- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
Egy kis szünet után visszatértem a Linuxhoz (nem bírtam sokáig gép nélkül)
Eddig Gnome házánáltam de most xfce kezdtem el, viszont nem tudom felrakni a dockbarx pligint. Hiába telepítem a ppa nem találja a 18.04 - est ( néztem és nincs hozzá még)
Milyen módon tudom ezt felrakni vajon.
Xubuntu 18.04
Nagyon tetszik Zorin Lite hban Levi beállítás (tiszta Windows), ezért szeretném igazából.
A Zorin Lite is fent volt de, maradnék az xubuntu-nál
Előre is köszönöm!
-
-
gery2123
őstag
válasz
holyseat #28816 üzenetére
Nekem már egy jó ideje az a fő rendszerem, nem rossz de....
Van ahol nincs fordítva....., vannak fagyások (bár szerintem ez alap ubuntu gond kernel szinten), Gnome ppa nálam felvéve, de nem az egész, csak annyi, hogy a fájlok is 3.18 legyen.
Összességébe meg vagyok vele elégedve úgy is, hogy Fedora 23 alatt nem volt ennyi fagyásom, mint itt. -
gery2123
őstag
válasz
Patice #28019 üzenetére
Bizony bizony, de kevesebb teszt repo.
Most is ez alapján van, de nem 17-es kodi hanem 16-os.....lev256: Bay Trail probléma ha jól tudom. Nem vagyok benne biztos hogy az újabbnál fent áll.
Érdekes amúgy mert 3.14 -es kernellel semmi gond nem volt annó, de az újabbnál már igen.... -
gery2123
őstag
VM-ben próbáltam, de annyira nem adja. Nem mondom, szép és windowsra is nagyon hasonlít az alsó dokk ha úgy állítod be, de a fele rendszer magyar a fele angol. A Deepin appok nincsenek rendesen fordítva.... Persze ha angolul használod, akkor ilyen nem lesz
Egyenlőre maradok a Gnome-nál
-
gery2123
őstag
válasz
Oryctolagus #26583 üzenetére
Az SSD -t ne óvd, hanem használd!
Nem kell annyira finoman bánni az ssd-vel ma már. Hamarabb fogod kinőni, minthogy meghaljon. fstab-ba discard, noatime, aztán kész is... -
gery2123
őstag
válasz
gery2123 #24725 üzenetére
Na sikerült megoldani a gondot. Utánajárva valami gubanc van az /usr/share/applications mappában lévő .desktop fájlokkal. Nincs mindegyikbe benne a magyar szövegrész megfelelően. (mondjuk nem értem, hogy más rendszeren miért jó) Megoldás igazából nincs rá, vagy magadnak írod be a szöveget (használsz más rendszert), illetve én fogtam a fedora /usr/share/applications mappát és a tartalmát átmásoltam az ubuntuba
Kicsit barbár de jó lett. Volt ugye a duplikált lett (terminál, nautilus...), na ott töröltem a régit. Reboot és láss csodát már minden magyar. Nehezen akart bejelentkezni, de végül sikerült és utána már rendben is volt.
Ha valakinek esetleg kell az app lista [link] -
gery2123
őstag
Na akkor a gondom. A képeken látszik, hogy a magyarosítással gond van ubuntu gnome alatt. CSak azt nem értem, hogy debian és fedora alatt miért jó?
A képeken jobban látszik hogy mi a gond. Keresésnél a beállításokban találhatóakat csak angolul érti, azonban a beállítások már rendben.
kép1
kép2ötleteket várok, hogy mit is kéne tenni ilyenkor.
-
gery2123
őstag
válasz
enginev3.0 #24558 üzenetére
Akkor neked egy ubuntu server kell, SSH, transmission, samba. Ennyi. Ha tényleg nem akarsz ennyit semmit sem gépelni akkor egy Lubuntu vagy Xubuntu aztán csókolom. Mi csak azt módjuk, hogy feleslegesen eszik az erőforrást a desktop rendszerek.
-
gery2123
őstag
alitak :
Csak most olvasom az N3700 gondod. Sajnos mivel elég új a lap, így csak 15.04 felett vagy támogatva. Itt megy minden. Meg lehet próbálni egy friss 4.4 kernelt felrakni a 14.04 alá, de nem érdemes vele foglalkozni. Rakd fel a 15.10 aztán csókolom. Majd ha kijön a 16.04 akkor arra tudsz frissíteni.
A htpc topicban is csak a 15.10 ajánljuk, mert ehhez van jo(nagyon jo) driver.Itt van egy nagyon jó leírás, hogy hogyan legyen fasza kép és hang.
Persze nézd meg a friss hsz - et is azért.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=231955 -
gery2123
őstag
válasz
sz.balazs.95 #23640 üzenetére
Az is van mindenre
Várom az Ubuntu 16.04-et, de ott is a gnomeot.
Valaki használ Ubuntu Gonome-t:? Ha igen akkor az mondja már meg, hogy miért van keverve a 3.16 és a régi verzió? Illetve miért nem magyar a keresésénél a beállítások? Mármint ha keresem pl: egér, nem talál semmit mert angolul van benne. Miközben a beállításokban magyarul?
Valahogy nem értem, hogy miért nem lehet úgy használni a Gnome-t, ahogyan az meg volt álmodva! -
gery2123
őstag
válasz
Dhampir #23473 üzenetére
Köszönöm szépen, és hatalmas köszönet Ndruu-nak a munkáért!
De, hogy ne csak off legyen. Miért van az, hogy a Google Keep Unity és Ubuntu Gnome alatt nem megy? (Mint, Debian Gnome, Fedora Gnome alatt tökéletesen teszi a dolgát. ) Plusz Ubuntu Gnome nem teljesen magyar. Pl: keresve mouse ...... A beállításokon belül már magyar, de ha keresem nem.
Fedora alatt a Viber variál, ha a laptop hosszabb időt van lecsukva és felélesztem offline állapotot mutat, ugyanez mint alatt nincs meg. -
gery2123
őstag
Mos komolyan mi a baj azzal , hogy ki kell választani a nyelvet telepítés közben? Igaz nem full magyar, de a Windows se az mert az is azt írja ki
"Windows is loading files"
Nem tudom hány hsz szól erről már.... -
gery2123
őstag
válasz
Neil Watts #22735 üzenetére
És ha nem nautilus által osztod meg.
sudo gedit/nano amelyiket szereted tehát
sudo nano /etc/samba/smb.confés a végére hozzácsapod
[share]
comment = megosztott mappa
path = /home/xxxxx.......
browsable = yes
guest ok = no
read only = no
create mask = 0755ez egy egyszerű megosztás, majd persze ki lehet ezt egészíteni még pár dologgal ha úgy van bővebben [link]
sudo restart smbd
sudo restart nmbdRemélem jó lesz és nem írtam nagy hülyeségeket
-
gery2123
őstag
válasz
Neil Watts #22732 üzenetére
Ugye smb service restart megvolt?
Ha nem akkor indítsd újra. Ha igen akkor okoskodunk -
-
gery2123
őstag
válasz
Lathronos #21290 üzenetére
Én meg jobban örülnék egy teljesen alap rendszernek, mint az elementary OS. Semmi csicsa, csak a rendszer, így tényleg könnyű. Nem használok csevegő programot, nem használok Skype....... Tényleg csak az kerülne fel, amit én szeretnék.
Mondjuk most tuti nem cserélem a debian 8 - at, max Fedorara Megyek vissza.
-
gery2123
őstag
válasz
jimmy399 #20977 üzenetére
Akkor nekem is a gigabites otthon Lan lesz a cél egyszer, addig pedig elvagyok ezzel! Köszönöm a válaszokat!
nemurea: nem okoskodni akartál hanem segíteni! Köszönöm neked is, így legalább tudom, hogy nem a rendszer rossz, hanem végül is gyenge a hálózat.
Nem offolok tovább ígérem! -
gery2123
őstag
Volna egy olyan kérdésem, hogy mekkora az a sebesség, amit samba el lehet érni. Tudom elég sok mindentől függ, de nekem nagyon kevésnek tűnik. Igaz a rutert nem egy vadállat ( 5k 300mbps) TP-link, de nem hiszem, hogy csak ennyit tud.
Lap: asrock Q1900, 2Gb ram, ubuntu14.04.2 szerver.
Ha wifin keresztül masolok akkor olyan 4 mega környékén megy, de ha lannal össze van kötve a rendszer akkor is max 10 mega. (net digi 25 megás) vagy a router kevés? -
gery2123
őstag
válasz
growler #20895 üzenetére
Azért itt már ha jól tudom akkor systemd az alap. Mondjuk nekem a 15.04 volt hajlandó a fenyerő nagyságát megjegyezni. Sokkal gyorsabb mint a 14.04 (gnome)
Pedig már fent volt a Korora (fedora alap) de egyenlőre még egy kicsit távol maradok az rmp világától. (szerintem tényleg csak kis időre) -
gery2123
őstag
válasz
gery2123 #20587 üzenetére
Na úgy néz ki, hogy részben sikerült megoldani a problémát. Újrahúztam a rendszert és a Plex Home Theater raktam fel, mert az megy minden gond nélkül. De a Kodi ugyanúgy nem indul akármit csináltam vele. Valamit nagyon el tudtak szúrni az egyik oldalon, hogy nem megy. Esetleg ha van valakinek működő megoldása azt szívesen veszem azért mert a Plex nem egy Kodi
-
gery2123
őstag
A következő lenne a gondom. Az egész ott kezdődött, amikor a múlt héten frissült a /frissítettem az ubuntu14.04.1 szervert 14.04.2 - re. Új kernel....
A htpc/szerver lévő Kodi ment is, azonban hosszabb (1-2 óra) tétlenség után nem volt hang csak ha újra indítottam. Mondom semmi gond, vissza a régi kernel a régi xorg... No de miután újraindúlt a gép se kép se hang. Nem indult a Kodi. Mindent megnéztem de semmi hibát nem találtam igazából ami miatt ne induljon. Végül inkább újra raktam az egészet egy frissen leszedett ISO - val.(utána egy régi ISO is leszedtem de ugye ott is már a 14.04.2 rakja fel, csak a régi 3.14 kernellel) De az eredmény ugyanaz. Ami ezelőtt egy hónapja ment (és semmi mást nem csináltam máshogy a telepítés és beállítás folyamán) az a múlt hét óta nem működik.
Plex Home Theater se indul el hiába raktam fel azt (a Kodi helyett jó lesz az is csak menjen valami)
Ja még annyi, hogy miután a kodit felraktam és be állítottam, és elindítanám a "service kodi start" azt írja ki hogy unable job kodi.
Másnál valami hasonló esetleg? Vagy mit kéne csinálni.?Esetleg fedora vagy centos rakjak fel? Ahhoz viszont még kéne egy kis segítség.
-
gery2123
őstag
válasz
szetcsuszott #20495 üzenetére
Hát igen a Mint is Ubuntu alapú, de ha jó a win akkor használd egészséggel!
-
gery2123
őstag
válasz
szetcsuszott #20493 üzenetére
És esetleg nem ubuntu illetve ubuntu alapot nem néztél? Fedora, Cent os? Esetleg arch alap?
-
gery2123
őstag
Na akkor. Felraktam az ubuntu14.04.1 szervert, de sajnos azzal fogad hogy missing operating system.
Nem tudom miért de a grub az USB kerül. Ha azt adom meg hogy a dev/sda1 menjen akkor hibával visszadob. Mi lehet a baj? Külön /boot sose híztam létre. Mondjuk szervert nem is igaz telepítettem fel, de most azt akarom mindenképp. -
gery2123
őstag
Hali.
Olyan gondom lenne, hogy hogyan kell a távoli asztali kapcsolatot engedélyezni? Hiába kapcsolom be 14.04 alatt az asztal megosztását semmi...Az előző gondom a transmission hiba a router újraindításával jó is lett. ☺
-
gery2123
őstag
Olyan gondom lenne, hogy a transmission távoli webes elérése nem működik.
Tegnap újra raktam a frissen épített htpc-et Ubuntu 14.04 - el, (partíció módosítás miatt, tehát semmit nem hagytam, és ami nem kellet az töröltem : libre Office, totem, meg pár dolog, + telepítés csak samba, és Kodi. ) és miután beállítottam a transmission nem tudom webes, illetve remote elerni. Nem enged be, a felhasználónevet és jelszót kéri, még akkor is, ha nincs is megadva olyan. Illetve letölteni se nagyon akar. ☺
Tegnap már kétszer felraktam ez, és más miatt újra a rendszert, de sajnos nem segített.
Mondjuk ahogy írom ezeket, lehet a router felé kell keresgélni.?!
Valami ötlet? -
gery2123
őstag
válasz
toth_janika #18133 üzenetére
Rakj fel egy Chrome abban benne a flash, és nincs vele gond.
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
Na ma én is felraktam az Ubi 14.04-et. Eddig egy hatalmas gondom lenne vele. Shutter lefagy ha a szerkesztőjével akarnék kezdeni valamit. Illetve hogy tudnám eltüntetni az ikonok küzül a chrome ikonját? Ha kiveszem a pipát onnan, hogy az alkalmazások fussanak a háttérben akkor eltűnik, de akkor a hangout se megy, Be akartam jelölni faszán csak hát a shutter.
(#16455) mAtThEw0319:numix gtk és circle icon.
-
gery2123
őstag
válasz
mAtThEw0319 #16448 üzenetére
Szerintem a dock a baj. Nálam a plank csinálta ezt. Először kilep a dockbol majd utána menni fog.
-
gery2123
őstag
Chrome 35 már nem használja a GTK témát? Vagy csak nekem nem jó valami. Ahogy olvastam a Google a win és a Chrome OS stílust csinálta meg Linuxra is.
-
gery2123
őstag
válasz
mAtThEw0319 #16213 üzenetére
Hát én segítenék de fogalmam nincs, hogy miért csinálja. Mondjuk én a 14.04 en nem csodálkozom, hogy ilyesmi történik, mert az még nagyon nem az igazi. (az én véleményem, és tapasztalatom sajnos ez) én kiprobalnam a 13.10 live, vagy más distrot live módban és ha ott is előjön akkor bizony hardveres gond lesz.
-
gery2123
őstag
Szerintem ne. Én néztem 14.04 es elég alpha béta állapotban van még rá. Inkább várd meg a hivatalos elementary OS isis - t. Vagy rakd fel a 12.04 alapokon nyugvót. Illetve én csak ajánlani tudom neked, hogy próbálj ki több distrot több ablakkezelővel, és lehet soha többet nem akarsz Ubuntu Unity.
http://distrowatch.com itt megtalalod a legnepszerübb distrokat. -
gery2123
őstag
Milyen rendszert használsz? Ubuntu 14.04? Milyen ablakkezelő? Unity? Vagy a Pantheon? Ha 14.04 és pantheon akkor háttér beállítására elméletileg automatikusan átlátszó lesz.
közben megvan az icon téma[link]
Leszedted az Unityt? Nem azt a verziót töltötted le?
Illetve unity tweak tool lehet állítani az átlátszóságot, a felső panelnak ha Unity-t használsz.
-
gery2123
őstag
A letöltött .zip kicsomagolod a .themes mappába a saját mappádon belül, és a unity tweak-ben kiválasztod. Vagy ha más ablakkezelőt használsz akkor az adott ablakkezelőn belül.
Ez amúgy phanteon desktop, ami az elementary os-nek az ablakkezelője, és elérhető 14.04-re is de nem ajánlom, mert még elég instabil. Ha ilyen kinézetet szeretnél akkor rakd fel az elementary os-t, de az még 12.04 alapú. Én is ezt használom, és nagyon jó. Kicsit többet kell vele foglalkozni mire belakod, de megéri.
De ha újabb csomagok kellenek akkor várd meg a hivatalos Isis-t.Más: Tölthető a Linux Mint 17 rc akit érdekel. [link] én live-ba megnézem.
-
gery2123
őstag
Még mindig azzal a problémával szenvedek, hogy ha a laptopot lehajtom és alszik
, miután vissza hajtom hogy használjam folyamatosan full fényerőn kezdi, és le kell vennem kézzel. Elementary os Luna (Ubu 12.04) . Valakinek valami ötlet?
-
gery2123
őstag
válasz
sh4d0w #15326 üzenetére
Ez így van, és inkább kapjak egy frissitest fél nap késéssel, mint menjen tönkre a rendszer.
n00n: én elhiszem hogy neked nincs vele gondod, minden gép, laptop más tehát ami nekem jó az lehet neked nem. És ez fordítva is igaz. Nekem a 13.10 tökéletesen tette a dolgát, de a 14.04 nem. És semmi gond nem volt vele de egyik bekapcsolas után nem volt semmi szinte.
Azért azt a frissítést amit kell megkapom szerintem, de felesleges tényleg vitázni erről, hisz úgy se lesz igaza senkinek se.
-
gery2123
őstag
válasz
Fritz Teufel #15315 üzenetére
Annyira nem régi hogy ne menjen rajta az új kernel. Nekem anno egy ezer éves Toshiba lapon ment a Linux mint Petra.
Ha meg a 13.10 jól működik akkor használd azt addig amíg teheted, és csak javítják a 14.04 et. Persze ha szakitasz az Ubuntuval (unity) és egy másik distrót használnál? Ha az Unity jön be akkor azt is rakhatod akármire. Én is ezért váltam meg a Unity Ubuntu - tól.n00n: egy hétig nekem is ment minden hiba nélkül, aztán jött valami update ami nem is szólt csak annyit hogy inditsam újra a rendszert. Én meg Okés és nincs többé Unity de még Compiz se, kb a fele rendszer eltűnt szó szerint. Amit én raktam fel conky, plank... Csak néztem, hogy ilyenkor mi? Aztán kis idő múlva ismét felraktam és ismét egy hét után vagy kevesebb mint egy hét. 3x csináltam meg és azt mondtam köszönöm szépen de én használni szeretném.
-
gery2123
őstag
válasz
Fritz Teufel #15313 üzenetére
Milyen laptop? Lehet nekem is azért esett szét az egész rendszer már a béta verziónál is? Mondjuk nem hiszem, mert akkor Mint alatt miért működött tökéletesen a legújabb kernel? Hát én még várok a 14.04 kiprobálásával amíg nem rendezik ezeket a dolgokat.
-
gery2123
őstag
válasz
soldi3r #14602 üzenetére
Az Okes hogy lehet néha gond, de a Windows se problémamentes. Én csak azt mondom ha a fórumtársnak a 14.04 nem stabil mert miért lenne az egy béta rendszer. (a Windows 8 preview verzió is csak kékhalált mutatott mert mást nem, de nem mondtam azt hogy az egész windows f..s. Mentem vissza 7-re.) akkor fel kell rakni egy LTS - t. Persze nem kap meg minden új dolgot az ember, de stabil lesz. Én már egy ideje csak Linuxot használok, és igen én is felrakom a bétát de eddig egy héttől tovább nem maradt, mert gond volt vele. Sőt lecseréltem a laptopom azért mert az előző nem szerette a Linuxot mert a venti majd elszállt olyan szinten pörgött. (persze kisebbet és könnyebbet is szerettem volna)
-
gery2123
őstag
válasz
Fritz Teufel #14596 üzenetére
De tényleg miért nem raksz fel egy LTS - t. Vagy egy mint 13, vagy elementary os? Nekem is elhasalt a 14.04 és ment is vissza a Mint 16. Mondjuk erősen gondolkodok egy LMDE - on és akkor nem lenne gondom az új verziókkal se.
-
gery2123
őstag
válasz
Fritz Teufel #14388 üzenetére
Hát azért ez a 14.04 még nem éppen százas, de egy alpha-béta verzióról van szó, úgyhogy ez még elfogadható is. Én egyenlőre maradok ennél, remélem innen már csak stabilabb lesz. A 14.10 még annyira messze van, és addig még egy jó kis Linux Mint is megjelenik amire kíváncsi vagyok.
-
gery2123
őstag
válasz
Fritz Teufel #14385 üzenetére
Nálam még az a háttérben való megnyitás probléma nem jelentkezett, és szerintem javítani fogják. Mondjuk ha nem akar az ember szívni akkor mindenképp LTS kell, de az újdonság ereje nálam nagyobb. :-D
-
gery2123
őstag
válasz
Fritz Teufel #14380 üzenetére
Tegnap raktam én is fel, de nemek tökéletesen működik a szoftver központ. Mondjuk onnan általában csak egy dolgot töltök le az pedig a synaptic
-
gery2123
őstag
válasz
Atlantisz48 #14321 üzenetére
Most én is 13.10 használok, igaz chrome a fő böngészőm, de néha Firefox is megy. Ilyennel még nem találkoztam. Csak úgy egyszerűen lefagy? Semmi mást nem csinálsz csak a prohardver fórumát nyomod ezerrel és megfagy? Azt tuti hogy nem normális. Más böngészőt próbáltál már?
-
gery2123
őstag
válasz
HardRic #14315 üzenetére
Nekem a 14.04 konkrétan elszáll az egész Compiz, és az egész unity, de a 13.10 már pár napja tökéletesen megy, és ugyanazok az appok vannak felrakva és itt jobban is buheraltam a rendszert. Remélem amire kell addigra olyan lesz amilyet elkepzeltek de még most nagyon nem olyan.
Masik: hogyan tudom a panelen az app indikátorokat rendezni?
-
gery2123
őstag
válasz
lionhearted #14257 üzenetére
Session fallback is Compiz mellet megy, és nem csak az ablakkezelo megy el, hanem az egész unity. Nincs felül sáv se oldalt. Csak az asztal van hatterkeppel.
-
gery2123
őstag
válasz
lionhearted #14252 üzenetére
Hát ez az. Az újraindítás követően amit kért a rendszer, a plank el is tűnt. És gnome session fallback alatt tökéletesen teszi a dolgát. Illetve egy egyszerű dock ilyen könnyen kinyirja a rendszert? Ha haza megyek lehet felrakok egy elementary OS - t, csak azzal a bajom pont a 12.04 épülő alap. Android kezelese nulla, na meg még vannak azért fejlesztések a 13.10-be is, nem beszélve a 14.04 ről ami veszett gyors.
-
gery2123
őstag
válasz
gery2123 #14249 üzenetére
Annyi változás már van, hogy a gnome-t felraktam és ott a gnome, és a gnome session fallback is megy rendesen, mondjuk a gnome alatt a Plank használata ugyanazt eredményezte mint az Unity esetében, de kijelentkezés be és megy. Az Unity viszont még most sem megy. Valakinek valami ötlet? Addig elvagyon Session fallback-al, lehet marad is, csak nem tudom mi ez a hatalmas bug.
lionhearted: Már csináltam reset-et, és múltkor is ugyan ez volt, és inkább felraktam a Mint-et. De valahogy vissza-vissza húz a szívem, ezért is raktam fel tegnap este, és reggel még jól ment minden. Aztán annyit írt ki hogy indítsa újra a frissítések telepítéséhez , én meg mondom persze. Azóta ezzel szívok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Fotó állvány eladó
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest