogyan tudnék megtervezi saját mouseover tooltipet. A Toolboxban található sima ToolTip nem ad tervezői felületet, amit majd meg lehet hívni egy másik object mouseover eventnél...
Képekkel/ikonokkal és egyedi méretű, típusú, elrendezésű szöveggel ellátott tooltipeket szeretnék létrehozni, ami a kurzor egy objektumra való rámutatásakor jelenik meg.
Mégegyszer: nemrég kezdtem az egészet, szóval érthetően és egyértelműen legyetek szívesek légyszíves!

Edit: az is érdekelne, hogyan lehetne több objectet "összevonni", egyként kezelni, hogy meg lehessen hívni máskor is? Valamiféle sablonra gondolok, tehát ha mondjuk kiválasztok valamit egy legördülő menüből, akkor csak be kelljen illesztenem a tervezői felületen ugyanazt a sok-sok elrendezett ikont/képet, szöveget, amit egyszer már elkészítettem, hogy utána csak ki kelljen törölni/módosítgatni az adott legördülő menürész alapján a sablonban lévő dolgokat.
Szóval ez a sablon dolog megoldható valahogy?
-
v5k
csendes tag
Ha valaki tudna még jó, teljes és nem annyira régi C# könyveket, ossza már meg, download linkkel ellátva, köszi.
Nekem is Heitertől van (volt) egy könyvem, az 350 oldalas és pár évvel korábbi volt. Ez annak az átdolgozott változata lehet, sokkal áttekinthetőbb, köszi érte.

-
v5k
csendes tag
Sziasztok!
A függvényekkel kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
Nemrég kezdtem tanulmányozni a C#-ot; elméletileg a függvények deklarálása a következőképpen történik:
[tárolási osztály] visszatérési érték függvényél ([paraméter lista])
{
utasítások;
return érték;
}Ezek szerint a következőképpen nézne ki egy n elemű tömb legnagyobb elemének a meghatározása:
1) A függvény deklarálása
static int maxkiv(int N, int[] t)
{
int m = t[0];
for (int x = 0; x < N; x++)
{
if (m <x t[x])
m = t [x];
}
return m;
}2) A függvény meghívása
static void main()
{
db = int.Parse(Console.ReadLine());
for (int x = 0; x < db; x++)
{
seb[x] = int.Parse(Console.ReadLine());
}
int max = maxkiv(db, seb);
Console.WriteLine("A legnagyobb: " + max);
}Szóval, ez gondolom konzolos alkalmazásnál működik - ha működik. Többféleképpen próbálkoztam ezzel a kóddal, de még grafikus felületen sem engedte lefuttatni, mert elvileg hiányzott a programkód VÉGE, holott teljesen jó helyen voltak a kapcsos zárójelek, és maga a függvénykód is... ingyenesen leszedhető és használható Microsoft Visual C# 2010 Express-szel próbálkozom.
Nagyon örülnék mindenféle segítségnek!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Semmi használható samplet nem találtam ebben a témában.