Hirdetés
- Google Pixel topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
atti1848
üzenetére
Ha ezt egy kicssit továbbfejleszted úgy hogy a képek nem látszanak alapból és a buttonok helyett checkboxot használsz button formában gyakorlatilag memóriajátékot csinálsz - szerintem ez már elég lehet a kettesért. De ha már ötletek - tag mezőbe ne magát a képet rakd be, hanem csinálj egy List<Image> - et, amiből csak az indexet teszed bele a Tag-be. Jobban is néz ki, és szerintem jobban is értékeli a tanerő.
Tipp: esemény kezelésnél ne buttononként generálj kezelő eseményt, hanem csak egyet csinálj, ami az összes button eseményét lekezeli. Bár jobban belegondolva szerintem már neked is eszedbe jutott, amikor kipattant az ötlet

AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest