- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
Nekem akkor lett végleg elegem az MS-ból, mikor apám Windows 7-tel telepített PC-jét(a linux szerinte egy használhatalan buggyüjtemény) akartam összepárosítani USB-n a Nokia 225 telefonjával. Hát persze, hogy a Windows update-en nincs hozzá driver, holott a készülék az MS terméke. Az év vicce díjra igen esélyes lenne ez az eset.
-
Lathronos
őstag
Rengeteg szoftver kikerült az ubuntu tárolóiból(elavulás vagy inkompatibilitás miatt) amik jobb esetben még PPA-ból elérhetőek, míg a többség ment a levesbe. Ha mázlija van a user-nek, talál alternatívát, ha nincs, akkor így járt. Majd a 18.04-nél is lesz néhány világmegváltó újítás, melynek ismét áldozatul esik még további pár tucat szoftver. Minden forradalomnak vannak áldozatai, nincs ez másképp az IT világában sem. Ahogy mondani szokás: "a cél szentesíti az eszközt". Micsoda paradoxon ez a közmondás.
-
törölt tag
Korábban is be akartam linkelni, de most meg is teszem:
„Despite the initial statement by Steven Sinofsky prior to the release of Windows 7, however, defragmentation is not disabled, even though its behavior on SSDs defers. One reason is the low performance of Volume Shadow Copy Service on fragmented SSDs. The second reason is to avoid reaching the practical maximum number of file fragments that a volume can handle. If this maximum is reached, subsequent attempts to write to the disk will fail with an error message.”
Azaz mindenképp a Windows tervezési hibája az oka: a szar fájlrendszer. -
nemurea
aktív tag
Offtopic itt, de valóban defragnak néz ki, hacsak nincs speciálisan SSD-kre szabott paraméterrel meghívva a parancs. A saját logból:
TimeGenerated : 2016.08.01. 19:16:28
Message : A tárolóoptimalizáló sikeresen befejezte a(z) újrafelszabadítás műveletet a következőn: (D
TimeGenerated : 2016.08.01. 19:16:28
Message : A tárolóoptimalizáló sikeresen befejezte a(z) töredezettségmentesítés műveletet a következőn: (D -
Dr.FantastiK
őstag
a Garbage collection a vezerlo feladata ,, es nem az OS feladata !
benne kell legyen az eszkoz firmare-ba ez,, soot a Driver kell megfeleloen tajekoztassa az Oprendszert afelol hogy az 'hagyja' tenni a dolgat a vezerlonek !
Linuxon a kernelbe van a driver, {szerencsere.} a FSTRIM az OS feladata, vagy az usere'
-
megema
őstag
Nem tudom miért ilyen kritikus kérdés ez, hogy minden egyes alkalommal belekössön valaki, legközelebb inkább kihagyom.
HTPC/NAS gép. Ha bele kell nyúlnom valami miatt SSH-n/RDP-n, akkor 99%, hogy root jogosultságra szükségem lesz. Akár egy fájlmozgatáshoz is, ha áthelyezés után rendbe kell rakni a különböző jogosultságokat. Így meg (otthoni környezetben, tűzfal mögött) teljesen felesleges még egy felhasználó, amit csak sudo su-ra használok. Ennyi.
-
saelin
veterán
Szerencsére ilyen random felébredéseim nincsenek, mert biosban tiltva van az usb wake-up és társai. De mióta visszatértem fő rendszerként linuxra (ubuntu 16.04 és most az elementary) már kétszer találkoztam ezzel a jelenséggel.
Ubu alatt szépen le is ment sleepbe a gép, majd bekapcsolásnál vettem észre, hogy teljesen kikapcsolt és bootol. Most meg elementary os Freya alatt a gomb lenyomása után, nem is készült a sleep-re csak elkezdte magát leállítani. Azóta sem tudtam reprodukálni a hibát.Más:
Csak kíváncsiságból: Az itt jelenlévők mely DE-ket preferálják jobban és miért? Én a minél minimalistább megjelenést kedvelem, de persze nem a funkciók rovására! Pl gnome és a pantheon ilyenek a szememben. A gnome-ban annyira megszoktam a bal felső hot corner-t annó, hogy minden disztrón már alap a használata - task view módban. Az eos meg most rászoktatott az alsó dock-ra... valami iszonyat kényelmes ide pakolni az alkalmazásokat! Ha kell gyorsan elérem, de nincs mindig szem előtt, csak akkor látszik, ha ablak nem ér hozzá vagy ha felette van a kurzor.Az unity oldalsó dokkjával csak az volt mindig a bajom, hogy nem működött ilyen tisztán az auto hide, mint a plank esetében, állandóan volt vele valami bajom, így végül teljesen lemondtam az unity felületről - amúgy nem lenne rossz, csak soha nem állt kézre. Az ubuntu alapoktól viszont sehogy nem tudok elszakadni, mert már annyira belém vannak ivódva a dolgai.
Persze időről-időre bepróbálok más disztrókat is... azokból is az "egyedibbeket".
-
-
-
Dave™
nagyúr
-
lev258
veterán
A Systemback-hez van magyar manual is az angol leírások mellett. Kendek kolléga fejlesztése, eléggé mindenes program. Készíthető visszaállítási pont, vagy Live-telepítő az aktuális rendszerről, a kiválasztott fájlokból, mappákból. Igen okos és jól testreszabható.
Egy kis reklám.
Szóval a lényeg, érdemes megnézni, mit tud, hasznos program. -
koviamy
csendes tag
Bocsánatot kérek, ha megbántottalak volna. Nem ez volt a célom. Amit leírtál, hogy csinálni fogsz, abból problémák keletkezhetnek. Esetleg nem fogsz tudni belépni a linuxba, de még adatvesztés is lehet a vége. Amit én tanácsoltam, az nem lényegesen hosszabb idő és teljesen biztonságos. Javaslom fontold meg a dolgot újra.
-
koviamy
csendes tag
50 GB csak és mégsem tudod szétválogatni az oprendszert az összes többitől? Ez gáz. Szerintem a "szakértelem" amatőr linux felhasználói szinten pont ott kezdődik, hogy eleve külön választom ezeket. De ha nem így tenném, utólag akkor sem okozna problémát. Egyébként pedig az egész rendszeredet ki lehet másolni az említett programmal egy 64GB-os pendrájvra, vagy egy másik winyó, külön partíciójára. A lényeg a winyó "új állapotba" hozása lenne. Ugyan a valóságban nem lesz új állapotú, de a régihez képest alaposan meggyorsulhat.
Egyébként pedig a tanácsokat véghezvinni nem kell, csak lehet.
-
koviamy
csendes tag
Például hogy is oldanád meg ezzel a partíciótörléseket?
Azt sehogy. Inkább elmondom én hogyan csináltam meg ugyanezt nemrég. A fontos adataimat kiírtam külső vyóra. Készítettem a rendszerről egy live-másolatot pendrájvra. Beootoltam vele, majd a Gparteddel (Eszköz/ Particiós Tábla Létrehozása funkcióval) és a formázással újjá varázsoltam a winyómat. Majd a rendszermásolás funkcióval felraktam a rendszert.
Lehet ez kissé bonyolultnak hangzik, de a valóságban pikk-pakk megvan és nagyon biztonságos. Pláne ha a pendrájvot elrakod még egy kis időre.
-
Lathronos
őstag
Semmit nem kell fstab-ban szerkeszteni ha erre gondolsz, csak GParted-ben húzd az ext4 határvonalát a felszabadult tárhely végéig és kész. Én is csináltam már ilyet.
Most látom, hogy neked van egy Win boot partíciód is. Akkor valószínűleg majd egy GRUB újratelepítés is kelleni fog ha azt a 367 MB-ot is törölni szeretnéd.
-
Lathronos
őstag
16.04 fogadjunk. Azon még jó ideig nem fog sok szoftver úgy működni mint a 14.04-ben, vagy egyáltalán nem is fog soha.
Ha ebbe az irányba halad az Ubuntu, manjaro-t fogok használni miután a 14.04 támogatása megszűnik 2019-ben. Amúgy tegnap jelent meg a 14.04.5, én a helyedben inkább azt használnám.
-
törölt tag
Van ilyen is:
avidemux-cli 1:2.5.4-0ubuntu16 (amd64 binary) in ubuntu xenial
Parancssorból videót szerkeszteni király! Sosem csináltam még.
Különösen izgi, ha a függőségek függőségeinek függőségeit is fel kell rakni, mert a rendszeren lévő verzió nem jó.De helyette pl. a Cinelerra?
-
Sonja
nagyúr
Nem hivatalos PPA-val, Avidemux (unofficial).
-
Dhampir
félisten
Igen, a YouTube megy HTML5 lejátszóval, ami némelyik böngésző által támogatott, de ezt a korábbi hozzászólásokban leírtuk.
(#26103) laszlohu
Dicséretes.
Más:
Jól néz ki ez a Xubuntu asztal, bővebben itt írnak róla, habár még 15.10-es.
A 2015-ös év "legjobb" Xubuntu disztribúciói között találtam rá.
-
-
-
King Unique
titán
Akkor vsz alaplap és BIOS / UEFI függő is a dolog. Mert nálam szintén W10 + YUMI 2.0.2.2-nél a 16.04-es Lubuntu bebootol, de az Ubuntu és Kubuntu már nem. Az alábbi hibaüzenetet dobják:
"No Default or UI configuration directive found!
boot:"Pedig a program felületén jó rendszer lett kiválasztva a listából és az ISO-k jók, hivatalos oldalról valók (torrent letöltés). Illetve más programokkal kiírva bootolnak rendesen. Továbbá a YUMI másik hiányossága nálam, hogy a kiírt telepítők UEFI boot esetén abszolút nem működnek, hanem csak Legacy módban ...Ellenben, ha LiLi-vel csinálom, annál ok mindkettő. Valamint, ha nem kell multiboot, akkor Windowsra messze a legjobb program a Rufus. Annál soha nem voltak a bootolással gondok és még dd írást is tud.
(#26028) cigam: lehet azért szaggat és esik szét a grafika, mert a 64 MB kevés neki...ugye én is 128 MB-ot adtam, illetve pl. a VMware alapból 768 MB-ot állít be. Utóbbinál igaz lejjebb vehető akár 32 MB-ig, de én hagytam a gyári beállításon és elfogadható sebességgel ment. Továbbá lehet neki akár 2 GB RAM-ot is adni.
-
Lathronos
őstag
Én írtam már párszor, hogy 3-4 hónapot még várni kell a 16.04-gyel, mert félkész állapotban véglegesítették, de csak nem hallgattok rám. Én már akkor feladtam, mikor telepítés után menthetetlenül összeomlott a xorg.
Más: ha valaki kíváncsi rá, tegnap este készült el a friss Cinnamonos Ubuntu 14.04.4 64 bites remasterem. Részletek: ITT
-
Semmi gond, biztos rosszul fejeztem ki magam. Elkezdett hatni a fogalmazásgátlóm
Nem kicsit vicces, amikor az emberek egy ingyenes operációs rendszertől ugyanazt várják el, mint a fizetőstől.
Ebben viszont nem értek egyet. Én élesen szétválasztanám az operációs rendszert, és a rajta futó programokat. Függetlenül attól hogy mennyibe kerül, bizonyos alap követelményeket elvár a felhasználó (Az általam használt HW kezelése/ismerete,stabilitás, dokumentáció, desktop rendszereken a GUI). Ezek nagyrészt teljesülnek is. Hiszen a legtöbb komponenst ismeri, vagy hozzá faragható, nem ritka, hogy 7/24-ben üzemelnek rendszerek, és a dokumentáció is elérhető (igaz változó minőségben, néha külföldiül).
Előszeretettel használok freeware programokat, és gyakran felveszik a versenyt a fizetős programokkal, vagy néha még jobbak is náluk. Természetesen mindenre lehet ellenpéldát hozni, és nem egyszer nyúltam a zsebembe, amikor egy fizetős program tudta csak az igényeimet teljesíteni.
Összehasonlítás pedig elkerülhetetlen, hisz mindenkinek van kedvenc megoldása, programja, beidegződése,... amit esetleg egy másik op.rendszeren is szívesen alkalmazna/használna. Ez az esetek döntő többségében nem az operációs rendszer tudásán bukik meg ez a dolog.Persze ha nem találok valamire megoldást az elég frusztráló tud lenni, és ezt mindenki másképpen dolgozza fel.
-
Nincs ezzel gondom. Otthon iMac-en fut az OS X aktuális verziója magyarul, a laptopon a legális W10 magyarul. Linux-al meg csak ismerkedem, de alapvetően az is magyarul szól hozzám.
Arra akartam utalni, hogy általában nem az operációs rendszer(és a vele alapból települő program csomag) nem tud magyarul, hanem az utána telepített programok. Ez persze erősen függ attól is hogy miket, milyen jellegű(mennyire népszerű) programokat futtat az ember. És ez nem op.rendszer függő dolog.
-
Hahó!!
Jól összekavartátok.
Ahogy a verzióból látszik (12.04) már 4. éve így bankolok nagy megelégedésemre. De a bank a napokban fejlesztette a felületet és egyik nap még ment, a másik nap meg kiírta hogy 9-nél nagyobb verzió kell. Azt is kiírták, hogy csak az én érdekemben fejlesztettek.A bankos felhasználó alatt nosza beléptem az adobe tesztoldalára és ki sem tudta írni milyen verziójú flash-t futtat a firefox.
A "normál" felhasználó alatt (természetesen sudo -s után),közben egy leírás alapján feltelepítettem a firefox alá a cromium legújabb flash verzióját. Nem a bank hanem az egyik online oktatási rendszer miatt ami csak a legújabb flash-t fogadja el. (ennyit arról hogy vége a flash-nek).
A kérdésem arra vonatkozott, hogy root-ként feltelepített flash mi a fenéért nem látszik az összes felhasználó firefoxában. Nem a /home alá mentek a fájlok hanem a /opt és /usr alá.
Nem kérek wint. Amúgy van virtualboxban xp, win7, win8.1, win10. Általában a win7-et használom, de lehet átállok a 10-re ha nem veti el magát sokszor.
-
A firefoxban ki is írja a tesztoldal: You have version 20,0,0,286 installed.
Van egy másik felhasználóm, amin csak bankolok. A netes bankfelületet nem tudom használni, mert kiírja, hogy 9-esnél magasabb verziójú flash kell neki.Nekem ez gyanús, Linuxon FF-ban 20-as verzió, de minek a verziója?
Vegyük úgy, hogy csak nekem volt mindig szerencsém a netbankolással Linux alatt.
Legjobb ha áttolom a biciklit a read-only sávba...
Érdekes, általában én szoktam felkapni a vizet, ne vedd ezt véresen komolyan! Mindenben egyet kéne mindenkinek érteni? Az lenne csak az ideális, de ezt inkább a minielnökünk erőlteti, ne légy te is olyan.
Higgadalom! legalább egy hétig nem reagálok, ha hülyeséget írsz, -deal?
-
Így kell sorok között olvasni!
Mindig ez van, most vagy én értelek félre állandóan vagy nem egyértelműen fogalmaztad meg ezt sem!? Én amúgy csak írtam, hogy nekem régóta gond nélkül megy a netbankolás (a fenn lévő flash is elég volt ehhez), az se teljesen logikus számomra, hogy a rengeteg lehetőség közül miért visszafelé tereljük a fórumtársat a Win irányába, amikor Linuxon biztonságosan meg lehet oldani valamit.
az ő bankja új flash verziót követel
Nem, az ő bankja 9. ill. annál újabb verziót követel, ez nem éppen ugyanaz!konklúzió: csak akkor ajánlgassuk a Wint, ha tényleg nincs megoldás Linuxra
-
-
artiny
őstag
okes kuldom a kepet:
[link](#24309) lev258: Igen most a 120SSD re rakom mivel ugy latszik erre nem tudom majd feltelepiteni,erre a 19GB os gyositora valamiert nem latja a telepito. lehet hogy az alaplapon van vagy hasonlo,nincs kabelezve ezert nem is latja...
Ez a patricio elvileg az 500GB hdd gyorsitasara szolgalt,vagy legalabis valami hasonlora...Intel Rapid Storage programot kellett feltelepitenem meg regen,hogy kitudjam hasznalni ezt..De eleve az 500GB nagyon lassu vinyo volt ezert most levaltottam valamivel gyorsabb ssd-re. Valamilyen kulso programmal pl. acronis vagy hasonlo patricio keszito programmal siman leformataltam ezt a 19GB -t ntfs re es haszsnaltam mint egy "hdd"-t
-
artiny
őstag
Megcsinaltam azokat amik itt voltak leirva, fast boot stb...es letrehoztam 10GB unloacted patriciot most az SSD rol. Telepitesnel isment nem jott elo az a lehetoseg hogy instal ubuntu ...along...windows boot managerA something else re kattintva ott van a dev/sda-k melett a
free space 10738MB, kijelolve hogy install now most azt irja hogy ningy root file systemHa kijelololom a free space-t akkor ezek a lehetosegek jonnek elo:
size: +- MB
type for the new patricion:
-primary
-logical
location for the new partition:
-beginning of this space
-end of this pace
Us as:
Ext4 journaling file system
Ext3
...
Swap area...stb
MOunt point:
/
/boot
/home
tmp,usr,var,svr,opt,
/usr/localEzeket ha beallitanam akkor sikerulne telepitenem?
tudnatok segiteni ebben,hogyan kell beallitani?
4GB ram van a gepben -
Nem, nekem is hasonló jutott eszembe.
ffmpeggel konkrétan még az adott videó hosszát is ki lehet nyerni így megoldható hogy pontosan addig mutasson képet amíg a videó tart. Legalábbis elméletben.
Valahogy úgy képzelem el, hogy lekérjük a videófájl hosszát, elindul a tfh. vlc, ekkor lekérünk egy rendszeridőt, ehhez hozzáadjuk a videófájl hosszát, így megkapjuk hogy mikor kell kikapcsolni, elindítjuk a videófájlt vlc-ben (feltétlezem az is kinyerhető, hogy mondjuk a vlc milyen fájlt használ/játszik le épp')
Ha a kivánt ideófájl egyezik a lejátszottal akkor egy megfelelően paraméterezett xrandr paranccsal bekapcsoljuk a monitort, majd ha elérjük a végét akkor pedig ki.
Üdv. core2
-
Lathronos
őstag
Ha két külön SSD-re telepíted a Windows 10-et és az ubuntut, a BIOS boot menüjéből választva a Windows SSD-jét(vagy elsődleges boot SSD-nek azt állítod be, nem kell odafigyelni hibernálás után a grub-ra, ha azt az Ubuntu SSD-jére telepítetted. Nálam is így van megoldva a Win7 és ubuntu. Na meg persze biztonságosabb is, mert ha a Windows öngyilkos lesz és elszáll a virtuális másvilágra az SSD partícióival együtt, nem rántja magával az Ubuntut is, aki amúgy még élne boldogan pár évig ha rajta múlna.
-
Lathronos
őstag
Ha Ubuntu + Cinnamon párost szeretnél, ezt is kipróbálhatod akár(működik benne a sleep). Valamint tartalék DE-nek van benne Unity és MATE is. Én ezt használom, nálam hibátlanul működik.
-
Ez a gond a Mint-tel, nem tanulsz semmit vele, mert csak telepíteni kell és minimális tudással is be tudod állítani kedvedre és használod. Mondjuk, mikor tanulósabb kedvem volt, akkor Debiant tettem fel.
Az még Cinnamonnal is tud izzasztó lenni, igaz, hogy az LMDE2-ből húztam rá a legfrissebbet anno. -
Ezt nem gondoltam volna.
Még szerencse, hogy a Unityt nem ismerem, de gondoltam, annyira csak beállítható tweak nélkül, mint az alap Cinnamon.
Kicsit meglepő is ez, tekintve az dev apparátus erőforrásait. Persze, sokan tudjuk, hogy a Unity létrejötte hozta fel a Mint-et, ki érti ezt...
Mondjuk a dconf is pofonegyszerű. -
-
Az a problémám, hogy én úgy értelmeztem, hogy ez a verzió végig magyarul kommunikál velem. Mindenféle internet kapcsolat nélkül, alapból magyar a felület a live rendszeren (és gondolom telepítéskor is).
Ehez képest:Szóval mi ezen a "magyar"? (Természetesen ha lehetne hozzászólni, a honlapon tettem volna fel a kérdést, ahogy feltettem az IRC csatornájukon is, de nem válaszolt senki.)
-
Lathronos
őstag
Egy módosítatlan, alapértelmezetten magyar nyelvű Ubuntu változat elkészítése amely a nyelvi csomagokat is tartalmazza remastersys-szel kb. 10 perc. De ha az ISO kicsomagolós megoldást választjuk az ISO készítéshez, akkor se több 1 óránál.
Csak akkor tart 7-8 óráig, ha valaki olyan elmebeteg mint én, és minden fellelhető bugfixet és PPA-ból elérhető "extra" kínálatot is beletesz(ami nem befolyásolja károsan a működést), amit az alap rendszer nem tartalmaz, valamint +300-400 MB-nyi GTK+DE és Conky témával és non-free + wi-fi firmware csomaggal is kiegészíti, továbbá lecseréli a Unity-t pl. Cinnamon-ra.
-
törölt tag
-
RBJ
addikt
régi lbp2900 lézerny. szökőévente nyomtatok ha muszáj, olyankor win, multi os a gép.
Ilyenkor marom magam míg feláll a win. a gép se mai fuji pi 3560 ha jól tudom.
Win alól is bibis volt mert külön driver kellet az Fn + bill combókhoz, csak ezekkel lehet ki be kapcsolni wi fi t meg egyebet, ez meg linux alatt döglött. -
Néha ránézek a Unity 8-ra, hiszen telepíthető a tárolóból. Sajnos még nem tudtam rájönni, hogy ezzel a borzalommal mit szeretnének elérni, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 16.04 LTS-re hogyan lesz belőle egy használható alternatív felület (mivel választhatónak szánják). Így ránézve abban sem hiszek, hogy egy év múlva már elég érett lesz fő felületnek (tekintettel arra is, hogy már mióta fejlesztik).
-
lev258
veterán
A legutóbbi információk szerint benne lesz a 16.04-ben, de nem lesz alapértelmezett. Továbbra is a Unity 7 lesz az. Ennek legfőbb oka, hogy a Unity 8-at most elsősorban mobilra készítik és egy asztali LTS-t nem akarnak úgy kiadni vele, hogy még erősen fejlesztés alatt van. Ne felejtsük, LTS-ről beszélünk.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
Tényleg jó a Freya, de nálam például a kompozitálás nem megy, ez pedig nem túl szép látványt nyújt conky használata esetén. A másik bajom vele pedig az, hogy a TVTime-nak nincs hangja, hiába állítom az ALSA-mixeren a LINE hangerejét maximumra, akkor is némafilm van az összes csatornán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged